Grupperejser med engelsktalende lokal guide

Du rejser i en lille dansk gruppe på max 12 deltagere. Rejserne ledes af en af vores håndplukkede lokale, engelsktalende ekspertguide.

Du rejser i en gruppe med andre gæster fra Horisont og nyder godt af trygheden ved at være i en gruppe, samtidig med at du får viden leveret at vores kompetente lokale guider, som vi nøje har udvalgt sammen med vores lokale partner. Når du køber en af vores rejser, er du naturligvis dækket af Rejsegarantifonden - det er du ikke, hvis du køber en tilsvarende rejse på nettet hos et udenlandsk rejsebureau. 

Rejserne er nøje afprøvede, så vi ved, at alt fungerer. Rejserne med engelsktalende guide er til dig, der vil have en lokal vinkel og en rejseleder, der er vant til at håndtere grupper og har en stor viden om landets kultur, natur og historie. 

Inden rejsen klæder vi dig på med landeinformation og gør dig klogere på destinationen - og du har altid mulighed for at stille spørgsmål til din rejse. På selve rejsen er der en lokal hotline hvor du døgnet rundt kan komme i kontakt med vores lokale partner og guide. 

Vores typiske gæster på vores grupperejser med engelsktalende guide er fra 35 år og opefter.

 

Se alle Grupperejser med lokal guide