Iran i efteråret

26-05-2016

Vi har i foråret sendt 6 hold afsted til Iran og de fleste rejser i efteråret er fyldt op. Det gælder både vores populære rundrejser med Eva Witte og vores rejse med tidligere ambassadør Ole Wøhlers Olsen. Nyd Iran med en rejseleder, der kan sproget og kender kulturen og historien. Lad dig ikke snyde af andre og billigere rejser til Iran. Hvis du vil have mest muligt udbytte af din rejse til Iran, fortjener du at rejse med Horisont Rejser.

Her er et lille udpluk af vores gæsters evalueringer fra rejserne i Iran i foråret 2016: 

"Til vores overraskelse var det også en gourmettur, mange kvalitetsrestauranter indgik på turen og vi fik et indblik i det persiske køkken. Mødet med Birthe Koed var oplysende, men det bedste var mødet med iranere, ikke mindst de unge kunstnere, der eksperimenterede med forskellige udtryk." 

"Som min søn sagde ved hjemrejsen, så kunne man vist ikke finde det mindste at klage over på denne tur. Et er landet og dets vidunderlige gæstfrie befolkning, men når dertil kommer en fantastisk rejseleder, Eva,  der ustandselig finder spændende spisesteder og er et ocean af viden, om alt, hvad vi oplever. Hotellerne var også tiptop, og så var vi beriget med en herlig rejsegruppe, der alle ydede deres til, at hver dag var en fest. Og så har jeg glemt vores meget kompetente persiske guide. Hendes deklamation af Hafiz' digt, var en dejlig oplevelse." 

"Eva Witte var helt fantastisk og anledningen til, at jeg havde valgt at rejse med Horisont, da jeg havde fået hende anbefalet af Hemming Jørgensen. Vores iranske guide Karan var også fantastisk. Jeg nød deres akademiske tilgang til tingene – et meget højt niveau af viden (plus god humor). Desuden gav de begge af sig selv fagligt og menneskeligt langt ud over, hvad man kan forvente. De ville begge gerne formidle det bedste ved Iran – og på en nuanceret måde. Det viste sig ikke bare, når vi besøgte seværdigheder, men også i de ’foredrag’ de holdt undervejs på busturene om alle sider af livet i Iran. Men f.eks. var deres udvalg af restauranter også ’mangefaceteret’, sådan at man fik oplevet et bredt spektrum af restaurant-stilarter og madoplevelser. Selv busturene var lavet til fine udflugter, idet bussen rummede et campingbord, som blev sat op i parken i byer, vi passerede, og herpå serveredes te og kaffe og lækre kager. De gik også med i basaren og hjalp med at købe, hvad man havde på ønskesedlen. Jeg håber, jeg igen kan være deltager på en rejse ledet af Eva."

Vil du også til Iran? 

Se oversigt over vores rejser til Iran.