Rejser ti Sri Lanka

Rejser til Sri Lanka

Er du til spændende kulturelle oplevelser og usædvanlig natur? Til afslapning på smukke sandstrande? Med rejser til Sri Lanka behøver du ikke at vælge mellem sol og strand, kultur og natur, for øen har det hele. 

Rejser til Sri Lanka er sommerstemning hele året med varme, venlig lokalbefolkning, klart badevand og lækker mad. Og så er Sri Lanka en kulturperle, der gør din rejse til Sri Lanka til en sand lækkerbisken. Tag på en rundrejse til Sri Lanka og kom rundt og se lidt af alt, hvad øen har at byde på.

Landets hovedstad Colombo ligger i den vestlige del af Sri Lanka og er landets økonomiske centrum. Byen var oprindeligt en havneby tilbage i det 5. århundrede, hvor man handlede med krydderier og ædelstene mellem Asien og Vesten. I dag kan du opleve historiske monumenter, moderne skyline, travle markeder og kolonitidens arkitektur præget af indflydelsen fra Holland, Portugal og Storbritannien.

Med på UNESCOs verdensarvsliste er byen Kandy, der sprudler af farver, kultur og folklore, og som har været Sri Lankas tidligere hovedstad. Uanset hvor du er i byen, vil du kunne se den 26 meter høje hvide Buddha statue i Bahirawakanda templet.

Glade Sri Lanke rejsende
Vi har i 2016 adspurgt vores Sri Lanka rejsende om deres oplevelse med rejsen: Hvordan har landet været at rejse i, har de været tilfredse med vores rejseguide, og om rejseguiden og ferien som helhed har levet op til forventningerne? Vi bad kunderne rangere deres tilfredshed på en skala fra 1 til 5 – hvor 5 er for den rigtig gode oplevelse.

Resultatet er vi meget stolte af. Vores rejser til Sri Lanka ligger nemlig på 4,8 ud af 5 i kundetilfredshed. Det viser os, at vi og vores rejseguider gør et fantastisk stykke arbejde for at sikre den bedste ferie for vores kunder. Vil du være blandt vores næste tilfredse Sri Lanka-rejsende? Så læs mere om vores rejser til Sri Lanka her på hjemmesiden.

Kort sagt:
Rejser, der rykker dig.

Velkommen til farverige Sri Lanka!

Se alle rundrejser til Sri Lanka

Information om Sri Lanka

Indbyggere: 20.200.000

Hovedstad: Colombo

Areal: 65.610 km2

Valuta: Sri Lanka rupee

Sprog: Ingalesisk og tamil

Religion: Buddhisme

Elektricitet: 220 volt vekselstrøm. Stiktyperne varierer på øen, så det er en god idé at tage en rejseadapter med hjemmefra

ETA-krav til indrejse: Du skal have en "Electronic Travel Authorization" ved indrejse til Sri Lanka. Det koster 30 USD og søges på nettet. Du får flere informationer forud for din rejse til Sri Lanka, når du bestiller hos os

Vejret på Sri Lanka er tropisk. Det vil sige, at det er varmt og fugtigt hele året, hvor gennemsnitstemperaturen er 25 grader.

Der er to forskellige monsuner på Sri Lanka: Nordøstmonsunen giver regn på østsiden januar til april og sydvestmonsunen giver regn i vest fra april og frem til midten af juni. Er du i tvivl om, hvornår det er bedst at tage af sted på den rejse til Sri Lanka, som du ønsker? Så ring til os og spørg vores dygtige rejseguides.