[NYHED] Forkæl dig selv, nyt nyhedsbrev er netop sendt ud

16-04-2016

Mange af os tager det for givet at rejse, men sådan er det ikke for alle. Nogle har ikke lyst til at rejse og prioriterer anderledes, men for alle os, der elsker at rejse, skal vi huske på, hvilken luksus det er at kunne forkæle os selv med en rejse. Tag nu f.eks de rejser, vi laver i samarbejde med May-Britt Koed og Alfredo Franco, der ejer restauranterne Il Grappolo Blu og Osteria del Grappolo Blu. Det er personlige madrejser til det sydlige Italien, hvor vores gæster bliver inviteret indenfor i de små italienske køkkener og spiser den mest vidunderlige mad sammen med vores italienske værter. Det er forkælelse og en stor oplevelse. 

Det er også forkælelse, når man på rejsen benytter sig af gode flyselskaber, der har god komfort og gode afrejsetidspunkter. Det med tidspunkterne er nu et vidt begreb, og selvom nogle rejsende tror, at det er noget rejsebureauerne er herre over, så kan det være svært - særligt på grupperejser - at få de flytider, som tilfredsstiller alle. Vi har netop indgået samarbejde med det flyselskab, der i 2015 blev kåret til verdens bedste, Qatar Airways. Derved sikrer vi ikke alene, at rejseoplevelsen bliver i top på rundrejsen i Iran, Indien, Sri Lanka, Bhutan eller Nepal, men at den er i top hele vejen fra Kastrup og tilbage igen.

Hvis vi kan være med til at forkæle dig på din rejse, så er vi kun et enkelt klik væk - eller en telefonopringning, som mange af vores kunder heldigvis gerne benytter.  

Vælg din rejse med omhu, det fortjener du. 

Læs mere om vores madrejser til Italien: http://horisontrejser.dk/italien