Grupperejser med dansk ekspertrejseleder

Vi rejser i små grupper på mellem 10-18 personer. Vores grupperejser har en dansk ekspert som rejseleder og en lokal guide. 

På rejsen er det vores danske rejseleder der giver jer den praktiske information og krydrer oplevelserne med små foredrag undervejs. Det er vores danske rejseleder, der kan sætte rejsens oplevelser i perspektiv og binde de mange indtryk sammen. Den danske rejseleder har specialviden indenfor udvalgte områder, men har ikke nødvendigvis specialviden når det kommer til lokale sights. Det er her vores lokale, engelsktalende guide træder til. Dele af rejsens indhold leveres således på engelsk af vores håndplukkede lokalguide.

Vores danske ekspertrejseledere er udvalgt ud fra deres tilknytning til destinationen. For os er det ikke nok, at rejselederen i mange år har interesseret sig for et lands historie og kultur. Hos Horisont Rejser skal vores rejseledere som minimum tale det lokale sprog eller kunne begå dig sprogligt, så han/hun kan kommunikere med landets lokale befolkning. Dertil kommer, at rejselederen skal bo på destinationen eller have boet der, eller som minimum have rejst i landet mange gange, helst i forbindelse med arbejde eller forskning. Det mener vi, giver vores rejseledere en indsigt, der kan komme vores gæster til gode på rejsen. 

Vores typiske gæster på vores grupperejser med dansk rejseleder er fra 50 år og opefter. 

Grupperejser med dansk guide

Jul i Marrakech og Essaouira

Tag med til Marokko i juleferien, hvor vi besøger magiske Marrakech, Marokkos gamle hovedstad, og den maleriske kystby Essaouira. Marrakesh er også kendt under navnet ”sydens perle”, fordi den ligger smukt i landets nordligste palmeoase og tæt ved de mægtige Atlasbjerge.

8 Dage
Fra kr. 11.900
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Grupperejser med dansk guide

Marrakech langtidsophold

Tre ugers ophold i Marokko, væk fra den danske vinter og med mulighed for at udforske arabisk sprog og kultur. Vi har sammensat en tre ugers rejse til nogle af de dejligste steder i Marokko. Det er en langtidsrejse, der både giver tid til fordybelse og til en række oplevelser i det inciterende land.

21 Dage
Fra kr. 16.500
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 27-02-2016
Se alle Grupperejser med dansk guide