Asien
Bhutan
Bhutan rundrejse

Anne Mette Bitsch-Christensen

Ulrik Grubb er en særdeles kompetent rejseleder og makkerskabet med Tassi vores bhutanesiske guide fungerede perfekt. Det betød at improvisationer var mulige.

Bhutan rundrejse

Poul Nielsen og Jytte Thorbæk

Vi har allerede bestilt den næste rejse – til Bhutan. Vi har oprindeligt rejst individuelt – alene og tilrettelagt af os selv. Derfor ønsker vi til de destinationer, hvor dette er enten besværligt eller umuligt, at rejse så individuelt som muligt. Det fornemmer vi er Horisonts koncept: Der skal være indhold og oplevelser, som trænger sig på, som påvirker og ændrer vores syn på tilværelsen.

Myanmar (Burma)
Burmas hemmeligheder

Edith Nielsen

Rejsen til det smukke land Burma/Myanmar med Lone Kühlmann som vores rejseleder, var for mig en ordentlig en på opleveren. Denne rejse var en meget autentisk og på samme tid en smuk natur oplevelse . Myanmar er kontrasternes land, som endnu ikke er spoleret af alt for mange turister. Vores rejsegruppe bestod af 12 personer, som meget hurtigt lod sig underholde af hinanden. Alt i alt en pragtfuld rejseoplevelse, som jeg inderligt ønsker at gentage. Vh Edith A Nielsen

Burmas hemmeligheder

Arne Voergaard Poulsen

BURMAS hemmeligheder med Lone Kühlmann 3.-20. marts 2017. Lone Kühlmann og den lokale guide havde planlagt en uforglemmelig tur gennem store dele af Burma inclusive områder, der indtil 2012 var lukket land for turister. Vi fik et stort indblik i Buddhismens historie og indflydelse på samfundet. Besøgte landsbyer, hvor der sjældent havde været turister. Der var også arrangeret en eftermiddag, hvor en lokal meget facinerende ungdomspolitiker fortalte om ungdommens vilkår og hendes arbejde for en bedre fremtid, efterfulgt af 2 danskere, der arbejdede med forskellige hjælpeprojekter. De fortalte om deres arbejde og de vanskeligheder de stødte på.

Burmas hemmeligheder

Bo Netterstrøm

Helt igennem fin tur dels pga guide både den danske og burmesiske dels pga lille livlig gruppe i et spændende land. Programmet godt timet med gode overraskende indslag fx møde med lokal aktivist og ngoer om søndagen i Yagoon. Lone uforlignelig med humør engagement og viden. 5 stjerner

Cambodja
Cambodja rundrejse

Else Jeppson

Cambodja-rejsen var meget velorganiseret og vi fik rigtig meget at vide af Nina og den lokale guide. Nina er sød og tager sig godt af sine gæster, og vi fik meget fin behandling på kontoret da vi bestilte rejsen.

Cambodja rundrejse

Per Bjerregaard

Vi havde længe ledt efter en Cambodja-rejse, der ikke kun havde fokus på templer men også på det landet ellers står for. Det fik vi til fulde dække af Nina, der bor i landet og som har en stor indsigt i landets kultur og hverdagsliv. Rejsen var en fantastisk oplevelse, veltilrettelagt og med rigtig mange højdepunkter. Tak for det og vi vender helt sikkert tilbage.

Indien
Det sydlige Indien

Asger & Eli Sørensen

Jeg tror ikke, jeg tidligere på andre ture har været ude for en lokal guide (Abbas) af tilsvarende kaliber. Behold ham endelig!! Hoteller og restauranter: prima! Vejret alletiders- især aftensmåltiderne under åben himmel var skønne. Helt generelt var det en fantastisk rejse, især for os, som aldrig tidligere havde sat foden på det indiske kontinent.

Det sydlige Indien

Jørn Hjardemaal

Et godt og veltilrettelagt program over et rejseforløb, som ikke udbydes af ret mange andre rejsebureauer. Vi havde en yderst kompetent, tjenstvillig og meget engageret rejseleder, der var i stand til at øjne muligheder i takt med at der opstod sådanne uforudsete, så vi gennem improvisation og fleksibilitet fik det bedst mulige ud af rejsen. Desuden havde vi tillige en god og kyndig lokal indisk rejseleder, så vi var i gode hænder i enhver henseende.

Det sydlige Indien

Uffe Bang Olsen

Turen var ubetinget kvalificeret og kompetent ledet af de to guider, den lokale såvel som Thomas Sehested. Overordnet set var udbyttet det hele værd.

Vietnam
Indokinas verdensarv

Margit og Lars Jensen

Det var en rigtig god tur, med mange forskelligartede oplevelser. Anya er en fantastisk rejseleder; meget vidende om de mange emner, en god fortæller og et meget sødt menneske. Hun havde inviteret tre gode personer, der havde stor og interessant viden indenfor hver deres områder.

Indokinas verdensarv

lise hanne christensen

Rejsen opfyldte alle de ønsker jeg havde vedrørende indtryk, historie, logistik og professionalisme fra Anya Palms side. Det var en lang rejse med indtryk fra mange kanter i flere lande, og det vil tage mig nogen tid at fordøje det hele. Det bliver en dejlig opgave, som jeg glæder mig til med de mange billeder og videoer som inspiration.

Indokinas verdensarv

Jens Andersen

Rejsen var godt tilrettelagt og gav os rigtig mange gode oplevelser, som vi aldrig selv kunne have arrangeret, hvis vi var rejst på egen hånd. Dejligt med en lille gruppe på kun 8 personer.

Indokinas verdensarv

Ulla Nilsson

Tak for en meget fin rejse til Indokina med Anya Palm. Oh, Anya du er så sød til at tage dig af os og førte os hen til steder vi aldrig var kommet uden dig, fx hos munkene i Luang Prabang og hos den gamle skolelærer i Hanoi. Det var fantastisk. Vi glæder os til at rejse med dig igen.

Indokinas verdensarv

Anders Møgelholm

Rejsen var godt tilrettelagt og valget af hoteller var godt. Rejsen anbefales til andre, der ønsker at se disse smukke lande.

Indokinas verdensarv

Lone Meyer Svendsen

Veltilrettelagt luksus med store oplevelser. Dygtig rejseleder med stor erfaring og viden om sit område – desuden tydeligt facineret og optaget af landet og befolkningen stadigvæk. Mulighed for hele tiden at foretage individuelle ændringer i programmet. Hyggeligt at være sammen med lederen – og dejligt at rejsen blev gennemført skønt vi kun var 6 tilmeldte – det var utrolig heldigt for os. Der blev ikke gjort køb på indholdet i rejsen af den grund – og vi nød at bo ekstraordinært dejligt på fine hoteller. En helt fantastisk rejseoplevelse vi stadig tænker tilbage på med glæde.

Kirgisistan
Kirgisistan – det ukendte Centralasien

Karen Lund

Vi havde en pragtfuld rejse med en fremragende guide og chauffør. Jeg har været i Kirgisistan 2 gange før og er meget fascineret af de gamle sovjetrepublikker.Denne gang oplevede jeg endnu mere.

Kirgisistan – det ukendte Centralasien

Ebbe Larsen

Horisontrejser.dk er ekspert i rejser til Kirgisistan. Vi havde en vidunderlig tur til Asien med Horisont rejser. Næste gang vi skal på rejse bliver det helt sikkert med Horisont igen.

Mongoliet
Mongoliet: Gobi, Naadam og nomader

Kaj Flemming Olsen

Det var en aldeles glimrende rejseleder. Han var yderst velorienteret om de ting vi så, samt den relevante historie bag dem. Hun havde herudover en herlig humor som medvirkede til et godt klima i gruppen.

Mongoliet: Gobi, Naadam og nomader

Peter Nielsen

Turen var velorganiseret. For så vidt Horisont Rejser fortjener turlederen Bulgan Njama meget stor ros. Hun (Bulgan) er fabelagtig til at formidle viden til gæsterne bl.a. vha. god forberedelse, lokale kontakter samt hendes familie og bekendte. Dertil kommer at hun er den mest charmerende turleder, jeg har mødt. Hun får fem stjerner herfra! Inga Erdenebaatar (den lokale turleder). Hun fortjener lige så stor ros som Bulgan.

Mongoliet: Gobi, Naadam og nomader

Vinnie Dall

Jeg synes, at Bulgan Njama er en rigtig sød, venlig og imødekommende guide. Hun gjorde et stort arbejde for at få gruppen til at fungere og få alles interesser så vidt muligt opfyldt.

Myanmar (Burma)
Myanmar (Burma) rundrejse

Ingrid Gier Thomsen

Det ukendte Myanmar med Lone Kühlmann som rejseleder. Super vellykket tur med mange fantastiske oplevelser. Fuld valuta for pengene. Utrolig kompetent lokal guide, som var med på hele turen, heldigvis. Lone K som hjælpsom, vidende og kompetent rejseleder. Det er ikke sidste gang jeg har booket gennem Horisont rejser.

Myanmar (Burma) rundrejse

Nina Holst

Myanmar er en rejse værd – et smukt, spændende og modsætningsfyldt land, som Horisont har tilrettelagt en varieret rundrejse til. Den danske rejseleder og den lokale guide var på alle måder fantastiske og uovertrufne. Al logistikken fungerede upåklageligt, og vi havde de bedste rejseledere man kan forestille sig: Rune Wriedt Larsen er en vidende guide til både Myanmars og hele Sydøstasiens aktuelle politiske og økonomiske forhold og historie, og tilmed er han en gave til en rejsegruppe med sit venlige og imødekommende væsen og sin humoristiske sans. Vores lokale guide, Zin Zin Htay Aung, var også en gave: en kompetent formidler af Myanmars kultur, dagligdag, religion og meget mere – og en logistisk wizard der kunne forudse stort som småt og handle hurtigt på det, og som viste en fantastisk omsorg for gruppens ve og vel. Samtidigt var hun hurtig til at tilpasse sig gruppens rytme, lattermild og på alle måder, lige som Rune, en fornøjelse at være sammen med.

Myanmar (Burma) rundrejse

Helle Wester

Endnu en fantastisk rejse med Horisont. Burma er virkelig et spændende rejsemål.

Nepal
Nepal – ved foden af Verdens Tag

Anne Jensen

Meget fin rejse til Nepal med vores skønne nepalesiske guide, der var yderst hjælpsom og gav os en fantastisk indsigt i Nepals kultur og religion. Rejsen kan varmt anbefales.

Usbekistan
Nukus og Fergana med egen chauffør

Peter Johansen

Vi valgte denne forlængelse efter vores grupperundrejse i Usbekistan. Særligt Nukus var virkelig en stor oplevelse.

Sri Lanka
Sri Lanka familierejse

Birgitte Knudsen

Vi valgte Horisonts standard familierejse og fik lidt ekstra dage ved stranden. Rigtig god rejse med gode hoteller, der var velvalgte til vores families behov og meget flinke lokale guider. Tak for en rigtig god ferie.

Sri Lanka familierejse

Hanne Justesen

Tak til horisontrejser for en dejlig ferie med vores to mindre børn. Det var en fantastisk rejse og dejlig god betjening vi fik når vi henvendte os til jer. Altid hurtig svar og god service. Denne rejse kan anbefales til andre børnefamilier

Usbekistan
Usbekistan, Turkmenistan og Iran

Peter Hansen og Bente Andreasen

Vi har deltaget i en meget spændende rundrejse gennem Iran, Turkmenistan og Usbekistan. Tre meget forskellige lande, der levede op til vores forventninger - og mere til. Vi kan anbefale denne rejse til andre, der vil opleve denne spændende del af verden.

Europa
Albanien
Albanien

Hans Andersen

Jeg var i Albanien med Horisont i 2015 og det var en virkelig god rejse. Landet er spændende og vi nåede at se rigtig meget.

Balkan
Det Centrale Balkan

Jane Kock

Fremragende rejse og godt tilrettelagt. Også tak til kontoret for god kundepleje forud for rejsen.

Det Centrale Balkan

Anders Elvang

Meget fin rejse, godt tilrettelagt og meget fint ledet af vores danske rejseleder, der brændte for sit stof. Vi vil gerne se mere af dette spændende hjørne af Europa.

Det Centrale Balkan

Niels Thørgersen

Vi kan uden forbehold konstatere, at vi synes, det har været en glimrende rundtur med masser af oplevelser og en gruppe dejlige mennesker at rejse med.

Det centrale Balkan med egen chauffør og guide

Henrik E. Jacobsen

Vi havde ikke mulighed for at følge grupperejsen til det Centrale Balkan og valgte istedet denne rejse med egen chauffør. Det fungerede rigtig godt og vi havde en rigtig sød guide, der talte godt engelsk. Alt klappede og det er dejligt at rejse med den store frihed, der ligger i ikke at skulle følge en gruppe.

Det Sydlige Balkan

Karen Vestergaard

Jeg har haft en rigtig god tur, hvor jeg har lært en masse, mødt flinke og spændende mennesker samt set nogle utrolige flotte landskabet. Og det var derfor, jeg valgte denne tur.

Det Sydlige Balkan

Lotte Kastoft

Vi var meget glade for rejsens program og afvikling. Vi kunne ikke ønske os noget anderledes. Det var meget interessant både mht. de steder vi besøgte og al den viden vi fik del i undervejs fra de to guides.

Det Sydlige Balkan

Geoff Segal

Kun positivt at sige: Klaus Bjerre er vidende, har sans for humor og er meget omgængelig. Han var hele tiden "tilstede" for gruppen, var åben for forslag og havde tydeligvis et godt forhold til lokale guider og kontakter. Rejser gerne med ham igen (hvis han vil have os!)

Det Sydlige Balkan

Preben Juul Sørensen

Vi fik takket været vores kyndige og vidende rejseleder Klaus Bjerre et virkeligt godt indblik i de fire landes forskellige forhold. Vi fik gennem Klaus Bjerres lokalhistoriske venner et meget fint indblik i deres livsbetingelser, hvilket var en ekstra oplevelse. Hilsen til Klaus Bjerre med tak for en virkelig god og hyggelig tur. - Preben Juul Sørensen

Det Sydlige Balkan

Niels Thøgersen

Vor rejseleder Klaus klarede opgaven til punkt og prikke. Hans enorme viden om Balkan, ikke mindst historien og samfundsforholdene både før og nu, var det en stor fornøjelse at få del i. Vi blev alle meget klogere. Måske stadig ikke helt fortrolige med de meget indviklede politiske og etniske forhold i disse lande. Det bliver man nok aldrig. Og han var elegant og yderst kompetent suppleret af vor meget, meget dygtige, vidende og yderst interessante albanske guide Kledi. Topkarakter til dem begge. Og det mener vi at kunne sige med en vis vægt, da vi begge har en lang erfaring med rejser af netop denne slags, også masser af gange som rejseledere.

Det sydlige Balkan med egen guide og chauffør

Helle Thomsen

Vi havde en dejlig sommerferie på denne veltilrettelagte rundrejse. Dejligt kun at have sin egen familie sammen med en guide og chauffør. Der var god plads til at rykke rundt i programmet som vi ønskede det. Guiden gav mange gode råd til aktiviteter i vores "fritid". Vi har rejst flere gange med Horisont og det er dejligt at føle sig velkommen når man ringer ind med endu "et dumt spørgsmål" forud for rejsen.

Spanien
Det ukendte Spanien

Horisont Rejser

Denne rejse er ny og har premiere i 2018.

Italien
Det ukendte Syditalien

Horisont Rejser

Denne rejse har premiere i 2018 og har derfor endnu ikke fået nogen evaluering.

Georgien
Georgien

NYHED

Pionerånd? Denne rejse har premiere i 2017.

Balkan
Slovenien, Kroatien, Bosnien-Herzegovina

Aase Andreasen

Tak til Horisont for at sende gruppen afsted med kun 7 deltagere. Vi havde en fantastisk rejse og en god rejseleder, der var sød og hjælpsom og som kendte landene til bunds. Vi vender helt sikkert tilbage og vil gerne anbefale Horisont Rejser til andre, der ønsker en kulturrejse med højt fagligt niveau.

Slovenien, Kroatien, Bosnien-Herzegovina

Steffen Laursen

Skøn rejse, dejlige lande og en meget fin rejsetilrettelæggelse, der vidner om et bureau, der ved hvad de har mellem hænderne og en guide, der virkelig kender sin destination. Vi fik undervejs 5-6 foredrag om landenes historie og kultur og fik en ekstraordninær rejseoplevelse fordi gruppen kun var på 10 personer.

Latinamerika
Argentina
Argentina fra øst til vest

Hanne Elf

Det var en rigtig god rejsegruppe på kun 8 personer, så vi var rigtig glade for at komme afsted. Argentina er et fantastisk rejseland og det var klart vores opfattelse at vi ikke havde fået det samme ud af det på egen hånd. Søren, der bor i landet og taler spansk, var en virkelig god rejseleder. Vi anbefaler rejsen til andre, der vil se det nordlige Argentina og vi kunne godt tænke os at komme med Horisont til det sydlige Argentina.

Argentina fra øst til vest

Asger Jeppesen

Fantastisk rejse til Argentina, der var godt tilrettelagt og havde det med som vi havde søgt. Dejligt med en lille rejsegruppe og med en rejseleder, der bor i landet.

Argentina med egen guide

Arne Peter Jensen

Det var en rigtig god rejse og lat klappede. Godt tilrettelagt og gode lokale guider. Det er jo luksus at rejse kun to personer med sin egen guide, men netop til Argentina vil vi måske en anden gang rejse i en gruppe med dansk rejseleder for at få endnu mere ud af det.

Argentina og Chile

Jørgen Calundann

En virkelig god rejse, der rummer oplevelser, der spænder vidt. Man oplever storbyerne Buenos Aires og Santiago de Chile, de fantastiske bjerg- og sølandskaber i Andesbjergene mellem Bariloche og Puerto Varas, hvor båd og bus sørger for transporten gennem de storslåede landskaber. Den totale stilhed og ensomhed indtræder, når bådpassagererne har forladt Peulla inde mellem bjergene. Dér kan man om natten se Mælkevejen helt klar med det blotte øje. De helt store bjerge passeres på busturen fra Santiago til vinbyen Mendoza. Turen i højderne frem mod Argentina er ikke for sarte sjæle. I Mendoza afslutter vinoplevelser turen før hjemrejse.

Argentina og Chile

Anders Piilholm

Jeg har kun positive ting at sige om rejsen, der forløb uden problemer og med en meget dygtig og engageret rejseleder. Også dejligt at gruppen kun var på 6 personer. Det er der ikke mange rejsebureauer, der sender så små grupper afsted.

Argentina og Chile

Helle Ipsen

Jeg havde længe været på udkig efter en rejse, der kombinerede forskellige lande i Sydamerika og faldt over denne rejse, der samler det bedste af Chile og Argentina. Den var rigtig godt tilrettelagt og vi fik utrolig meget med hjem.

Argentina: Ildlandet, Patagonien & Iguazu

Asta Fuch

En meget fin rejse, måske en af de bedste jeg har været på. Dygtig rejseleder og meget fint tilrettelagt af Horisont Rejser. Det er 4 gang jeg rejser med Horisont Rejser og det er godt med et lille rejsebureau, der kender sine kunder og ved hvad de vil have.

Argentina: Ildlandet, Patagonien & Iguazu

Pia Carstensen

Dejlig rejse og rigtig godt tilrettelagt. Hotelovernatningen i "ildlandet" var basic, men det var fint når man er på det yderste af verden og sådan føltes det virkeligt. Det var en meget stor oplevelse. Tak for en veltilrettelagt rejse. Vi kommer igen.

Colombia
Colombias højdepunkter

Jytte Sejr

Colombia er meget smukt og dybt fascinerende. Vi var rigtig glade for vores lokale guide, Manuel, der gav os så meget viden om landet, som vi aldrig kunne have fået på egen hånd eller med en dansk guide. Det var hans store fortjeneste, at vi fik så meget med hjem. Også tak til Horisont for at sende denne lille gruppe afsted - vi rejser med jer igen.

Colombias højdepunkter

Jens Bech Andersen

Rejsen var godt tilrettelagt og havde mange fine stop. Meget informativ guide, der delte ud af sin store viden. Og så kommer denne rejse bredere rundt i landet end mange andre Colombia-rejser vi kiggede på. Kan varmt anbefales.

Ecuador
Ecuador og Galapagos rundrejse

Jane Bertramsen

Tak for en meget dejlig rejse til Ecuador og Galapagos. Alt fungerede perfekt og vi havde en meget sød og vidende lokal engelsktalende rejseleder, der tog sig godt af den lille gruppe på kun 5 personer. Ren luksus at rejse i så lille en gruppe.

Peru
Inkaernes Rige og Amazonas

NYHED

Dette er en ny rejse, der har premiere i 2017, men som baserer sig på andre rejser vi tidligere har gennemført i Peru.

Afrika
Marokko
Marokko familierejser

NYHED

Denne rejse er ny, men baserer sig på de mange rejser vi tidligere har lavet til Marokko med vores grupper og for familier på individuel basis. Rejsens indhold er med andre ord nøje afprøvet så den passer til vores familierejsekoncept.

Mellemøsten
Jordan
Jordans højdepunkter

Anne Frandsen

Jeg kan anbefale denne rejse fordi vores lokale guide tog os hen de steder, hvor vi slet ikke troede vi kunne komme. Vi fik derfor meget mere end der stod i programmet, fx kom vi til te hos hans familie og så et lille væveri. Dejligt med en lille rejsegruppe på kun 7 personer. Tak Horisont.

Jordans højdepunkter

Anders Jensen-Clausen

Meget fin rejse til Jordan, godt tilrettelagt og med Ahmad som meget kompetent guide. Han taler godt engelsk og er meget hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Del denne side