Afrika
Marokko
Marokkos højdepunkter

Erik Christensen og Sonja Refslund Skrumsager

1. En alt ialt glimrende rejse som levede op til vores forventninger. 2. Fantastisk gode guides - specielt Ole Wøhlers Olsen, men også en meget velorienteret lokal guide. 3. Meget stor ros til udvalg af lokale restauranter med god varieret mad. 4. Et meget behageligt selskab af en passende størrelse at være sammen med. 4. To hoteller var under standard - det var i Chefchauen og vist i Beni Mellal. 5. Den sidste aften med festmiddag blev skæmmet af, at vi var på et overfyldt hotel med mange forskellige selskaber, så vi næsten ikke kunne tale sammen. Det kunne måske ikke forudses og undgås.

Marokkos højdepunkter

Kurt Risager

Fin rejse med en meget god dansk rejseleder, Ole Wøhlers. Gode hoteller bortset fra især ét. Vi vil gerne anbefale rejsen til andre.

Marokko familierejser

NYHED

Denne rejse er ny, men baserer sig på de mange rejser vi tidligere har lavet til Marokko med vores grupper og for familier på individuel basis. Rejsens indhold er med andre ord nøje afprøvet så den passer til vores familierejsekoncept.

Det ukendte Marokko

NYHED

Denne rejse er ny og har premiere i 2017. Den baserer sig på vores erfaringer med rejser til Marokko som vi har kørt siden 2008.

Marokko med egen guide og chauffør

Peter Frandsen

Godt tilrettelagt og en meget sød og hjælpsom guide tog sig godt af os. Der var plads til at improvisere og vi nød godt af Ahmeds gode råd på vores dage uden guide. Kan varmt anbefales.

Marrakech og Sahara med egen guide

Hanne Frederiksen

Min mand og jeg fandt denne rejse meget interessant og blev ikke skuffet. Alt fungerede, gode hoteller og en meget god lokal guide, der tog sig godt af os og med mulighed for at improvisere undervejs. Vi vil gerne anbefale Horisont til andre, der ønsker at rejse med egen guide.

Asien
Bhutan
Bhutans højdepunkter med egen guide og chauffør

Carsten Flink

Fantastisk rejse! Bhutan er en oplevelse, især fordi man har muligheden for at komme uden for turiststrømmen. Vi havde en vældig dygtig, enormt vidende og meget godt engelsktalende guide, Tashi Choedup, som varmt kan anbefales. Han var fleksibel og lydhør over for vores ønsker og en rar fyr. Hotelstandarden var fin, og programmet var oplevelsesrigt og intenst. Vi, min kæreste og jeg, kunne nu godt have tænkt os at have haft et par dage indimellem til bare at bumle rundt, gå ture og snakke med folk. Bhutaneserne er jo utroligt søde.

Bhutans højdepunkter med egen guide og chauffør

Ib Maltesen

Vi prøvede først at tilrettelægge det hele selv, men det er ikke lige til i Bhutan, så da vi faldt over Horisont Rejsers Bhutan-rejse hoppe vi på. Det var godt tilrettelagt og alt ting klappede. God guide og god chauffør.

Bhutans højdepunkter med egen guide og chauffør

Hanne Rytter

Dejlig rejse med en meget god guide og en chauffør, der kørte godt og som gjorde mange stop undervejs når vi skulle fotografere. Vores guide var meget hjælpsom og vi nød godt af hans store viden. Vi ville gerne vandre og han arrangerede det hele for os, så der er også god plads til at ændre i programmet.

Bhutan rundrejse

Anne Mette Bitsch-Christensen

Ulrik Grubb er en særdeles kompetent rejseleder og makkerskabet med Tassi vores bhutanesiske guide fungerede perfekt. Det betød at improvisationer var mulige.

Bhutan rundrejse

Poul Nielsen og Jytte Thorbæk

Vi har allerede bestilt den næste rejse – til Bhutan. Vi har oprindeligt rejst individuelt – alene og tilrettelagt af os selv. Derfor ønsker vi til de destinationer, hvor dette er enten besværligt eller umuligt, at rejse så individuelt som muligt. Det fornemmer vi er Horisonts koncept: Der skal være indhold og oplevelser, som trænger sig på, som påvirker og ændrer vores syn på tilværelsen.

Cambodja
Cambodja & Laos: Mekongflodens hemmeligheder

NYHED

Denne rejse er ny, men baserer sig på de erfaringer vi har med at lave rejser i Laos og Cambodja.

Cambodja rundrejse

Else Jeppson

Cambodja-rejsen var meget velorganiseret og vi fik rigtig meget at vide af Nina og den lokale guide. Nina er sød og tager sig godt af sine gæster, og vi fik meget fin behandling på kontoret da vi bestilte rejsen.

Cambodja rundrejse

Per Bjerregaard

Vi havde længe ledt efter en Cambodja-rejse, der ikke kun havde fokus på templer men også på det landet ellers står for. Det fik vi til fulde dække af Nina, der bor i landet og som har en stor indsigt i landets kultur og hverdagsliv. Rejsen var en fantastisk oplevelse, veltilrettelagt og med rigtig mange højdepunkter. Tak for det og vi vender helt sikkert tilbage.

Indien
Rajasthan og 1001-nats eventyr

Uni Krahn

Vi var to vennepar, der havde en dejlig rejse sammen med lokal guide og chauffør. Vores guide talte rigtig godt engelsk og hjalp os hele vejen. Programmet var godt tilrettelagt, men vi byttede rundt på nogle ting og ændrede lidt under vejs så det passede til de behov der opstod.

Ladakh: Rundrejse i “Lille Tibet”

Hans Hansen

Meget spændende rejse. Godt tilrettelagt. Kan varmt anbefales.

Det sydlige Indien

Asger & Eli Sørensen

Jeg tror ikke, jeg tidligere på andre ture har været ude for en lokal guide (Abbas) af tilsvarende kaliber. Behold ham endelig!! Hoteller og restauranter: prima! Vejret alletiders- især aftensmåltiderne under åben himmel var skønne. Helt generelt var det en fantastisk rejse, især for os, som aldrig tidligere havde sat foden på det indiske kontinent.

Indiens højdepunkter: Delhi-Agra-Varanasi

Kim Andersen

Det er et meget spændende program og alle destinationer er væsentlige og relevante at besøge. Generelt er vi meget tilfredse med rejsen og vil helt bestemt rejse med Horisont Rejser igen en anden gang.

Det sydlige Indien

Jørn Hjardemaal

Et godt og veltilrettelagt program over et rejseforløb, som ikke udbydes af ret mange andre rejsebureauer. Vi havde en yderst kompetent, tjenstvillig og meget engageret rejseleder, der var i stand til at øjne muligheder i takt med at der opstod sådanne uforudsete, så vi gennem improvisation og fleksibilitet fik det bedst mulige ud af rejsen. Desuden havde vi tillige en god og kyndig lokal indisk rejseleder, så vi var i gode hænder i enhver henseende.

Det sydlige Indien

Uffe Bang Olsen

Turen var ubetinget kvalificeret og kompetent ledet af de to guider, den lokale såvel som Thomas Sehested. Overordnet set var udbyttet det hele værd.

Kirgisistan
Kirgisistan – det ukendte Centralasien

Ebbe Larsen

Horisontrejser.dk er ekspert i rejser til Kirgisistan. Vi havde en vidunderlig tur til Asien med Horisont rejser. Næste gang vi skal på rejse bliver det helt sikkert med Horisont igen.

Laos
Laos & Cambodja

Aase Agnes Jørgensen

Jeg var på en fantastisk spændende, veltilrettelagt og oplevelsesrig rejse til Laos og Cambodia. Der er stor ros til rejseleder Søren Bjelke, som formidlede sin store viden og indsigt i landene med entusiasme, venlighed og imødekommenhed. 1000 tak Søren Bjelke. Jeg vil hermed gerne anbefale denne tur til andre.

Mongoliet
Mongoliet: Gobi, Naadam og nomader

Kaj Flemming Olsen

Det var en aldeles glimrende rejseleder. Han var yderst velorienteret om de ting vi så, samt den relevante historie bag dem. Hun havde herudover en herlig humor som medvirkede til et godt klima i gruppen.

Mongoliet: Gobi, Naadam og nomader

Peter Nielsen

Turen var velorganiseret. For så vidt Horisont Rejser fortjener turlederen Bulgan Njama meget stor ros. Hun (Bulgan) er fabelagtig til at formidle viden til gæsterne bl.a. vha. god forberedelse, lokale kontakter samt hendes familie og bekendte. Dertil kommer at hun er den mest charmerende turleder, jeg har mødt. Hun får fem stjerner herfra! Inga Erdenebaatar (den lokale turleder). Hun fortjener lige så stor ros som Bulgan.

Mongoliet: Gobi, Naadam og nomader

Vinnie Dall

Jeg synes, at Bulgan Njama er en rigtig sød, venlig og imødekommende guide. Hun gjorde et stort arbejde for at få gruppen til at fungere og få alles interesser så vidt muligt opfyldt.

Myanmar (Burma)
Burmas hemmeligheder

Edith Nielsen

Rejsen til det smukke land Burma/Myanmar med Lone Kühlmann som vores rejseleder, var for mig en ordentlig en på opleveren. Denne rejse var en meget autentisk og på samme tid en smuk natur oplevelse . Myanmar er kontrasternes land, som endnu ikke er spoleret af alt for mange turister. Vores rejsegruppe bestod af 12 personer, som meget hurtigt lod sig underholde af hinanden. Alt i alt en pragtfuld rejseoplevelse, som jeg inderligt ønsker at gentage. Vh Edith A Nielsen

Burmas hemmeligheder

Arne Voergaard Poulsen

BURMAS hemmeligheder med Lone Kühlmann 3.-20. marts 2017. Lone Kühlmann og den lokale guide havde planlagt en uforglemmelig tur gennem store dele af Burma inclusive områder, der indtil 2012 var lukket land for turister. Vi fik et stort indblik i Buddhismens historie og indflydelse på samfundet. Besøgte landsbyer, hvor der sjældent havde været turister. Der var også arrangeret en eftermiddag, hvor en lokal meget facinerende ungdomspolitiker fortalte om ungdommens vilkår og hendes arbejde for en bedre fremtid, efterfulgt af 2 danskere, der arbejdede med forskellige hjælpeprojekter. De fortalte om deres arbejde og de vanskeligheder de stødte på.

Burmas hemmeligheder

Bo Netterstrøm

Helt igennem fin tur dels pga guide både den danske og burmesiske dels pga lille livlig gruppe i et spændende land. Programmet godt timet med gode overraskende indslag fx møde med lokal aktivist og ngoer om søndagen i Yagoon. Lone uforlignelig med humør engagement og viden. 5 stjerner

Myanmar (Burma) rundrejse

Ingrid Gier Thomsen

Det ukendte Myanmar med Lone Kühlmann som rejseleder. Super vellykket tur med mange fantastiske oplevelser. Fuld valuta for pengene. Utrolig kompetent lokal guide, som var med på hele turen, heldigvis. Lone K som hjælpsom, vidende og kompetent rejseleder. Det er ikke sidste gang jeg har booket gennem Horisont rejser.

Myanmar (Burma) med egen guide og chauffør

Birgit Maimann og Bjarne Knudsen

Vel ankommet til Danmark efter rejse til Myanmar med egen chauffør. Synes lige jeg vil kvittere for en helt fantastisk tur. Vi har rejst ret meget i vores tid, også i Østen. Men aldrig med Horisont rejser. Det er jeg sikker på ændrer sig. Horisont Rejser er KLASSE. Vi har kun oplevet kvalitet hos jer, fra min første forespørgsel om rejsen, til vi nu er vel hjemme. Jeres agenter derude er også bare super. Ros, Ros, Ros

Det gyldne Burma

Henrik og Tove Lauritsen

Vi var på denne rundrejse i Burma og var meget tilfredse med den valgte rute og planlægning, men så sandelig også med vores lokale guide, der var meget hjælpsom og talte godt engelsk. Vi kan anbefale rejsen til andre, der vil opleve Burma inden der kommer al for mange turister

Myanmar (Burma) rundrejse

Nina Holst

Myanmar er en rejse værd – et smukt, spændende og modsætningsfyldt land, som Horisont har tilrettelagt en varieret rundrejse til. Den danske rejseleder og den lokale guide var på alle måder fantastiske og uovertrufne. Al logistikken fungerede upåklageligt, og vi havde de bedste rejseledere man kan forestille sig: Rune Wriedt Larsen er en vidende guide til både Myanmars og hele Sydøstasiens aktuelle politiske og økonomiske forhold og historie, og tilmed er han en gave til en rejsegruppe med sit venlige og imødekommende væsen og sin humoristiske sans. Vores lokale guide, Zin Zin Htay Aung, var også en gave: en kompetent formidler af Myanmars kultur, dagligdag, religion og meget mere – og en logistisk wizard der kunne forudse stort som småt og handle hurtigt på det, og som viste en fantastisk omsorg for gruppens ve og vel. Samtidigt var hun hurtig til at tilpasse sig gruppens rytme, lattermild og på alle måder, lige som Rune, en fornøjelse at være sammen med.

Myanmar (Burma) med egen guide og chauffør

Marianne Knudsen

Fantastisk rejse med super god lokal guide, der tog sig kærligt af os fra start til slut. Kan varmt anbefales.

Vejen til Mandalay

Anne Lemcke

Rejsen til Burma var en spændende og dejlig oplevelse. Turen var meget vel tilrettelagt/disponeret, og programmet blev gennemført helt planmæssigt uden forsinkelser eller aflysninger. Tempoet på turen var fint, hotellerne var en rigtig fin standard, og transporten behagelig og sikker. Jeg synes egentlig ikke, at en tur af den varighed kunne være bedre tilrettelagt. Der var en fin balance mellem natur og kulturoplevelser, og valget af de fire forskellige lokaliteter opfyldte mit ønsket om en god introduktion og en afvekslende førstegangstur til Burma. Jeg er meget glad for, at I valgte at gennemføre turen trods det lave deltagerantal, og jeg er helt tilfreds med information mv.

Myanmar (Burma) rundrejse

Helle Wester

Endnu en fantastisk rejse med Horisont. Burma er virkelig et spændende rejsemål.

Vejen til Mandalay

Birgitte Winkel

Suzette var virkelig kompetent til jobbet - meget vidende om landet og dets historie, fleksibel mht. deltageres særlige behov, altid smilende og imødekommende og god at være sammen med.

Vejen til Mandalay

Anne Lemcke

Suzette var en superfin rejseleder - yderst behagelig af væsen, velinformeret om landet, afslappet i sin omgangsform, men med et sikkert øje for både helheden og bagatellerne. Suzette var fx også god til at finde sjove spisesteder, der kunne forene de forskellige ønsker.

Nepal
Nepal – ved foden af Verdens Tag

Anne Jensen

Meget fin rejse til Nepal med vores skønne nepalesiske guide, der var yderst hjælpsom og gav os en fantastisk indsigt i Nepals kultur og religion. Rejsen kan varmt anbefales.

Nordkorea
Nordkorea med egen guide og chauffør

Jeppe Larsen

Godt tilrettelagt med sød nordkoreansk guide, der var meget informativ. Hun fortalte kun det hun skulle, men gav os alligevel en fin fornemmelse af Nordkorea. Tak for en god rejse som vi anbefaler til andre.

Nordkorea

Jesper Nielsen

Meget interessant rejse til Nordkorea, der var godt tilrettelagt og med en rejseleder, der viste stor indsigt, som er nødvendig, hvis man skal forstå, hvad der sker bag kulissen.

Sri Lanka
Sri Lanka familierejse

Birgitte Knudsen

Vi valgte Horisonts standard familierejse og fik lidt ekstra dage ved stranden. Rigtig god rejse med gode hoteller, der var velvalgte til vores families behov og meget flinke lokale guider. Tak for en rigtig god ferie.

Sri Lanka familierejse

Hanne Justesen

Tak til horisontrejser for en dejlig ferie med vores to mindre børn. Det var en fantastisk rejse og dejlig god betjening vi fik når vi henvendte os til jer. Altid hurtig svar og god service. Denne rejse kan anbefales til andre børnefamilier

Turkmenistan
Usbekistan
Usbekistan rundrejse

Peter Johansen og Ida Lind nIelsen

Glimrende. Rejsen var veltilrettelagt og blev glimrende gennemført. Vor rejseleder Søren Bjelke var meget inspirerende og vidende og hans beherskelse af det russiske sprog var af uvurderlig betydning for rejsen. Vi kan ikke forestille os at rejsen ville kunne gennemføres på så god en måde uden en russisk talende rejseleder. Han og den lokale guide udgjorde et meget serviceminded team.

Usbekistan rundrejse

Birgitte og Klaus Suhr

Det var en veltilrettelagt tur, og alt fungerede som det skulle. Søren Bjelke er en fortrinlig rejseleder, som har stor viden og god evne til at viderebringe denne viden. I samarbejde med lokalguiden Arnold var de et godt team. Vi synes, vi har set og oplevet meget på denne tur, og har fået god valuta for pengene.

Silkevejens Usbekistan

søren lund-jensen

Rigtig god guide, alt fungerede som det skulle, tip top ! Det havde dog været sjovt at variere de mange moskeer og madressaer med lidt flere værkstedsbesøg - fx se silkeværksted, aktivt sozhani værksted. det kan jeg se nogle af jeres konkurrenter/kollegaer gør.

Usbekistan rundrejse

Ulla og Knud Bendix

Rundrejse i Usbekistan var en stor oplevelse. Søren Bjelke er en på alle måder særdeles kompetent og behagelig rejseleder. Han er overordentlig vidende om landets kultur og historie i fortid og nutid og dertil en meget dygtig formidler. Stor ros også til Horisontrejser for at ret små grupper også sendes af sted. 5 stjerner af 5 mulige til rejsen.

Usbekistan rundrejse

Lisbeth og Ole Kristensen

Stor ros til rejsen. Særdeles velkvalificeret rejseleder (Søren Bjelke) med imponerende viden og formidlingsevne om land og kultur samt kompetence ved praktisk afvikling i lufthavne, told, visa og hoteller. En perfekt rejse til 5 stjerner af 5 mulige.

Usbekistan: Silkevejen, Ørkenens Louvre og Ferganadalen

kirsten stribæk

Jeg synes det var en helt fantastisk rundrejse i Usbekisten med mange gode oplevelser - ikke mindst smuk islamisk arkitektur. En rigtig dygtig rejseleder - Søren Bjelke - med et fantastisk engagement (og vist også kærlighed til Usbekistan og landets udvikling som selvstændig stat). Nu ved jeg meget mere om Usbekistans og de andre stan-landes forskellige historie, om især deres udvikling efter selvstændigheden fra Sovjet i september 1991. Et meget godt rejseselskab, jeg tror vi alle nød hinandens selskab (jeg gjorde ihvertfald). Bliv endelig ved med at bruge Søren Bjelke som rejseleder, han er dygtig og opmærksom på hver især.

Usbekistan rundrejse

kristian aabo

En spændende rejse som historisk og arkitektonisk indfriede mine forventninger. Rejseleder Søren Bjelke er særdeles behagelig, kompetent og meget vidende og pædagogisk formidlende om såvel de stedlige folkeslags sprog, religion, kunst og kultur, samt om de geografiske og politiske forhold i regionen.

Usbekistan & Kirgisistan

NYHED

Denne rejse har premiere i juni 2017.

Usbekistan, Turkmenistan og Iran

Peter Hansen og Bente Andreasen

Vi har deltaget i en meget spændende rundrejse gennem Iran, Turkmenistan og Usbekistan. Tre meget forskellige lande, der levede op til vores forventninger - og mere til. Vi kan anbefale denne rejse til andre, der vil opleve denne spændende del af verden.

Usbekistan rundrejse

Karsten Vesth Nielsen

En velorganisteret og meget oplevelsesrig tur til Iran i 2015 gav mod på endnu en rejse med Horisont Rejser – denne gang 12 dages rundrejse i Usbekistan. Med Søren Bjelke som en vidende og erfaren rejseleder levede turen helt op til vores forventninger. Søren Bjelke var meget vidende og erfaren. Han var altid velforberedt og disponerede sine beretninger om land og kultur fint på busturene. Der var mange khan-navne og årstal, men sådan var historien – så det var også den der skulle fortælles. Hans beherskelse af det russiske sprog var klart en fordel i flere sammenhænge. Hans samarbejde og arbejdsdeling med den lokale guide var godt. Den lokale guide åbnede døre og klarede alt det praktiske så det klappede.

Nukus og Fergana med egen chauffør

Peter Johansen

Vi valgte denne forlængelse efter vores grupperundrejse i Usbekistan. Særligt Nukus var virkelig en stor oplevelse.

Usbekistan: Silkevejen, Ørkenens Louvre og Ferganadalen

Jesper Anderschou

Meget fin rejse, hvor alle vore forventninger blev indfriet - og lidt til. Personligt synes jeg at opholdet i Fergana var lidt for langt, men de øvrige i gruppen synes at være meget tilfredse. Fremragende guide i Søren Bjelke. Han gør rejsen helt enestående.

Usbekistan rundrejse

Gunnar Skou

Jeg er fuldt ud tilfreds med rejsen til Usbekistan, både at komme tæt på en kultur og et samfund, jeg ikke kendte så meget til. Jeg fik i hvert fald fyldt nogle historiske huller ud – ikke bare om Usbekistan, men hele Centralasiens rolle i det storpolitiske og kulturelle spil gennem tusinder af år.

Silkevejens Usbekistan

Erik Friis-Pedersen

Rejsen var i sin helhed planlagt og gennemført på fornem vis, både hvad angår tidsmæssig disponering – tidspunkter for og udstrækning af transport, opholdenes varighed på de udvalgte lokaliteter – og guidens fleksibilitet.

Usbekistan rundrejse

Kjeld Jensen & Kirsten Krogh

Hotellerne var velvalgte og gav et interessant indblik i et samfund i en forandringsproces (sovjetisk mastodontbygning i Tasjkent, tidligere koranskole, tidligere jødisk købmandsgård). Gode senge, gode badeværelser etc.: der var ikke noget at kritisere.

Usbekistan: Silkevejen, Ørkenens Louvre og Ferganadalen

Jane Knudsen

Så jeg har nu fået en så positiv oplevelse af en ”færdigpakket rejse til det meget ukendte”, at jeg har argumenter til at overbevise min mand om, at vi godt i fremtiden kan ”hoppe” på en færdigpakket rejse, specielt hvis vi kan få en ligeså vidende og interesseret rejseleder.

Usbekistan: Silkevejen, Ørkenens Louvre og Ferganadalen

Birthe Berg Christensen

Rejsens program var perfekt - jeg har svært ved at se, hvad der kunne gøres bedre. Turen var godt og sikkert ledet af jeres rejseleder, og det hele foregik i en behagelig og rolig rytme, så der var tid til at fordøje indtrykkene undervejs, hvilket for mig er meget vigtigt - men ikke så sædvanligt. Rejsen levede absolut op til mine forventninger - og lidt til. Mange måltider blev indtaget i private omgivelser, hvilket var med til at gøre turen spændende.

Usbekistan rundrejse

Inger Juel-Jacobsen og Karl Terpager Andersen

Vi har været særdeles tilfredse med turen, dens program og tilrettelæggelse. (..) Endelig har vi været fuldt tilfredse med hotellerne og restauranterne. De var gode med et en god lokalkolorit. Ali i alt en en tip-top tur, som vi vil tænke tilbage på med stor glæde.

Usbekistan rundrejse

Anette & Hans Andersen

Vi havde en god, interessant og spændende rejse med Horisont Rejser til Uzbekistan. Vi synes, at rejsen var veltilrettelagt og velgennemført (…) Der var en god fordeling mellem historiske emner og nutidige forhold, og praktisk forløb det upåklageligt.

Usbekistan rundrejse

Betty Mogensen

Helt overordnet var jeg meget tilfreds med turen. (…) Min viden om Usbekistan var på alle måder meget begrænset før vi tog af sted, og jeg synes turen har gjort mig meget klogere. Den praktiske tilrettelæggelse var god og alt klappede med hensyn til hoteller, restauranter og transport. Turen gennem bjergene til Samarkand var meget smuk og anderledes en de flade ørkenstrækninger og det var fint at besøge en familie i området. De lange køreture gennem ørkner og stepper gav et meget godt indtryk af landet uden for byerne, og det gav mulighed for at få længere forklaringer fra vores guider.

Usbekistan rundrejse

Inge Svejgaard Pedersen

Det var en meget spændende og interessant rejse. Megen kultur og viden om landets historie. Og lidt indsigt i, hvordan et så totalt styret land er. Den lokale guide Arnold var aldeles fremragende. Ind imellem talte han nu lidt for meget, men han var meget engageret og ville os det allerbedste. Han var virkelig på. Hotellerne var helt i top. (…) en helt fantastisk oplevelse, at bo i den tidligere skole, med den smukke atriumgård.

Usbekistan rundrejse

Per & Inge Schaub

Det var nogle meget fine hoteller især det i Khiva var en spændende oplevelse. Det var gode og fine restauranter og den lokale guide var god til at efterkomme hvis vi havde nogen ønsker. Den aften vi var hjemme hos ham og hans familie var en flot gestus fra hans side. Alt i alt var det en meget fin tur, med to virkelige gode guider.

Usbekistan rundrejse

Hans Pedersen & Birgitte Bendixen

Vi synes, hotellerne var fine, og restauranterne var en god blanding af små, mere intime steder, primitive, men sjove frokoststeder og andre større restauranter både hvad angår antal gæster og udstyr/dekoration.

Usbekistan rundrejse

Suzanne Streiff

Min opfattelse af rejselederen er yderst positiv. Søren Bjelke er enestående som rejseguide. Utrolig vidende og forberedt. Søren var professionel samtidig opmærksom, vittig, hjælpsom, rutineret, og velkvalificeret. Jeg betragter mig selv som at være ekstrem heldig at havde haft ham som rejseleder. Bestemt den BEDSTE jeg nogensinde har haft.

Usbekistan rundrejse

Gunnar Skou

Søren Bjelke var usædvanlig dygtig og kompetent som rejseleder og tilmed et meget behageligt menneske så det var høj klasse. Også meget ros til lokalguiden Arnold, der stille og roligt klarede de små udfordringer og valgte gode restauranter og var meget behjælpsom.

Usbekistan rundrejse

Kate & Georg Vasa

Søren Bjelke er en fortrinlig rejseleder med en enorm viden og besidder en god evne til at formidle denne viden på en afslappet og uhøjtidelig måde. Ingen plads til forbedringer.

Usbekistan rundrejse

Laila Olsson

Søren Bjelke er en fornøjelse at have som guide. Han har stor viden om alt det vi ser, god til at formidle det og svare på vores tillægsspørgsmål som godt kan være lidt i øst og vest. Hans sprogkundskaber (her mest russisk) og hans nysgerrighed gjorde at vi kom i kontakt med mange personer på vores rejse i Uzbekistan. Søren har også check på tingene hvilket er skønt. Alt i alt en god oplevelse.

Usbekistan rundrejse

Peter & Mette Ricard

Rejselederen Søren Bjelke fortjener 10 stjerner ud af 10. Han er utrolig vidende og forstår at fortælle meget levende om seværdigheder, historien og samfundsforhold. Han forstod i det hele taget at få det hele til at glide, og så er han behagelig at omgås. Vi tager meget gerne igen på en rejse med ham som rejseleder.

Usbekistan rundrejse

Birthe Berg Christensen

I det hele taget kan en stor del af turens succes tilskrives Søren Bjelke - og hans rolige tempo, hvor man får det hele med. Jeg kender ham fra turen til Usbekistan i oktober, og han er den stor del af grunden til, at jeg valgte en tur til Baltikum med Horisont. Han kan sit stof og er velforberedt, er en dygtig leder og en suveræn formidler - og så er han serviceminded overfor alle og behagelig at omgås. Den bedste rejseleder jeg til dato har haft.

Usbekistan rundrejse

Søren & Ebba

Rejselederen (Søren Bjelke) var meget kompetent og arrangerede yderligere aktiviteter i perioder som egentlig var programsat ’på egen hånd’

Usbekistan rundrejse

Betty Mogensen

Den danske rejseleder var på alle måder glimrende. Vidende og humoristisk og god til at fortælle om landet og den udvikling, der har fundet sted i nyere tid. Hans erfaringer fra tre års arbejde i Tasjkent var meget værdifulde. Vi var på nippet til at springe fra turen, da Vibeke Sperling meldte afbud, men det er jeg glad for, at vi ikke gjorde.

Usbekistan rundrejse

Hans Pedersen & Birgitte Bendixen

Meget vellykket rejse til Usbekistan, godt tilrettelagt og mange spændende ophold. Jens er et stor fund, synes vi. Yderst venlig, imødekommende, vidende og dygtig. En både pædagogisk og underholdende formidler.

Usbekistan med egen guide og chauffør

Vita Søe

Mine forventninger var meget store, og det kan være farligt – må sige, de blev indfriet til fulde. En på alle måder fantastisk tur. Mange komponenter indgik, men en betingelse er godt samarbejde, god kemi ml. guider, og det fungerede fantastisk. Vi var ikke i tvivl om, at de kunne lide hinanden og også gæsterne. De formåede, at vi alle var på lige fod. Jeg er vildt imponeret over logistikken. Der var mange, mange aftaler og impulsive oplevelser, og overraskelser – og det er heller aldrig dårligt for renomméet, at en frokost eller en gang aftensmad, man troede var på egen hånd, pludselig var en fælles uden omkostninger.

Vietnam
Indokinas verdensarv

Margit og Lars Jensen

Det var en rigtig god tur, med mange forskelligartede oplevelser. Anya er en fantastisk rejseleder; meget vidende om de mange emner, en god fortæller og et meget sødt menneske. Hun havde inviteret tre gode personer, der havde stor og interessant viden indenfor hver deres områder.

Indokinas verdensarv

lise hanne christensen

Rejsen opfyldte alle de ønsker jeg havde vedrørende indtryk, historie, logistik og professionalisme fra Anya Palms side. Det var en lang rejse med indtryk fra mange kanter i flere lande, og det vil tage mig nogen tid at fordøje det hele. Det bliver en dejlig opgave, som jeg glæder mig til med de mange billeder og videoer som inspiration.

Vietnam familierejse

Peter Mortensen

Vi var kørt lidt surt i at skulle tilrettelægge det hele selv da vi faldt over Horisont Rejsers familierejser. Alt klappede og vi nød godt af bureauets store viden om Vietnam, så vi fik lige præcis den rejse der passede til vores familie.

Vietnam familierejse

Jane Larsen

Tak for en utrolig dejlig ferie i Vietnam. Vi var to voksne og to børn og rejsen matchede alle vores ønsker og forventninger. Super godt tilrettelagt. Kan varmt anbefales andre, der vil opleve det skønne Vietnam med børn.

Vietnams højdepunkter

Hanne Svendsen

Søren Bjelke er en fantastisk rejseleder, omsorgsfuld og han er med til at få alle i gruppen til at føle sig godt tilpas på rejsen. Han er rigtig god til at informere om de praktiske ting og et leksikon når det kommer til viden. Det er så vidunderligt at have en rejseleder med, der kender landet og dets traditioner, og kan formidle det. Tak for en fantastisk rejse med Søren - ham vil jeg rejse med igen.

Vietnam og Cambodja med egen guide

Lene Jeppson

Vi har før rejst med på Horisont Rejsers grupper og har været meget tilfreds. Denne gang ville vi dog gerne rejse alene og det var en rigtig stor luksus at have sin egen guide og chauffør - og så dage på egen hånd. Det var godt planlagt og gode hoteller. Vi nød godt af vores guiders gode råd til dagene på egen hånd.

Indokinas verdensarv

Jens Andersen

Rejsen var godt tilrettelagt og gav os rigtig mange gode oplevelser, som vi aldrig selv kunne have arrangeret, hvis vi var rejst på egen hånd. Dejligt med en lille gruppe på kun 8 personer.

Indokinas verdensarv

Ulla Nilsson

Tak for en meget fin rejse til Indokina med Anya Palm. Oh, Anya du er så sød til at tage dig af os og førte os hen til steder vi aldrig var kommet uden dig, fx hos munkene i Luang Prabang og hos den gamle skolelærer i Hanoi. Det var fantastisk. Vi glæder os til at rejse med dig igen.

Indokinas verdensarv

Anders Møgelholm

Rejsen var godt tilrettelagt og valget af hoteller var godt. Rejsen anbefales til andre, der ønsker at se disse smukke lande.

Vietnam med egen guide og privatchauffør

Hanne Botoft

Tak for en meget vellykket rejse til Vietnam med vores egen guides, der tog sig godt af os på hele rejsen. Rejsen var godt tilrettelagt og vi fik god vejledning på kontoret inden rejsen. Anbefales til andre, vi har netop bestil rejsen til Indien med egen guide gennem Horisont.

Vietnam med egen guide og privatchauffør

Jan Svendsen

Jeg synes Horisonts koncept med rejser på egen hånd fungerer rigtig godt. Vi havde selv booket fly og blev taget godt imod af den lokale guide ved ankomsten. Herfra fungerede alt og det var en meget vellykket rejse.

Vietnam og Cambodja med egen guide

Helle Westergaard

Tak til Horisont for denne meget fine tur til Vietnam. Vi havde en meget vellykket rejse med vores egne guider og chauffører. Alt fungerede og der var god tid til at improvisere. Gode hoteller og vil følte os trygge på hele rejsen.

Indokinas verdensarv

Lone Meyer Svendsen

Veltilrettelagt luksus med store oplevelser. Dygtig rejseleder med stor erfaring og viden om sit område – desuden tydeligt facineret og optaget af landet og befolkningen stadigvæk. Mulighed for hele tiden at foretage individuelle ændringer i programmet. Hyggeligt at være sammen med lederen – og dejligt at rejsen blev gennemført skønt vi kun var 6 tilmeldte – det var utrolig heldigt for os. Der blev ikke gjort køb på indholdet i rejsen af den grund – og vi nød at bo ekstraordinært dejligt på fine hoteller. En helt fantastisk rejseoplevelse vi stadig tænker tilbage på med glæde.

Kina
Europa
Armenien
Georgien
Georgien

NYHED

Pionerånd? Denne rejse har premiere i 2017.

Italien
Det ukendte Syditalien

Horisont Rejser

Denne rejse har premiere i 2018 og har derfor endnu ikke fået nogen evaluering.

Mad og kulturrejse til Lipari

Jens Werner

Tak for en ualmindelig god rejse, dygtigt ledet af May-Britt Koed. Rejsen adskiller sig fra andre madrejser, vi har været på, ved at være så personlig. Vi kom helt ind til kødgryderne, der blev grinet og maden smagte vidunderligt. Rejsen kan varmt anbefales.

Mad og kulturrejse til Lipari

Hanne Vestergård

Fantastisk rejse. Vi blev taget imod af familien og spiste helt vidunderligt. May-Britt fik os til at føle os som lokale italienere. Vi fik så mange uforglemmelige oplevelser, god vin og mad. Tak for en rigtig god rejse.

Mad og Kulturrejse til Syditalien

Marianne & Ebbe Bielefeldt

Rejsen var godt tilrettelagt. Den var fyldt med oplevelser. Både May-Britt og Pasquale gjorde hele tiden en stor indsats for ekstra oplevelser.

Mad og Kulturrejse til Syditalien

Karin & Brian Lund

Vi har haft en fantastisk rejse og har nydt hele turen i fulde drag. Fokus på mad og vin oplevelser har været i højsædet hele vejen og kvaliteten har været helt i top. Vi var meget tilfredse med hotellet i Napoli, og også med Agriturismo'et. Alle restaurantbesøgene har været helt fantastiske!

Mad og Kulturrejse til Syditalien

Marianne Larsen

Fantastisk tur, der fuldt ud levede op til forventningerne. Udover herlige mad oplevelser og store variationer og rigtig gode vine, oplevede vi lokalsamfundet i Syditalien på meget nært hold - ikke mindst takket været en meget engageret rejseleder.

Frankrig
England
Spanien
Det ukendte Spanien

Horisont Rejser

Denne rejse er ny og har premiere i 2018.

Mellemøsten
Iran
Iran - Persiske Eventyr

Lise Baun Grarup

Alt praktisk fungerede: afhentning i Shiraz, de velvalgte hoteller, bus med venligt personale og hurtig adgang til centrale serværdigheder, baseret på stram planlægning. Helt grundlæggende var allestedsnærværende Eva Witte og hendes elskværdige iranske makker, Hamzeh. Evas exceptionelle personlighed , åben, rolig og venlig, med stort overskud af viden om Iran i fortid og nutid, fra oldtidsminder til iranske råvarer og køkken, gjorde turen til en enestående og uforglemmelig oplevelse. Evas sproglige og kommunikative begavelse medførte også møder med steder og mennesker, man ellers ikke ville have truffet. At den iranske befolkning i sig selv var en stor og overraskende oplevelse for en fordomsfuld europæer tilføjede turen en ganske særlig kvalitet.

Iran - Persiske Eventyr

Vibeke Lassen Nielsen

Det bliver nok en lidt kedelig læsning, for jeg har ikke andet end rosende ord for min Iran-rejse. Det blev en rejse, som har været en øjenåbner for mig og jeg vil ønske, at mange flere ville rejse til Iran for at opleve dette lands mangfoldige og rige kultur. Vi fik lov at opleve og se mange sider af landet med ophold i større og mindre byer og et par dages rolig kørsel igennem fantastiske landskaber med sære bjergformationer. Det var en god måde at opleve landet på. Vores guider Eva Witte og Iranske Hames var vidende, gode fortællere og strålende værter på vores tur. Såvel de to, som vores gode chauffør og den unge medhjælper var venlige, omsorgsfulde og evigt tålmodige med os 12 danskere. Turens sightseeing var vel tilrettelagt og i et roligt afslappet tempo med tid til at fordybe sig rundt omkring på museer, bygninger, moskeer etc. Vore fælles frokost-pulje var altid på gode varierede steder og det samme gjaldt aftensmåltiderne. Dejligt og rigeligt. Aldrig har jeg mødt mere venlige , imødekommende og på en god måde nysgerrige mennesker som Iranerne. Dér kunne danskerne lære noget!

Iran – religion og samfund

Karin Weinholt

Et spændende rejsemål. Det lille hold på 9 deltagere, dertil rejseleder Ole Wöhlers Olsen, muliggjorde et tæt forløb, hvor viden om landets historie gik hånd i hånd med oplevelsen af land og folk. Hertil hjalp også den lokale kvindelige guide, som talte et ubesværet engelsk og mødte veloplagt op hver dag.

Iran - Persiske Eventyr

Ole og Monika Paustian

Rejsen var en god oplevelser takke være de 2 gode guides. Super profesionelle , venlig og informative og underholdende . Vi fik indsigt i landes kultur. Det var helt igennem en god oplevelse og maden var en positiv overraskelse.

Iran - Persiske Eventyr

Erik Martin Jensen

Rejsen vel tilrettelagt med rejseleder Eva Witte som absolut suveræne omdrejningspunkt. Indenfor de valgte 10 dage havde man indtryk af, at vi fik et godt kendskab til Irans højdepunkter i bred forstand, arkitektur, kunst, historie, kultur, sprog, religion krydret med velvalgte oplevelser i marken og ved valg af spisesteder mv. Eva var meget bredt vidende og dybt engageret. Vi blev "drevet afsted" med stor begejstring! Kan absolut anbefales.

Iran – religion og samfund

Kristine Bak

Jeg synes, at det var en meget inspirerende rejse, med mange herlige detaljer og enkelte mindre herlige. Men grundlæggende vil jeg anbefale turen.

Iran - Persisk kunst og kultur

Jytte

Tak til Horisont rejser, for en rigtig dejlig rundrejse i det smukke Iran, med gode oplevelser, og en tak til vores meget dygtige rejseleder, Eva Witte! Med venlig hilsen Jytte

Iran - Persisk kunst og kultur

Lill Blaaberg

Mageløs rejse til Iran. Eva Witte er et omvandrende leksikon hvad angår perisk sprog og kultur. Hun deler gavmildt ud af alt hvad hun ved, og hun er en blændende formidler.

Iran - Persisk kunst og kultur

Monica Krog-Meyer

Vi fik lige den rejse vi kunne ønske os. Vi var en gruppe, der selv havde taget initiativet. Eva Witte er den bedste guide, man kan forestille sig. Vidende på både historie og nutid. Og et dejligt menneske at være sammen med.

Iran - Persisk kunst og kultur

Marianne Pedersen

Det var en helt fantastisk oplevelse, fyldt ud i alle hjørner med højdepunkter, kulturelt, socialt, kulinarisk. Størst ros skal gå til vores guide Eva Witte, som er en utrolig god formidler med en afgrundsdyb viden og kærlighed til Iran. En lille malurt i bægeret er der dog, idet vi som ikke-københavnere følte os noget glemte og ikke fik informationerne fra informationsmødet, endsige billetterne, men måtte rykke herfor.

Iran - Persisk kunst og kultur

Jens Berner

Fantastisk rejse med super vidende guide Eva Witte.

Iran – religion og samfund

Anne Grete Nielsen

Vi havde en fantastisk tur til Iran og dette kunne kun lade sig gøre, fordi vi havde eminente guider, som med stor faglig viden fortalte om historien bag de mange bygninger fra antikken og renæssancen, og jeg fik i hvert fald udvidet min viden om det persiske storrige betragteligt. Hamsez, den unge iranske guide, var fremragende, og det viste sig på mindst tre måder:dels den brede faglige viden , dels organiseringen af de daglige programpunkter - og hurtige ændringer, hvis det var nødvendigt. Og endelig hans empati for gruppen, han orkede at være sammen med os på slap line efter dagens rundvisninger, og det var en fornøjelse at lære ham at kende. - Ole Wøhlers samlede trådene, når vi havde fået de mange detaljer om de enkelte seværdigheder, og delte ud af sit imponerende overblik. Desuden fik han foranstaltet et møde med den danske ambassadør i Teheran, det var en stor oplevelse, hvor vi dels så den flotte bolig, fik serveret kaffe og danske kager ved det flotte spisebord, og dels hørte om situationen mellem DK og Iran i dag, og fik en rigtig spændende snak med Danny Annan.

Iran – religion og samfund

Marianne Hartvig og Klaus Arnung

Vi havde en fantastisk tur. indføringen i kultur, historie og aktuelle forhold levede til fulde op til vore forventninger. Ole Wøhlers Olsen var vidende, informativ, morsom og omsorgsfuld og gjorde turen til noget helt særligt. Vores lokale guide var ligeledes meget givende i forhold til information om kultur, religion og samfund, talte et letforståeligt engelsk og udførte sit arbejde på et meget højt niveau. Dette gælder også i forhold til vejledning om de logistiske og madmæssige forhold. Det er ikke sidste gang, vi rejser med Horisont Rejser

Iran – religion og samfund

Ulla Naumann

Rejsen var på alle måder vellykket. Vores to guider, Ole Wöhlers og Hamza var uovertrufne med hensyn til viden om perserrigets historie, arkitektur, kultur og religion. Hold da op hvor de kunne mange årstal. Oles stærke side var især de lange linjer og hele Mellemøstens nyere historie. (+ et utal af jokes leveret på engelsk så Hamza også fik glæde af dem). Hamza var eksperten når det kom perserriget og det moderne Iran. Han gav os bl.a en interessant ( og overraskende!) introduktion til den nyeste familie- og sociallovgivning i Iran. Desuden var han dygtig til at finde gode spisesteder og til at forklare hvad de forskellige retter på spisekortet bestod af. En stor oplevelse var mødet med den danske ambassadør i Teheran som fortalte om diplomatiske forbindelser mellem DK og Iran og især om dansk-iransk handelsamkvem som er i stærk vækst. En anden stor oplevelse var togturen i nattog fra Tehran til Mashad, man følte sig hensat til Orientekspressen. 5 stjerner.

Iran – religion og samfund

Anne Grete Nielsen

Det har været en dejlig og indholdsrig rejse, og det er der flere grunde til: LANDET, NATUREN. Det byder på så mange overraskelser til en vestlig rejsende. ørkenen, de venlige, hjælpsomme og nysgerrige mennesker, '1001 nat'- stemningen i byerne. PERSERRIGETS KULTUR: Persepolis, safavidernes bygningsværker, og deres raffinerede udnyttelse af vind og vand i det varme og tørre land - det var overdådigt. RELIGIONEN: opholdet i Mashad gav et indblik i den religiøse praksis i landets helligste pilgrimsby. Meget tankevækkende at se religionen udfoldet i dag, og ikke kun i fortidens byggerier. MADEN: vi oplevede hver dag nye restauranter og lærte efterhånden, hvordan et iransk måltid er bygget op, og vi prøvede et par gange at indtage det på iransk - dvs siddende på gulvet i en forhøjet, meget bred sofa med puder i ryggen og en fælles dug på 'gulvet'. Alt i alt en meget vellykket tur.

Iran - Persiske Eventyr

Anne Fabricius og Allan Rasmussen

Det var en meget intensiv rejse med glimrende informationer fra begge rejseledere med Eva Witte i spidsen. På grund af det pressede program var der ikke tid til at efterforske byerne på egen hånd. Især var der for lidt tid i Isfahan. Det kunne vi have fået, hvis der havde været brugt væsentlig mindre tid i Pasargadae. Om drikkepenge blev der givet forskellig besked på orienteringsmødet, i papirerne og på rejsen. Bør koordineres bedre. Allerbedst var det, om drikkepengene var inkluderet i rejsens pris. Og når frokosterne som eneste realistiske mulighed er arrangeret, kunne betalingen for disse også indgå.

Iran - Persiske Eventyr

henning og annette fabriciussom

En meget dejlig rejse med mange fantastiske oplevelser i shiraz, Isfahan, kashan og Teheran. de bedste rejseledere . EVA og Paymon, meget dygtige fagligt, dygtige til informationer, meget behagelige at rejse sammen med. En super oplevelse med indsigt i de gamle kulturer og forståelse for nutidens samfunds problemer. Vi boede på dejlige, centrale hoteller, fik gode måltider. Vi vil anbefale, at turprisen inkluderer frokost, da det kun var praktisk muligt, at gruppen spiste samlet ved alle måltider. Og så er der drikkepenge, vi vil som ved enhver grupperejse anbefale at drikkepenge inkluderes i rejsens pris.

Iran - Persiske Eventyr

Bente Juul

Rigtig god rejse hvor alt fungerede perfekt. Gode rejseledere. Eva Witte har en fantastisk viden og er en meget behagelig person. Vor lokale guide Paymon ligeledes vidende og meget behagelg at omgås. En helt igennem fantastisk og inspirerende tur, så det er nok ikke sidste gang jeg tager til Iran.

Magiske Iran

NYHED

Denne rejse er ny og har premiere i foråret 2017. Rejsen baserer sig på vores mange års erfaring med rejser i Iran.

Iran - Persisk kunst og kultur

Tine Faurholt

Fantastik rejse og med en rejseleder, der har en fantastik viden. Noget der kunne arbejdes med er guidens måde at strukturer dagens program. Fx fik vi meget kort tid på Shaeen paladset da vi lige efter frokost skulle hen og have is og the, hvilket bevirket at vi havde 27 min til at se paladserne. Det var ærgerligt. Der var flere gange hvor vi lige fik 5 min til at se seværdighederne fordi programmets struktur ikke var godt nok. Det er ikke sidste gang vi rejser med jer, da vi har oplevet et rigtig godt service niveau fra jeres side.

Iran - Persisk kunst og kultur

Finn Ebbesen

Fremragende. Eva Witte var meget kompetent og inspirerende. Var god til at dele sin viden med os. Turen var ualmindelig godt tilrettelagt med meget stor brede. Vi nød også de gode måltider. Vi manglede Pasagarde, der er forløberen for Persepolis og der er så kort afstand fra Persepolis, så vi vil foreslå, at dette punkt indføjes i programmet.

Iran - Persisk kunst og kultur

Laila Olsson

Det har været en fantastisk rejse. Hver dag gjorde at jeg ønskede at vide mere om dette land. Eva Witte er en meget vidende person som også formår at give sin viden videre til os . En dyb respekt for hendes viden, formidling og kærlighed for Iran. Man kan ikke ønske sig en bedre guide, det var p.g.a. hende at jeg valgte lige denne rejse. Lokalguiden var dygtig og var altid smilende. Jeg har intet dårligt at sige om denne rejse.

Iran - Persisk kunst og kultur

Merete Thorsen

Super tur og en super guide Eva Witte og den måde hun "kørte" turen på. Vi kom spændende steder og fik meget at vide. Flot program og stor variation. Den varieret fællesspisning Eva arrangerede, var en god ide.

Irans hemmeligheder

Ole Søndergaard

Super. Eneste anke er jeres bøvlede princip med at indsamle drikkepenge til guide og chauffør. Få det inkluderet i rejsens pris. Det andet bliver for pinligt for alle parter.

Iran - Persiske Eventyr

Helle Mortensen

Tak til Sandra Paludan for en vidunderlig Iran-rejse. Sandra og vores lokale guide var simpelthen så gode sammen og fik al ting til at fungere. Alle vores forventninger blev indfriet og mere til. Vi vil gerne en anden gang rejse med Sandra i Iran, hun ved så meget og deler flittigt ud af sin viden på rejsen.

Iran - Persiske Eventyr

Jette Sandstød

Vi var på en vidunderlig rejse med Sandra, der tog sig fantastisk af os. Det er skønt når en rejseleder taler det lokale sprog, det giver én en helt anden oplevelse. Sandra kan ikke anbefales nok. Hun er enormt vidende om alt i Iran, både det gamle og nye og har en stor viden om islamisk kunst, der gjorde vores ophold i Isfahan helt fantastisk.

Iran - Persiske Eventyr

Jens Hestbech

Til vores overraskelse var det også en gourmettur, mange kvalitetsrestauranter indgik på turen og vi fik et indblik i det persiske køkken. Mødet med Birthe Koed var oplysende, men det bedste var mødet med iranere, ikke mindst de unge kunstnere, der eksperimenterede med forskellige udtryk.

Iran - Persiske Eventyr

Birgit Blatt Lyon

Valget af de mange forskellige restauranter var fin og gav os en god oplevelse af de lokale madvarer og den lokale kogekunst. Glimrende program og tilrettelæggelse.

Iran - Persisk kunst og kultur

Annette & Michael

Rejsen oversteg næsten vore forventninger og det veltilrettelagte programs indhold var meget passende for den tid vi havde til rådighed. Hotellet var pragtfuldt og ikke mindst gårdhaven, som var herlig at vende tilbage til efter vores vore ture. De udvalgte restauranter gav et godt indblik i de lokale køkken.

Iran - Persiske Eventyr

Lena Mortensen

Rejsens program var godt - især var det dejligt med et par fritimer hist og her, hvor man kunne lave hvad man ville. Alt lagt sammen er det bestemt en rejse vi kan anbefale andre, og vi kunne godt finde på at tage en kortere rejse til Iran i fremtiden.

Iran - Persiske Eventyr

Jette Kroelner

Jeg har på alle måder haft en dejlig og tilfredsstillende rejse til Iran. Alt fungerede perfekt. Hoteller og restauranter var gode nogle endog fantastisk gode. Den iranske rejseleder var meget kompetent og yderst tiltalende. Den danske rejseleder havde en af sine første rejser tror jeg, da hun erstattede Eva Witte. Det klarede hun meget fint og med godt humør. Selskabet var af passende størrelse (11 + rejseleder.) Så fuld tilfredshed herfra.

Iran med egen guide og chauffør

Inge-Lis Sjørslev

Den iranske lokalguide var formidabel. Dygtig, sød, charmerende, morsom og meget åben om forholdene i Iran. Hun kunne landets historie og fortalte løs på let forståeligt engelsk – og uden manuskript. Respekt!

Irans hemmeligheder

Peter Grydehøj

I får qua den kvalitet, denne rejse rummer i form af 'totaloplevelse', god marketing (læs billige annonceudgifter), idet vi naturligvis vil benytte Jer igen og udbrede kendskabet til Jer som et seriøst selskab med en høj grad af 'value for money'!

Iran - Persisk kunst og kultur

Louise Hirsbro

Jeg syntes rejsen var rigtig fint tilrettelagt og kunne ikke havde ønsket, at den skulle havde været anderledes. Jeg kunne godt lide at vi fik set en masse på den forholdsvis korte tid vi havde til rådighed. Jeg var også meget glad for den måde turen blev rundet af på - hos Anders Hougaard (Danmarks ambassadør, red) i Teheran (det var lige prikken over i'et). Vi havde en super god chauffør og en super god lokalguide.

Iran - Persiske Eventyr

Inga Bech

Jeg vil gerne sige, at turen fuldt ud levede op til mine forventninger. Jeg deltager gerne i en ny tur til Iran, for oplevelserne var så mange, at man næsten skal prøve turen to gange for at kunne rumme det hele.

Irans hemmeligheder

Jørgen Nielsen

Jeg har simpelt hen haft så stor en oplevelse af at være med på turen til Iran, så jeg næste kniber mig i armen over det. Turen var veltilrettelagt. Rejselederne var vidende. Det var også den lokale guide. Hotellerne var gode og havde man særlige ønsker, som jeg havde i et tilfælde i Teheran, blev det løst med en taxa. Så stor ros og tusind tak. Det var en kæmpe oplevelse. Jeg kommer tilbage til jer en anden gang.

Iran med egen guide og chauffør

Mette Bjørn

Den lokale rejseleder Mysam var en af de bedste lokale rejseledere, jeg har haft. Han havde en stor viden om kulturen i landet og var rigtig god til at formidle den. Han var en stor personlighed, hjælpsom, sjov, interessant, og han havde fundet nogle spændende spisesteder - ja jeg kunne fortsætte.

Iran - Persiske Eventyr

Alice Terp

De benyttede hoteller og restauranter var der intet at udsætte på. Alle levede op til vore forventninger og endda lidt mere! Jeg har været så begejstret efter at jeg er kommet hjem fra Iran rejsen, at jeg har anbefalet den til alle, der har gidet høre på min rejseberetning. Jeg er sikker på at det gir' nye kunder i butikken!

Iran - Persisk kunst og kultur

Annemette Lise

Vi har været MEGET glade for Iran turen. Den var oplevelsesrig, spændende og levede helt op til vores forventninger på alle måder.

Iran – religion og samfund

Anne Grete Nielsen

Ole Wøhlers var usædvanlig på så mange måder. Dels hans store viden om historien, landet og det arabiske, som han delte ud af på den mest inspirerende facon. Dels hans lyst til at vise os ting uden for det autoriserede program, fordi han kender så meget til landet, fx besøget hos den danske ambassadør og den formidable frokost hos en ven, der gerne ville ha os på besøg. Jeg oplevede ikke Ole W som en almindelig guide, men som en person der gerne ville vise os det her land, og som orkede at være sammen med os, uanset om der var program eller ej.

Irans hemmeligheder

Christian Pommer

Rejsen har været en uforglemmelig oplevelse, ikke mindst på grund af Eva Witte's personlige engagement. Eva har med rund hånd øst af sin store historiske, sproglige og kulturelle viden om Iran. Vi oplevede også et godt samarbejde mellem vores Iranske guide og Eva.

Iran - Persiske Eventyr

Peter Grydehøj

Vi har rejst en del med andre selskaber. Eva tilhører absolut eliten blandt rejseguider. Hun er en berigelse i sig selv at møde. Man fornemmer tydeligt hendes kærlighed til Iran og hendes adfærd bærer præg af hendes årelange ophold blandt 'verdens venligste folk', idet hun har taget den iranske venlighed ind under huden. Vi er slet ikke 'landet endnu' med det massive indtryk, hun på 12 dage formåede at give os. Egentlig var vi - som hun udtrykte det - 'kortere tid' i reel oplevelsesmode, idet vi skulle bruge et par dage til at akklimatisere os til dette spændende land. Det har været en fantastisk oplevelse, nok den største i blandt de steder i verden, vi indtil nu har besøgt - og det er klart Evas fortjeneste, at vi fik maksimalt udbytte ud af rejsen

Iran - Persisk kunst og kultur

Maarten Winter

Eva og Golnaz er meget dygtige rejseledere og er et fantastisk team som supplerer hinanden, fx. på hvilket viden de har om alt vi så og oplevede, og det vi ikke gjorde. Det var fantastisk at blive guidet af nogle som faktisk bor i landet, og har viden som man kun kan få på den måde. Jeg kan ikke rigtigt tænke på kritikpunkter, de skal bare fortsætte som de gør. De har virkeligt ydet en indsats. Meget interessant rejse som indbyder til mere. Alt jeg forventede af det, og mere.

Iran - Persiske Eventyr

Jens Smærup Sørensen

Nogen bedre rejseleder en Eva Witte er næppe til at opdrive på nogen rejse i hele verden. Hun er kolossalt vidende, hun taler klart og velstruktureret og formår på få minutter at fremstille det væsentligste af et stort og kompliceret stof. Og så har hun god sans for humor.

Iran - Persisk kunst og kultur

Elisabeth Holm Faber

Eva Witte er en fantastisk rejseleder. Jeg kan slet ikke komme i tanke om noget, der kunne gøres bedre. Hun er super kompetent, vidende og behagelig.

Irans hemmeligheder

Louise Hirsbro

Turen havde dog ikke været den samme uden den meget kompetente Eva Witte, som berigede os med hendes store viden og hendes levende måde at fortælle på - også om hendes egne oplevelser.

Iran - Persisk kunst og kultur

Lene Christiansen

5 stjerner til Eva Witte for en fantastisk rejse. Bedre kan det ikke gøres. Rejsen var godt tilrettelagt og vi spiste på gode restauranter, som jeg synes betyder meget for en rejse.

Iran - Persisk kunst og kultur

Hans Christiansen

Min kone og jeg har i høj grad nydt vores rejse til Iran under kyndig og inspirerende ledelse af Eva Witte og den lokale guide. De bidrog hver især til at det blev en stor oplevelse at komme 'ind under huden' på det gamle såvel det nye Iran.

Iran - Persisk kunst og kultur

Inga Steen-Jensen

Eva Witte, formidabel guide: Vidende og charmerende og fortalte levende om konkrete ting – og ikke mindst om sit eget liv i Iran. Vore lokale guider var også gode, specielt vores ven på hele turen, Mehrad, hurtig og utrolig hjælpsom.

Iran - Persiske Eventyr

Lise Holter

Et intenst og spændende program. Fantastisk, at gruppen var så lille. Alting klappede og var rigtig godt tilrettelagt. Et spændende og varietet udvalg af spisesteder i Iran, og rigtig fint med besøget hos en privat familie, selvom det dog næppe var prototypen på en alm. mellemklassefamilie. Alle guider, både de danske og de lokale, har været rigtig gode, særdeles vidende og meget hjælpsomme med div. ønsker m.m.

Iran - Persiske Eventyr

Steen Tandrup

Bundlinien er uden forbehold, at det har været en helt igennem og i alle henseender forrygende tur. Vi har rejst et par gange før, og denne tur er helt klart blandt de bedste ferier og oplevelser vi har haft. En meget væsentlig og afgørende grund til den fantastiske oplevelse må tilskrives guiden, Eva Lucie Witte. Hun er simpelthen et fund. Hun besidder en helt unik viden om og forståelse for Iran, som kombineret med hendes åbenbare passion for landet og befolkningen i den grad smitter af. Hun har derved kunnet givet en indførelse og en baggrund for alt hvad vi så og oplevede på hele turen.

Jordan
Jordan familierejse

NYHED

Denne rejse er ny, men baserer sig på de rejser vi har lavet i Jordan siden 2007 og de rejser vi tidligere har tilrettelagt for familier. Rejsens indhold er med andre ord nøje afprøvet så den passer til vores familierejsekoncept.

Jordans højdepunkter

Anne Frandsen

Jeg kan anbefale denne rejse fordi vores lokale guide tog os hen de steder, hvor vi slet ikke troede vi kunne komme. Vi fik derfor meget mere end der stod i programmet, fx kom vi til te hos hans familie og så et lille væveri. Dejligt med en lille rejsegruppe på kun 7 personer. Tak Horisont.

Jordans højdepunkter

Anders Jensen-Clausen

Meget fin rejse til Jordan, godt tilrettelagt og med Ahmad som meget kompetent guide. Han taler godt engelsk og er meget hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Latinamerika
Argentina
Argentina og Chile

Jørgen Calundann

En virkelig god rejse, der rummer oplevelser, der spænder vidt. Man oplever storbyerne Buenos Aires og Santiago de Chile, de fantastiske bjerg- og sølandskaber i Andesbjergene mellem Bariloche og Puerto Varas, hvor båd og bus sørger for transporten gennem de storslåede landskaber. Den totale stilhed og ensomhed indtræder, når bådpassagererne har forladt Peulla inde mellem bjergene. Dér kan man om natten se Mælkevejen helt klar med det blotte øje. De helt store bjerge passeres på busturen fra Santiago til vinbyen Mendoza. Turen i højderne frem mod Argentina er ikke for sarte sjæle. I Mendoza afslutter vinoplevelser turen før hjemrejse.

Argentina og Chile

Anders Piilholm

Jeg har kun positive ting at sige om rejsen, der forløb uden problemer og med en meget dygtig og engageret rejseleder. Også dejligt at gruppen kun var på 6 personer. Det er der ikke mange rejsebureauer, der sender så små grupper afsted.

Argentina og Chile

Helle Ipsen

Jeg havde længe været på udkig efter en rejse, der kombinerede forskellige lande i Sydamerika og faldt over denne rejse, der samler det bedste af Chile og Argentina. Den var rigtig godt tilrettelagt og vi fik utrolig meget med hjem.

Argentina: Ildlandet, Patagonien & Iguazu

Asta Fuch

En meget fin rejse, måske en af de bedste jeg har været på. Dygtig rejseleder og meget fint tilrettelagt af Horisont Rejser. Det er 4 gang jeg rejser med Horisont Rejser og det er godt med et lille rejsebureau, der kender sine kunder og ved hvad de vil have.

Argentina: Ildlandet, Patagonien & Iguazu

Pia Carstensen

Dejlig rejse og rigtig godt tilrettelagt. Hotelovernatningen i "ildlandet" var basic, men det var fint når man er på det yderste af verden og sådan føltes det virkeligt. Det var en meget stor oplevelse. Tak for en veltilrettelagt rejse. Vi kommer igen.

Bolivia
Brasilien
Chile
Colombia
Colombias højdepunkter

Jytte Sejr

Colombia er meget smukt og dybt fascinerende. Vi var rigtig glade for vores lokale guide, Manuel, der gav os så meget viden om landet, som vi aldrig kunne have fået på egen hånd eller med en dansk guide. Det var hans store fortjeneste, at vi fik så meget med hjem. Også tak til Horisont for at sende denne lille gruppe afsted - vi rejser med jer igen.

Colombias højdepunkter

Jens Bech Andersen

Rejsen var godt tilrettelagt og havde mange fine stop. Meget informativ guide, der delte ud af sin store viden. Og så kommer denne rejse bredere rundt i landet end mange andre Colombia-rejser vi kiggede på. Kan varmt anbefales.

Cuba
Ecuador
Ecuador og Galapagos rundrejse

Jane Bertramsen

Tak for en meget dejlig rejse til Ecuador og Galapagos. Alt fungerede perfekt og vi havde en meget sød og vidende lokal engelsktalende rejseleder, der tog sig godt af den lille gruppe på kun 5 personer. Ren luksus at rejse i så lille en gruppe.

Peru
Inkaernes Rige og Amazonas

NYHED

Dette er en ny rejse, der har premiere i 2017, men som baserer sig på andre rejser vi tidligere har gennemført i Peru.

Sydamerikas højdepunkter

Flemming Boling Jensen

Det har været en hård, men fantastisk tur. Vi har rejst fra vest til øst, set storbyer og store sletter, været ved havet og i bjerge over 4000 m.s højde, set rig og fattig, været i velfungerende lande, og lande, der mildt sagt var knap så velfungerende, været i frisk luft og frygtelig smog, været i varme og kulde, og det varer længe, før det hele bundfælder sig. Vi glæder os til at komme hjem og fortælle til alle, om vore oplevelser.

Sydamerikas højdepunkter

Steen & Anni Leth

En fantastisk rejse! ”Sydamerikas højdepunkter” – ja, hver dag og op til flere om dagen!! Natur, mennesker, seværdigheder var for os ”over forventning”!!! Busser, både, cykeltaxier og fly var der til tiden – det fungerede rigtigt godt. Guiderne var fremragende!

Sydamerikas højdepunkter

Finn Nielsen & Anne Nørregaard

Men som sagt havde vi en fantastisk rejse, også fantastisk at hele logistikken fungerede upåklageligt, at der altid stod en lokalguide og en bus og et hotelværelse til os, aldrig skulle vi stå og vente på noget.

Sydamerikas højdepunkter

Kirsten Dohn & Jens Chr. Kirkegaard

Programmet var super godt - det var en rigtig beslutning, at rundrejsen startede “længst” væk i Ecuador og Armazonas og sluttede i Brasilien. (…) At starte der hvor landskab, kultur, byer og befolkning er mest fremmedartet og slutte på Østkysten, hvor byerne mere ligner Sydeuropa, var perfekt. (…)Det som betog os mest på rundrejsen var Amazonas, kulturstederne i Peru, det store øde naturområder i Bolivia og de fantastiske kørerturene over Andelsbjergene. Det er første gang vi har købt og betalt en rejse uden at kende noget til hotellerne, men da vi endelig fik listen ca. 1 uge før afrejse, kunne vi ikke få armene ned. Glæden var stor, da vi opdagede, at hotellerne var placeret centralt i byerne, og sikke spændende hoteller ude i “ødemarken”.

Sydamerikas højdepunkter

Per & Inga Johannessen

Stor ros til Christian – han fik afviklet rejsen på en meget fin måde. Han var meget lyttende og omsorgsfuld og forsøgte efter bedste evne at tilfredsstille alles ønsker(…) Hans store viden om stederne vi besøgte og ikke mindst hans kendskab til gode spisesteder har været et stort aktiv for os rejsende.

Sydamerikas højdepunkter

Kirsten Dohn & Jens Chr. Kirkegaard

Rejselederen Christian Martines var en rar, behagelig og hjælpsom leder for gruppen, han sørgede for at alt klappede undervejs – man følte sig tryk i hans selskab.

Del denne side