Familierejser

Vores familierejser er kulturrejser, der er tilrettelagt for både børn og voksne. På vores familierejser rejser i sammen med jeres egen lokale, engelsktalende familieguide.  

I tilrettelæggelsen af vores familierejser har vi taget højde for, at både børn og voksne skal opleve den store verden sammen.  

Rejserne er opdelt i dage med kulturoplevelser og dage med ren afslapning ved en strand eller på hoteller med et stort aktivitetsudbud. Rejserne er udviklet af børnefamilier, der ved, hvad der skal til for at gøre en rejse med børn til en succes. På familierejser er der forskellige behov, der skal tilgodeses og vi har derfor gjort en del ud af, at både du og dine børn oplever den fremmede verden i jeres tempo. 

Vi rejser til et eksotisk, spændende land, hvor I får et dybere indblik i landets kultur, end man traditionelt gør. Alle kan være med. Og det er altid oplevelserne og underholdningen, der er i centrum. Specielt udvalgte rejseledere sikrer, at aktiviteterne foregår i øjenhøjde med både de voksne og børnene. 

Familierejserne foregår individuelt for jeres familie, derfor bestemmer I hvornår I vil rejse. Priserne er uden fly til og fra destinationen, alt andet er inkluderet. Når I finder den rejse, der passer jer kontakter I os mht fly - så vil vi søge efter den bedste flyforbindelse til jer. 

Alle vores familierejser kan tilpasses så de matcher jeres behov og ønsker. 

Læs artiklen "At rejse med sine børn er en gave"

Familierejser

Marokko familierejser

Oplev det farverige Marokko med hele familien, hvor I sammen med jeres egen guide oplever Marrakech, overnatter i Sahara og oplever den smukke ørken. Der er mange aktiviteter for børnene på denne spændende kulturrejse.

10 Dage
Fra kr. 8.500
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Familierejser

Vietnam familierejse

Tag på familierejse på denne 15 dages rundrejse i det smukke Vietnam. Rundrejsen kombinerer kulturel indsigt og tiltrængt afslapning for både børn og forældre – og måske endda også bedsteforældre? Rejsen er tilrettelagt så den passer til familier med børn.

15 Dage
Fra kr. 8.900
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Familierejser

Jordan familierejse

Oplev det smukke Jordan på denne 12 dages familierejse, hvor I har jeres egen guide og kan opleve det fredlige Jordan i det tempo, der passer netop jer. Børne rejser for halv pris.

12 Dage
Fra kr. 11.900
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Se alle Familierejser