Rejser til Peru

Rejser til Peru

Peru-rejser til et komplet rejseland. Få lande har så mange fascinerende, farvestrålende og forskelligartede udtryk for menneskelige kulturformer som det store sydamerikanske land, Peru. Rejser til Peru er derfor af gode grunde populære som aldrig før blandt de mest rejselystne af vores stamgæster.

Peru-rejser byder på Amazonas-regnskov, Andesbjerge, Titicaca-sø, ørken, inka-byer og ruiner fra andre storslåede, indianske civilisationer, spansk rokoko-arkitektur, fantastisk mad, lange Stillehavsstrande, et væld af musik-stilarter og Amazon-flodens udspring.

Horisonts Peru-rejser samler det bedste af det bedste. Vores rejser til Peru foregår som i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke viden og personlige forhold til destinationen.

Stor tilfredshed med vores rejser til Peru
Vi har i 2016 adspurgt vores rejsende til Peru om deres tilfredshed med blandt andet booking af rejsen, indkvarteringen, rejseguiderne og selve Peru som rejsemål. Og den positive respons er overvældende og meget motiverende for vores fortsatte arbejde.

Ud af 5 mulige har vores rejser til Peru nemlig opnået en score på 4,8. Det er vi så stolte af og glade for – og det giver forhåbentlig også dig en idé om, at du trygt kan vælge Horisont Rejser som arrangør af din drømmerejse til Peru. Klik dig ind på de respektive rejser og læs de rejsendes anmeldelser. Det kan måske hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning om din kommende rejse til Peru, så den lever op til alle dine forventninger.

Kort sagt:
Peru-rejser er rejser, der rykker dig.

Se alle rundrejser til Peru

Information om Peru

Klima og den bedste rejsetid

Højlandet i Peru kan besøges året rundt, men det kan blive en våd fornøjelse i regntiden, der ligger fra januar til april. Højsæsonen i dette område er fra juni til august. Kyststrækningen er mest solrig fra december til marts, mens der kan være noget køligt resten af året. I regnskoven falder der regn året rundt, men sjældent mere end et par timer om dagen, og området kan besøget hele året. Der falder dog mest regn i området fra december til april.

Køkken

Peruanerne er kendt for at lave god mad, der ofte er tilberedt med peber og hvidløg. Samtidig er der en stor variation af fremragende grønsager. Ved kysten kan man finde gode restauranter med fisk og skaldyr, mens man længere inde i landet kan smage en gammel inka delikatesse, stegt marsvin. Alle retter bliver som regel serveret med kartofler eller ris.

Den mest berømte drik i Peru er pisco sour, det er spiritus, der er lavet på druer. Ellers kan man få udmærket peruviansk øl og vin.

Rejselitteratur

  • Turen går til Peru & Bolivia. Politikens Forlag
  • Lonely Planet Peru. Lonely Planet guide books

 

Parlør

  • Latin American Spanish Phrasebook & Dictionary, Lonely Planet (kan købes hos Horisont Rejser)

 

Romaner

  • ‘The way to paradise’. Mario Vargas Llosa
  • ‘Temptation of the impossible’. Mario Vargas Llosa
  • ’Gåden om Machu Pucchu’. Anita Croy
  • ’Inkalandet’. Hans Gregersen
  • ’Quechua’. Hillary Serafin M. Corenel-Molina