Rejser til Spanien

Oplev det personlige Spanien på vores kulturrejser til det sydlige Spanien. Vores Spaniens-rejser er bygget op omkring vores samarbejde med vores rejseledere, der kender Spanien bedre end de fleste. 

Netop det store kendskab til landet gør vores rejser til Spanien til noget helt særligt - her er der tænkt på alle detaljer, hver en restaurant er nøje udvalgt, det samme gælder hoteller og de steder vi besøger. Det er måske ikke luksus i ordets egentlige forstand, men udsøgt forkælelse, der giver gæsterne på rejsen en helt vidunderlig rejse til Spanien. 

På rejserne kommer vi til at spise og opleve meget forskelligt. Vi sætter en ære i at kunne præsentere de bedste sider af det sydlige Spanien. På rejserne opsøger vi den gode fortælling og spiser godt med blik for de gode råvarer og historien bag. 

Hos Horisont Rejser kalder vi vores rejser for “håndlavede rejser” og med ’håndlavet’ mener vi, at hver enkelte rejse er unik og tilrettelagt, så den matcher rejselederens profil. Vores rundrejser laves ikke på samlebånd. Vi lægger mange ressourcer i at udvikle hver enkelt rejse, og det er vores ønsker, at vores rejsende har en pionerånd og er åbne overfor det uventede. Muligheder kan opstå undervejs, og så griber vi dem. Det gør bare rejsen endnu bedre.

Som et af de få rejsebureauer i Danmark bedriver vi vidensturisme, hvor vi lægger stor vægt på, at vores rejse-ledere giver vores gæster en særlig indsigt på rejsen. 

Rejsen til dig, der elsker kvalitet

For os er Spanien et spændende kulturland, der knytter sig til landets traditioner og historie. På vores Spanien-rejser har vi tilrettelagt et mix mellem kulturoplevelser, fine naturoplevelser og god mad og vin.

Tilfredse rejsende i Spanien
Der findes mange rejsebureauer med rejser til Spanien. Det kan derfor være en god idé at researche lidt for at vælge en rigtig god rejsearrangør til ferien. Spørg dine venner eller læs med, når de rejsende selv skriver anmeldelser af deres ferier. 

Hos Horisont Rejser har vi spurgt vores kunder om deres tilfredshed på deres rejser med os i 2016. På en skala fra 1-5 har vores rejser til Spanien opnået samlet 4,7 vurderet på oplevelsen af rejsen, rejsemålet og rejseguiden på ferien. Denne score kan du bruge som en god indikator for, at du får fuld værdi for pengene, når du bestiller rejser til Spanien hos os.

Kort sagt: 
Vi giver dig, en kultur-rejse der rykker dig. 

Se alle rundrejser til Spanien

Information om Spanien

Heldigvis ved de fleste danskere godt, at Spanien er mere end charterturisme og grisefester. Det hører fortiden til, og med Spaniens store størrelse er rejser til Spanien mange ting - og mange rejser. Det kan være en forlænget weekend i Barcelona eller Madrid, det kan være afslapning på kysten eller det kan være kulturelle luksusrejser, hvor der er kælet for detaljen. På disse rejser oplever du det du ikke selv vil kunne finde på rejsen. 

Vi har i samarbejde med Spaniens-kenderen, Jan Holm Møller, der har gennemrejst Spanien de sidste 25 år, udviklet et "stifinder-rejse", hvor vi samler de ukendte byer i en smuk bukket, der indeholder ukendte egne og fascinerende historie. Vi bor på nøje udvalgte hoteller og spiser på særligt udsøgte restauranter, dem man kun finder når man virkelig kender et område godt. 

Pga landet størrelse og geografi er klimaet i Spanien meget varieret, men som helhed har Spanien et varmt og meget tørt klima, der er præget af Middelhavet. Vintrene er milde med jævnlige regnbyger.