Nyheder fra Horisont Rejser

21-12-2017

GO LOCAL

I foråret 2018 ruller vi vores "Go Local"-koncept ud i Laos, Vietnam og Cambodja.

13-07-2017

Stifinder-rejser

Vi har udviklet tre rejser, som vi kalder stifinder-rejser, fordi de følger stier, hvor der normalt ikke er turister.

27-06-2017

Rejseforedrag 2017

Vi er nu klar med programmet til vores foredrag i efteråret.

09-03-2017

Ny video om Indokina

Vores populære rejseleder Søren Bjelke fortæller om vores rejser til Vietnam, Laos og Cambodja.

10-10-2016

[NYHED] Ny video om Usbekistan

Rejseleder Søren Bjelke fortæller om vores rejser til Usbekistan

28-09-2016

[NYHED] Ny rejse til Burma

Ny rejse til Myanmar (Burma) med Lone Kühlmann som rejseleder. Premiere i marts 2017.

19-09-2016

[NYHED] Nye kataloger

Vi synes flere og flere af vores kunder går efter en specifik destination når de køber rejse. Derfor har vi i år erstattet vores store katalog med en række specialkataloger.

02-09-2016

[NYHED] Rejsedag 1/10

Velkommen til vores rejsedag med foredrag om Iran, Usbekistan, Myanmar, Vietnam, Laos og Cambodja lørdag 1/10

01-09-2016

[NYHED] Ny rejse til Armenien og Iran

Ny rejse kombinerer Iran og Armenien. Premiere i april 2017.

31-08-2016

[NYHED] Ny rejse til Usbekistan og Kirgisistan

Ny rejse gennem Usbekistan og Kirgistan. Premiere i juni 2017.

24-08-2016

[NYHED] Grupperejser med lokal rejseleder

Til dig, der vil have ekstra lokal vinkel på din rejse, tilbyder vi grupperundrejser med lokal, engelsktalende guide.

06-08-2016

[NYHED] Ny Marokko rejse

Ny Marokko rundrejser med tidligere ambassadør Ole Wøhlers Olsen som rejseleder. Der er premiere 7/3 2017.

01-08-2016

[NYHED] Følg os på You Tube

Vi har oprettet en kanal på You Tube, hvor du kan høre og se foredrag, interviews og andre ting, der inspirerer dig til din næste rejse.

27-07-2016

[NYHED] Horisont Biblioteket

I Horisont Biblioteket finder du en samling af artikler, der inspirerer dig forud for din rejse - eller bare gør der klogere.

15-07-2016

[BLOG] Amerikanerne kommer

Følg vores Cuba-rejseleder Jørgen Laurvigs reportage fra Cuba. I fire radioudsendelser følger han udviklingen i Cuba.

17-06-2016

[NYHED] Nordkorea maraton 2017

Horisont Rejser har eksklusive rettigheder til at sælge deltagerlicens til Pyongyang Maraton, der foregår i Nordkorea 9. april 2017.

09-06-2016

[BLOG] Fordybelse på rejsen

Vi oplever lige nu en tendens til, at flere og flere af vores rejsende ønsker mere tid til at fordøje de mange rejseindtryk, mindre rejsetid og mere tid til fordybelse.

27-05-2016

[BLOG] Den gode rejse

Der skal mange ting til for, at gøre en rejse god. Fordi en rejse foregår på de dyreste hoteller, og du spiser på de dyreste restauranter, er det ingen garanti for, at din rejse bliver uforglemmelig. Sagt på en anden måde: det er den lille ting, der gør den store forskel!

26-05-2016

[BLOG] Iran er populært

Vi har i foråret sendt 6 hold afsted til Iran og de fleste rejser i efteråret er fyldt op. Det gælder både vores populære rundrejser med Eva Witte og vores rejse med tidligere ambassadør Ole Wøhlers Olsen. Nyd Iran med en rejseleder, der kan sproget og kender kulturen og historien. Lad dig ikke snyde af andre og billigere rejser til Iran. Hvis du vil have mest muligt udbytte af din rejse til Iran, fortjener du at rejse med Horisont Rejser.

18-05-2016

[BLOG] Buenos Aires

Tangolandet i Sydamerika er en fascinerende rejse værd. Vores rejseleder Rune Harritshøj, der er forfatter til guidebogen ’Turen går til Argentina & Chile’, der netop er udkommet, skriver om Argentina i sin Horisont-blog.

11-05-2016

[NYHED] Samarbejde med Rejseklinikken

Som kunde hos Horisont Rejser får du 10% rabat på alle vaccinationer hos Rejseklinikken.

30-04-2016

[NYHED] Livet blandt nomader

I golde og øde dele af verden lever nomader, der flytter sig efter føden og nærings grundlaget. Vi oplever nomadekulturer på vores rejser i Marokko, i Jordan og i Kirgisistan og Mongoliet. Størstedelen af befolkningen i Mongoliet lever som nomader på stepperne, hvor de med deres får, heste og yakokser lever et spartansk liv - helt tæt på naturen og i takt med dens mange luner. Også i Kirgisistan lever nomaderne på stepperne - langt fra vores materialistiske verden.

16-04-2016

[NYHED] Forkæl dig selv

Mange af os tager det for givet at rejse, men sådan er det ikke for alle. Nogle har ikke lyst til at rejse og prioriterer anderledes, men for alle os, der elsker at rejse, skal vi huske på, hvilken luksus det er at kunne forkæle os selv med en rejse.

14-04-2016

[NYHED] Samarbejde med Qatar Airways

Det er en stor glæde, at vi har indgået et samarbejde med et af verdens allerbedste flyselskaber, Qatar Airways. Vi vil benytte Qatar Airways på de fleste af vores Iran-rejser, hvilket giver vores gæster bedre komfort og bedre flytider. Vi vil desuden benytte Qatar Airways på vores rejser til Indien, Sri Lanka, Nepal og Bhutan.

13-04-2016

[NYHED] Laos & Cambodja rundrejse

Oplev to af de mest uberørte destinationer i Sydøstasien, Laos og Cambodja, på vores nye rundrejse med Søren Bjelke som rejseleder.

12-04-2016

[NYHED] Tilslutningsfly fra Billund og Ålborg

Vi vil gerne hjælpe vores jyske kunder med at komme nemt og billigt til København. Derfor tilbyder vi nu fast lav pris på tilslutningsfly fra Billund og Ålborg.

08-04-2016

[NYHED] Rejser med børn på Facebook

Vi har oprettet en facebookgruppe, der hedder "Rejser med børn", her kan forældre give hinanden gode råd om at rejse med børn.

01-04-2016

[NYHED] Vælg din rejse med omhu

De fleste der køber en rejse gør sig selv den tjeneste at søge rundt på nettet og finde de rejser, der matcher deres ønsker. Men det kan være svært at overskue forskellen på de rejser, der udbydes.

07-03-2016

[NYHED] Ny rejse med Herbert Pundik

Tag på rejse med Herbert Pundik til Israel og Palæstina fra syd til nord. Med Herbert Pundiks mangeårige ophold i Mellemøsten får du en enestående mulighed for at forstå Mellemøsten bedre på denne studierejse, hvor vi hører foredrag af Herbert Pundik og en række danskere, der opholder sig i området. Mellem foredragene, der handler om forholdene i Mellemøsten, er der tid til at opleve en række seværdigheder på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

31-01-2016

[NYHED] Sydamerika med Rune Harritshøj

Tag med Horisont Rejser og Rune V. Harritshøj til kontinentet med verdens største biodiversitet med regnskov, gletsjere, fjorde, pampas og Amerikas højeste bjerge. Og meget mere.

15-01-2016

[NYHED] En verden i bevægelse

Vi har netop udsendt vores nyhedsbrev med gode historier og nyheder.

12-01-2016

[NYHED] Rejs på egen hånd med privat chauffør og guide

Vores individuelle rejser tager udgangspunkt i vores grupperejser, der sikre, at du får mest muligt ud af din rejse. Du følger en fastlagt rute og har din egen guide og chauffør. Al landtransport er inkluderet og der bliver sørget for at I bliver hentet på jeres hoteller og at I følger det planlagte program. Nogle dage har i program sammen med jeres guide og andre dage er på egen hånd, men dog med mulighed for, at kunne komme i kontakt med guiden.

08-01-2016

[BLOG] Bæredygtig turisme

Danske rejsebureauer bør gøre deres for at undgå turismens negative konsekvenser samt bidrage til positive effekter af, at danskere rejser ud i verden. Ikke alene fordi danske rejsebureauer (ligesom alle andre turismeaktører) har et moralsk ansvar i forhold til, at deres aktiviteter ikke skader andre, men også fordi det rent faktisk kan vise sig at være en rigtig god forretning.

02-01-2016

[BLOG] Vores fælles ansvar

På den netop overståede rejsemesse i Øksnehallen slog det mig, som det har gjort så mange gange før, hvor konservativt og stereotypt rejsebranchen fremstiller den verden, vi alle er en del af. Men har vi som branche ikke en forpligtigelse til at vise verden, som den er?

01-01-2016

[NYHED] Nye kataloger 2016

Det er en stor glæde med hele tre kataloger at præsentere vores udbud af rejser for hele 2016. Katalogerne præsenterer en eksotisk blanding af klassiske rundrejser og nyheder til stort set hele verden. Der er således tale om en bred vifte af originale, spændende rundrejser i vores velkendte kvalitet, hvor vores rejseleder spiller en afgørende rolle. Du kan vælge mellem et katalog til Grupperejser, Individuelle rejser og Familierejser.