Familierejser

Vores familierejser er kulturrejser, der er tilrettelagt for både børn og voksne. På vores familierejser rejser i sammen med jeres egen lokale, engelsktalende familieguide.  

I tilrettelæggelsen af vores familierejser har vi taget højde for, at både børn og voksne skal opleve den store verden sammen.  

Rejserne er opdelt i dage med kulturoplevelser og dage med ren afslapning ved en strand eller på hoteller med et stort aktivitetsudbud. Rejserne er udviklet af børnefamilier, der ved, hvad der skal til for at gøre en rejse med børn til en succes. På familierejser er der forskellige behov, der skal tilgodeses og vi har derfor gjort en del ud af, at både du og dine børn oplever den fremmede verden i jeres tempo. 

Vi rejser til et eksotisk, spændende land, hvor I får et dybere indblik i landets kultur, end man traditionelt gør. Alle kan være med. Og det er altid oplevelserne og underholdningen, der er i centrum. Specielt udvalgte rejseledere sikrer, at aktiviteterne foregår i øjenhøjde med både de voksne og børnene. 

Familierejserne foregår individuelt for jeres familie, derfor bestemmer I hvornår I vil rejse. Priserne er uden fly til og fra destinationen, alt andet er inkluderet. Når I finder den rejse, der passer jer kontakter I os mht fly - så vil vi søge efter den bedste flyforbindelse til jer. 

Alle vores familierejser kan tilpasses så de matcher jeres behov og ønsker. 

Læs artiklen "At rejse med sine børn er en gave"

Se alle Familierejser