Om os

Horisont Rejser har eksisteret siden 2007 og laver kulturrejser i grupper eller på individuel basis. 

Horisont Rejser er et rejsebureau, der ønsker at gøre en forskel. Vi tilbyder kulturrejser med højt fagligt indhold. Og så har vi en holdning til den verden, vi lever i og de steder, hvor vi sender vores gæster hen. Vi involverer os i lokale projekter og laver rejser, der bidrager til de lokale samfund, vi besøger.

Vi laver ikke rejser i metermål, men skræddersyer hver enkelte rejse, så den passer til vores unikke rejseleder og vores forventningsfulde gæster. Derfor kalder vi vores rejser for håndlavede; forhåbentligt får du på vores hjemmeside en fornemmelse af, at vores rejser er noget særligt, hvor kvalitet og indsigt går hånd i hånd.

For os er den fuldendte rejse den, hvor du både oplever de attraktive turistsights og de steder, der kun besøges af de få, og som man kun får adgang til, fordi det rejsebureau, der laver rejsen, ved, hvad de har med at gøre.

For os er det vigtigt at forkæle vores kunder. Derfor byder vi altid på en kop kaffe og tid til at tale med dig om din næste drømmerejse. 

Vi tilbyder ca. 100 grupperejser om året fordelt på fire kategorier af rejser: 

1. Grupperejser med dansk ekspertrejseleder
2. Grupperejser med lokal, engelsktalende ekspertrejseleder
3. Familie grupperejser med dansk familierejseleder
4. Individuelle rejser med egen guide og chauffør

Åbningstider

Kontoret har åbent mandag – fredag kl. 10-15, hvor du også kan komme i telefonisk kontakt med os.

Vi kan kontaktes per mail hele døgnet og vi besvarer alle mails inden for 24 timer.

Hvem er vi?

At vælge rejsebureau handler om sikkerhed og tryghed. Horisont Rejser er medlem af Rejsegarantifonden og Dansk Rejsebureau Forening (DRF), og med vores erfaring får du både tryghed for, at rejsen gennemføres professionelt og sikkerhed for, at vi gør vores yderste for, at du få en god ferie.

Horisont Rejser ejes af Peter Frederiksen, der er uddannet historiker og forfatter til en række bøger om særligt Vietnam og Cambodjas historie. Peter har rejst i det meste af verden, men har sin ekspertise i Asien og Mellemøsten. Peter er direktør og idéudvikler af nye rejser og forretningsområder.

På kontoret finder du desuden

Susanne Brønnum
Susanne er uddannet cand.ling.merc. med speciale i turisme og logistik. Hun har 25 års erfaring fra en række af landets største rejsebureauer og kom til Horisont Rejser i 2015. Susanne styrer vores salgs- og produktionsafdeling samt står for alle vores flyreservationer. Susanne er kendt for at kunne få det umulige til at lade sig gøre.

Susanne taler flydende fransk, engelsk og svensk og har en stor karriere bag sig som oversætter af bøger og film.

Trine Bille
Tine tager sig af økonomistyring, regnskab og bogholderi.

I hvert semester har vi en eller to praktikanter fra enten universitetet eller CBS. Vores praktikanter ønsker at uddanne sig i rejsebranchen og de er hos os 4-5 måneder ad gangen. Vi håber I tager godt imod dem og bærer over med dem, hvis de ikke kan svare på alle spørgsmål - her træder vi andre naturligvis til. 

Theresa Schaltz
Theresa er praktikant i perioden august 2017 - januar 2018. 

Vores rejser udvikles i tæt samarbejde med vores rejseledere og vores faste samarbejdspartnere rundt om i verden. Du finder derfor hyppigt vores rejseledere og andre ekstern knyttede medarbejdere på kontoret.

Vores rejseledere

Vi er sommetider kendt som “dem med de kendte rejseledere”. Det er nu ikke et mål i sig selv, at vores rejseledere er kendte, men det er rigtigt, at mange af dem er fremtrædende journalister, kulturpersonligheder og forfattere. Kendetegnende for dem er, at de har et indgående kendskab til de steder, vi besøger, og gennem deres netværk får du adgang til en lang række helt unikke oplevelser, som du simpelthen ikke kan få nogen andre steder.

Vi har vel nok landets bedste samling af rejseledere, du kan se listen her.

Rejsebureauer, der laver kulturhistoriske rejser, er meget forskellige, og nogle satser på store grupper med mange hyppige afgange, mens andre er mere selektive og kun benytter små grupper. Vi hører til de sidste, vi yder høj kvalitet både før, under og efter rejsen, og vi rejser i små grupper.

Små grupper

Vores filosofi er, at skal man have indsigt i et fremmed lands kultur og historie, skal det ske i små, afgrænsede grupper. Derfor er vores grupper på mellem 6 og 18 deltagere (kun på vores egentlige studieture eller læserrejser er der plads til flere, men det vil tydeligt fremgå af den enkelte rejsebeskrivelse).

Inden hver rejse tilbyder vi vores gæster en aften sammen med rejselederen. Her får I mulighed for at hilse på hinanden og drøfte rejsens indhold og stille alle de praktiske spørgsmål.

Fordi vi er et lille rejsebureau, har vi tid til at tage os af alle vores gæster. Derfor har vi altid tid til en drøftelse af dine feriedrømme enten per telefon eller over en kop kaffe.

Spiller du tennis?

Horisont Rejser har sin egen platform for tennisrejser, der hedder TennisTravel.dk - her finder du alt det du skal bruge, hvis du leder efter en tennisrejse. 

Her bor vi

Vi bor på Rovsingsgade 88 i København N. Bemærk, at Rovsingsgade 88 ligger lidt tilbagetrukket fra selve Rovsingsgade. Du skal således 30 meter ned ad Banevingen – den lille vej mellem Toyota/Daugaard Biler og Honda/Citroën.

Klik på linket for at åbne Google Maps og bykort over København N. Vi ligger 400 meter fra Bispebjerg S-togsstation, og bybusserne 4A, 6A og 69 kører lige forbi ude på Tagensvej.

Mød os på Facebook

På vores side på Facebook finder du bl.a. indlæg og fotos fra vores rejsemål, når vi har været ude at kigge os omkring. Her er du også meget velkommen til at dele dine billeder eller rejseoplevelser med andre.

Bestilling

Du tilmelder dig en af vores rejser enten ved at indsende formularen under den rejse, du vil bestille, eller ved at kontakte os pr. telefon eller e-mail. Når du tilmelder dig en rejse, sender vi dig en bekræftelse, og du betaler et depositum.

Bank

Vores bank er

Nykredit Bank
Reg.nr. 5473
Kto.nr. 0002028873
Iban-nr: DK1354730002028873
Swift-kode: NUKBDKKK

Nyhedsbrev

Hvis du vil holde dig orienteret om vores rejser og øvrige aktiviteter, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udsendes to gange om måneden. Tilmeld dig nyhedsbrev.

Medlem af rejsegarantifonden og DRF

Horisont Rejser er medlem af Rejsegarantifonden (medlemsnummer 1933) og Danmarks Rejsebureau Forening (DRF). Det er den sikkerhed du har som kunde over, at vi overholder de regler, der er for at udbyde rejser i Danmark.

Danmarks Rejsebureau forening er brancheforening og optager de rejsebureauer, der kan dokumenterer god økonomi og stabilitet. Du kan således som forbruger føle dig mere sikker ved et rejsebureau, der er medlem af Dansk Rejsebureauforening.