[NYHED] Nyhedsbrevet er ude

15-01-2016

Verden forandrer sig, det har den til alle tider gjort. Nye tendenser præger idag verden, hvilket på tragisk vis blev understreget med weekendens terrorangreb i Paris. Vi skal som mennesker og rejsende naturligvis forholde os til en sådan udvikling, tage vores forholdsregler, men ikke lade os kue og snævre vores syn på verden.

Mellemøsten har i årtier været en krudttønde uden hele regionen er i brand. En bombe i Beirut eller IS fremfærd i Syrien og nordlige Irak betyder ikke, at man skal undlade at rejse til Jordan, Iran, Israel/Palæstina, ligesom bomberne i Paris ikke skal afholde os for at rejse til Frankrig. Vores nysgerrighed for at forstå verden skal være en drivkraft for at gøre vores verden større og for at rykke os.

Vores rejser, mener vi i al beskedenhed, er rejser der rykker dig - som det netop hedder i vores nye biografreklame, der nu vises i udvalgte biografer.

Der sker også positive ting i verden som vores rejser tager afsæt i. Se nu fx det netop overståede valg i Myanmar (Burma), der på sigt vil få stor betydning for det smukke, sydøstasiatiske land. På vores rejser fortæller erfarne journalister og Burma-kendere - Lone Kühlmann, Flemming Ytzen og Suzette Frovin - om landets udvikling, der giver dig en indsigt som du ikke får på andre rejser til Myanmar.

Det samme tør også loves for vores nye rejse til Israel og Palæstina med Politikens tidligere chefredaktør, Herbert Pundik eller vores helt unikke rejse til Nordkorea med Flemming Ytzen.

Fornyligt underskrev Iran en atom-aftale, hvilket varsler om økonomisk fremgang for landet, der fortsat ledes af et præstestyre, der måske er ved at åbne sig for omverdenen.

Horisont Rejser har en kæmpe fordel i rejser til Iran fordi vi benytter os af den ene ekspertrejseleder efter den anden, hvor især vores meget erfarne Eva Witte, der bor i Iran, gør vores Iranrejser helt unikke - og meget populære. Som en af vores gæster skrev til mig for nylig efter en rejse til Iran, til sammenligning med andre rejsebureauer, der er billigere, har Horisont en kæmpe fordel, at rejselederne er så uovertruftne pga deres viden og fordi de taler persisk.

Uanset om du ønsker at rejse til Myanmar med Lone Kühlmann, Israel/Palæstina med Herbert Pundik, Iran med Eva Witte eller Nordkorea med Flemming Ytzen så ved du, at med Horisont Rejser får du en rejseleder der gør en forskel - og gør din verdens større.

Venlig hilsen - og god rejse

Peter Frederiksen
Ejer af Horisont Rejser