Hotelklassificering

Vi vælger hoteller i samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere, og vi har på alle vore destinationer 3-4 hoteller, som lever op til vores krav.

Vi benytter fortrinsvis mindre hoteller, der er centralt placeret i forhold til rejsens indhold. Alle værelser er med eget bad/bruser og toilet.

For at give dig en idé om hotellernes standard har vi inddelt dem i fire kategorier. Under den enkelte rejse står der, hvilke hoteltyper, der anvendes på rejsen. De fire forskellige kategorier er:

Budgetklasse
Vi benytter denne kategori på udvalgte rejser/lokationer specielt i Asien, hvor den lokale 2-stjernede hotelstandard er udmærket, eller på steder, hvor der ikke findes etablerede hoteller i en bedre kategori. Der er tale om mindre hoteller – ofte af ældre dato, og faciliteterne kan forekomme slidte. Morgenmaden er basic, og værelserne er spartanske men med eget bad og toilet.

Turistklasse
Hotellerne i denne kategori er pæne men enkle, hvor alle værelser har bad og toilet, aircondition (hvor nødvendigt) og telefon. Hotellerne er ofte mindre og servicen er meget lokal. Der er som oftest både restaurant og bar. Flere af hotellerne i denne kategori har en lille swimmingpool. Service, rengøring og faciliteter er i orden, men forvent ikke topklasse. 1. klasse
Hotellerne i denne kategori har typisk gode faciliteter såsom swimmingpool, fitness center, massage, restauranter og bar. Værelserne har altid eget bad og toilet, aircondition, satellit-tv, international telefon m.m. I denne kategori forekommer både mindre og større hoteller, alle med et godt serviceniveau, dog ofte lokalt. Luksusklasse
Den bedste hotelkategori, der har høj standard. Luksushotellerne har ofte flere swimmingpools, fitness center, massage m.m. og af og til tennis- eller squashbaner, et bredt udvalg af restauranter, barer, butikker, bank m.v. Værelserne er relativt store og komfortabelt indrettede, eget bad og toilet, satellit-tv, international telefon og ofte med internetforbindelse og bankboks.

Disse kategorier er vejledende. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.