Rejser med egen guide

Rejserne baserer sig på vores erfaringer fra grupperejserne og er et tilbud til jer, der ønsker mere tid på egen hånd. I følger en fast rejserute og har jeres egen guide og chauffør, der sørger for alt det praktiske. Nogle dage har I på egen hånd. Vores individuelle rejser er til jer der ønsker at kombinere fordelene fra grupperejserne med god tid på egen hånd. 

Rejser med egen guide

Bhutans højdepunkter med egen guide og chauffør

12 dages rundrejse til højdepunkterne i det vestlige Bhutan med jeres egen guide og privat chauffør. Rejsen er tilrettelagt, så I både har tid på egen hånd og med jeres guide. Rejsen følger i hovedtræk vores grupperejser, men I har flere dage på egen hånd. I denne rejse er alt inkluderet, I skal blot nyde dette smukke land.

12 Dage
Fra kr. 21.900
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Rejser med egen guide

Kirgisistan med egen guide

Oplev det lille land i Centralasien, Kirgisistan, med de fantastiske bjerglandskaber og nomadesamfund. Landene i Centralasien tilhørte tidligere Sovjetunionen og er nu som selvstændige stater ved at åbne op for turisme. Vi har længe haft rejser til Usbekistan og Turkmenistan, og nu tilbyder vi en rundrejse i det bjergrige Kirgisistan.

14 Dage
Kontakt os for pris
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Rejser med egen guide

Nordkorea med egen guide og chauffør

9 dages rundrejse i Nordkorea, et af verdens mest lukkede samfund. Rundrejse med jeres egen guide og privat chauffør. I modsætning til vores øvrige individuelle rejser er det ikke muligt i Nordkorea at færdes på egen hånd. Al landtransport, måltider og hotelophold er inkluderet, og rejsen følger i hovedtræk vores grupperejse.

9 Dage
Fra kr. 18.990
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Se alle Rejser med egen guide