Grupperejser med dansk ekspertrejseleder

Vi rejser i små grupper på mellem 10-18 personer. Vores grupperejser har en dansk ekspert som rejseleder og en lokal guide. 

På rejsen er det vores danske rejseleder der giver jer den praktiske information og krydrer oplevelserne med små foredrag undervejs. Det er vores danske rejseleder, der kan sætte rejsens oplevelser i perspektiv og binde de mange indtryk sammen. Den danske rejseleder har specialviden indenfor udvalgte områder, men har ikke nødvendigvis specialviden når det kommer til lokale sights. Det er her vores lokale, engelsktalende guide træder til. Dele af rejsens indhold leveres således på engelsk af vores håndplukkede lokalguide.

Vores danske ekspertrejseledere er udvalgt ud fra deres tilknytning til destinationen. For os er det ikke nok, at rejselederen i mange år har interesseret sig for et lands historie og kultur. Hos Horisont Rejser skal vores rejseledere som minimum tale det lokale sprog eller kunne begå dig sprogligt, så han/hun kan kommunikere med landets lokale befolkning. Dertil kommer, at rejselederen skal bo på destinationen eller have boet der, eller som minimum have rejst i landet mange gange, helst i forbindelse med arbejde eller forskning. Det mener vi, giver vores rejseledere en indsigt, der kan komme vores gæster til gode på rejsen. 

Vores typiske gæster på vores grupperejser med dansk rejseleder er fra 50 år og opefter. 

Grupperejser med dansk guide

Cambodja rundrejse

14 dages indsigtsfuld rundrejse til det fascinerende Cambodja, som er blandt Sydøstasiens mest imponerende rejsemål. Din danske rejseleder tager dig med til det berømte Angkor Wat, den uberørte, smukke natur og på besøg hos lokalbefolkningen. Hvis du ønsker at forlænge din rejse med strandophold, er dette en mulighed ved rejsens ende.

13 Dage
Fra kr. 18.900
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 14-11-2017
Grupperejser med dansk guide

Myanmar (Burma) rundrejse

18 dages dybdegående rundrejse langt væk fra andre rejsende. Myanmar er det gyldne, glemte land. Turistens drømmerige med tusindvis af pagoder, orangeklædte munke og en smilende, venlig befolkning.

17 Dage
Fra kr. 24.900
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 16-11-2017
Grupperejser med dansk guide

Usbekistan rundrejse

Indholdsmættet rundrejse med tid til fordybelse. Denne rejse giver en grundig introduktion til den gamle silkevejs mange seværdigheder, som binder karavanebyerne i Usbekistan sammen, men du får også indblik i det moderne Usbekistan.

11 Dage
Fra kr. 15.900
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 04-04-2018
Se alle Grupperejser med dansk guide