Nordkorea – rundrejse med egen guide og chauffør

4,9
Bedømt af 31 personer
70 20 27 79

Tal med en rejseekspert


Daglig afrejse 9 Dage CPH Rejser med egen guide Fra kr. 18.990
Vælg afrejse dato 9 Dage CPH Rejser med egen guide Fra kr. 18.990

Tag med Horisont Rejser til Nordkorea. I løbet af 9 dage får du et indblik i et af de mest lukkede samfund i verden på en rundrejse med rejseguide og egen chauffør til bil eller minibus. På vores individuelle rejser har du generelt god tid til at tage ud på egen hånd og opleve landet. Dette er ikke muligt i Nordkorea, hvor vi er nødt til at planlægge turen mere nøje.

Ligesom vores grupperejser til Nordkorea er prisen på de individuelle Nordkorea rejser inklusive transporten rundt i landet, morgenmad, hotelophold og andre rejseudgifter i forbindelse med de planlagte ture.

Rejser til Nordkorea efter lang isolation
Nordkorea, der officielt hedder Den Demokratiske Folkerepublik Korea, er et land med 24 millioner indbyggere. Korea blev opdelt efter Anden Verdenskrig i Nordkorea og Sydkorea. De to lande var i krig i 1950 og har endnu i dag ikke en fredskontrakt underskrevet. Nordkorea er kommunistisk styret baseret på filosofien Juche om topstyring. Man værdsætter arbejdsomhed og produktivitet hos befolkningen, der er forventet at have total loyalitet over for styret.

I dag har Nordkoreas befolkning været stort set isoleret i over 65 år, og størstedelen af indbyggerne er uvidende om både nationale forhold, og hvad der sker ude i verden. Dog er landet meget langsomt begyndt at lukke op for rejser til Nordkorea, og en kontrolleret mængde af turister får hvert år mulighed for at gennemføre rejser i Nordkorea og møde befolkningen.

Rejser til Nordkorea med egen rejseguide
Horisont Rejsers individuelle rejser til Nordkorea giver dig så meget frihed som muligt til selv at bestemme din Nordkorea rejse. Vi har ikke lov til at opleve landet helt på egen hånd, og nogle gange bliver planerne for vores udflugter ændret undervejs. Men vi gør så meget som muligt for, at du selv kan styre tempoet på rejsen.

Nogle gange kan det også være en hel oplevelse i sig selv at være vidne til, hvordan partikammerater kører efter deres egne planer. Det kan virkelig sætte vores egen frihed i perspektiv og lade os værdsætte vores demokrati.

Rejser til Nordkorea inkluderer transport i egen bil eller minibus mellem de forskellige oplevelser undervejs. Vi har også sørget for overnatning og mad undervejs, så du ikke skal bekymre dig eller planlægge noget af alt det praktiske. Du kan læne dig tilbage og være en af de få der oplever Nordkorea, mens vi håndterer visum og sørger, at du kommer rundt til de mest vigtige attraktioner.

Vælg selv flyet til din Nordkorea rejse
Vi flyver ikke direkte til Nordkorea men tager en overnatning i Beijing. Her får vi de sidste detaljer omkring dit turistvisum på plads, og derfra flyver vi sammen til Nordkoreas hovedstad.

Hos Horisont Rejser til Nordkorea har du mulighed for selv at bestille dine flybilletter til Beijing til den dato, der passer dig bedst. Benyt eventuelt vores søgemaskine til at finde de billigste flybilletter til rejsen til Nordkorea. Alternativt kan vi bestille plads på et fly til Beijing for dig. Det bestemmer du helt selv.

Rejser til Nordkorea: Som ingen anden rejse
Tag med på vores Nordkorea rejser og oplev alle de interessante seværdigheder i hovedstaden Pyongyang. Vi besøger Kim Il-sung pladsen, Juche-tårnet, mausoleet samt Moranbong, som er en bakke midt i byen spækket med monumenter, der refererer til Kim Jun-Un arbejdsklassen.

Vi oplever desuden et landbrugskollektiv på vores rejser til Nordkorea samt en skole. Og i følgeskab med nordkoreanske embedsmænd kommer vi forbi området, der adskille Nordkorea og Sydkorea, nemlig den demilitariserede zone ved landsbyen Panmunjom.

Vi starter og slutter rejsen i Beijing, og du har mulighed for at forlænge din rejse til Nordkorea med 4 dages ekstra ophold i Beijing. Du har naturligvis også mulighed for selv at planlægge din flyrejse og videre færd, efter at du er kommet retur til Kinas hovedstad fra din Nordkorea-rejse.

Program for vores rejse til Nordkorea:

Dag 1 Afrejse
Dag 2 Beijing
Dag 3 Beijing – Pyongyang / Nordkorea
Dag 4 Pyongyang
Dag 5 Pyongyang – Kaesong
Dag 6 Kaesong – Panmunjom – Nampo
Dag 7 Nampo – Mt. Myohyang
Dag 8 Mt. Myohyang - Pyongyang
Dag 9 Pyongyang – Beijing – København

Jeppe Larsen

Godt tilrettelagt med sød nordkoreansk guide, der var meget informativ. Hun fortalte kun det hun skulle, men gav os alligevel en fin fornemmelse af Nordkorea. Tak for en god rejse som vi anbefaler til andre.

Se flere anmeldelser

Afrejsedatoer

Daglig afrejse 9 Dage CPH Lokal engelsktalende guide Fra kr. 18.990 Garanteret afrejse Bestil rejsen

Dagsprogram

Dag 1 København – Beijing
Det anbefales at flyve til Beijing, hvor I har en dags ophold. Her vil I få udleveret jeres visum til Nordkorea.

Dag 2 Beijing på egen hånd
I lander i Beijing midt på dagen og bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt. I får en introduktion til Beijing af jeres guide, der henter jer. Efter indkvartering på jeres hotel er dagen på egen hånd.

Dag 3 Beijing – Pyongyang / Nordkorea
I bliver hentet på hotellet i Beijing og kørt i lufthavnen. Her flyver I til hovedstaden i Nordkorea, Pyongyang. Her skal I først igennem immigrationen, hvilket kan tage lidt tid. Selv lufthavnen i Pyongyang vidner om, at I er kommet til et meget anderledes land. I kører til jeres hotel, og på vejen stopper I ved Triumfbuen, der står som et vartegn for byen. Efter I har installeret jer på hotellet, skal I ud og strække benene. Det foregår sammen med jeres nordkoreanske guide og efter nøje anvisninger. I slutter vores første dag i Nordkorea med...

Dag 1 København – Beijing
Det anbefales at flyve til Beijing, hvor I har en dags ophold. Her vil I få udleveret jeres visum til Nordkorea.

Dag 2 Beijing på egen hånd
I lander i Beijing midt på dagen og bliver kørt til jeres hotel, der ligger centralt. I får en introduktion til Beijing af jeres guide, der henter jer. Efter indkvartering på jeres hotel er dagen på egen hånd.

Dag 3 Beijing – Pyongyang / Nordkorea
I bliver hentet på hotellet i Beijing og kørt i lufthavnen. Her flyver I til hovedstaden i Nordkorea, Pyongyang. Her skal I først igennem immigrationen, hvilket kan tage lidt tid. Selv lufthavnen i Pyongyang vidner om, at I er kommet til et meget anderledes land. I kører til jeres hotel, og på vejen stopper I ved Triumfbuen, der står som et vartegn for byen. Efter I har installeret jer på hotellet, skal I ud og strække benene. Det foregår sammen med jeres nordkoreanske guide og efter nøje anvisninger. I slutter vores første dag i Nordkorea med traditionel koreansk middag.

Dag 4 Pyongyang
I tilbringer formiddagen med en rundtur i Pyongyang. I begynder med et besøg på Kim Il-Sung Square og landsfaderen Kim Il-Sungs mausoleum. I besøger desuden Moran Hill (Moranbang) med en fantastisk udsigt over byen, ser den imponerende metro og Juche-tårnet. Juche er den særlige filosofi, den nordkoreanske kommunisme er baseret på – det vil I høre om på dagens rundtur. Juche blev lanceret i 1955 og kan oversættes til 'stol på egne kræfter' eller 'selvtillid' og går i sin korte version ud på, at gøre landet uafhængigt af andre gennem mobilisering af folket til arbejdsomhed og produktivitet. Det er målet om total uafhængighed – økonomisk, politisk og kulturelt, der ligger til grund for landets isolation. I dag – efter mere end 60 års isolation – er den nordkoreanske befolkning uvidende om selv de mest fundamentale forhold på både den hjemlige såvel som den internationale scene. Om eftermiddagen besøger I det kooperative landbrug Chonsan.

Dag 5 Pyongyang – Kaesong
I begynder dagen med at besøge krigsmuseet, der fortæller den nordkoreanske version af Koreakrigen (1950-53). Herefter besøger I Mangyongdae, hvor Kim Il-Sung er født. I tager tunnelbanen til kirkegården til minde for de faldne revolutionære og martyrerne i kampene mod japanerne, der har besat Korea flere gange gennem historien. Endelig ser I det amerikanske krigsskib USS Pueblo, der blev kapret af Nordkorea i 1968. I kører til Kaesong, der var Koreas historiske hovedstad frem til 1500-tallet. Kaesong ligger i den sydlige del af Nordkorea og kun 8 km fra grænsen til Sydkorea.

Dag 6 Kaesong – Panmunjom – Nampo
I kører til den demilitariserede zone og byen Panmunjom. Her får I selskab af op til flere nordkoreanske embedsmænd, som nøje vil følge med i jeres gøren og laden. I inspicerer området, der har adskilt de to lande siden 1953 ved den 38. breddegrad, og besøger også Militærmuseet. Herefter besøger I en lokal fabrik og Schoolchildren’s Palace i Kaesong, inden I kører tilbage til Nampo, hvor I overnatter.

Dag 7 Nampo – Mt. Myohyang
Om morgenen skal I se den store dæmning, der ligger ved udmundingen af Taedong-floden. Efter frokost kører I til Kuwol-bjerget og Woljong-templet, der blev grundlagt i år 846 under Konuryo dynastiet. Ud på eftermiddagen når I til "Parfumebjerget", Myohyang.

Dag 8 Mt. Myohyang-Pyongyang
Om formiddagen besøger I den store gavesamling, som alverdens ledere og venner har skænket de nordkoreanske ledere, hvilket er en ejendommelig oplevelse og naturligvis et propagandashow for de besøgende. I ser Pohyon templet inden I atter kører tilbage til Pyongyang. Her vil der både være tid til at fordøje de mange indtryk og tid til at shoppe lidt om eftermiddagen. Om aftenen skal I i cirkus. Dette er en elsket attraktion for nordkoreanerne og en god måde at opleve folkelivet.

Dag 8 Pyongyang – Beijing
I flyver fra Pyongyang om morgenen og ankommer til Beijing. Her kan I enten forlænge med 4 dages ophold i den kinesiske hovedstad eller fortsætte hjemrejsen til Danmark. Vælger I vores forlængelse bliver I afhentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Der er mulighed for at forlænge med 4 dages ophold i Beijing:

Dag 1 Beijing
I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 2 Beijing
I bliver hentet på jeres hotel og skal på guidet tur gennem de kejserlige gemakker i det tidligere kejserpalads, Den Forbudte By. Eftermiddagen er på egen hånd.

Dag 3 Beijing
I bliver hentet på jeres hotel og kørt til Den Store Mur, der ligger ca. 75 km uden for Beijing. Her får I en guidet rundvisning og frokost inden I er tilbage i Beijing. Eftermiddagen er på egen hånd.

Dag 4 Beijing – hjemrejse
I har tid på egen hånd inden i bliver hentet på hotellet og bliver kørt i lufthavnen.


Download hele programmet

Kort over rejsen

{{title}}

{{options.labelContent}}

Rejseleder på rejsen

Lokal engelsktalende guide

Lokal engelsktalende guide

Rejserne med engelsktalende rejseleder er til dig, der vil have en lokal vinkel og en rejseleder, der er vant til at håndtere grupper og har en stor viden om landets kultur, natur og historie. Vores engelsktalende rejseledere er nøje udvalgt og taler alle godt engelsk, er uddannede guider og har stor viden, som de er stolte over at formidle.


Prisinformation

Turistklasse hoteller: fra 18.990 kr (uden fly) per person i delt dobbeltværelse

Prisen er uden fly. Kontakt os for pris på fly på det tidspunkt du ønsker at rejse. 

- fly Beijing – Pyongyang t/r
- indkvartering på turistklasse hoteller
- fuld forplejning (undtaget opholdet i Beijing)
- lokale rejseledere på hele rejsen i Nordkorea
- de nævnte programpunkter, inkl. entréer
- al transport
- transfer fra lufthavnen i Beijing til hotel

- Fly Danmark-Beijing t/r
- drikkepenge til lokale guider og chauffører (regn ca. kr. 300)
- visum til Kina – ordnes på egen hånd - husk at søge om visum med dobbelt indrejse
- visum til Nordkorea – ordnes af Horisont Rejser kr. 750
- visumservice - kr. 250

Programmet skal ses som en ramme, og vi forsøger så vidt muligt at opfylde alle programpunkter, men at rejse i Nordkorea er radikalt anderledes fra andre destinationer, og derfor kan/vil der komme ændringer.

Hotel: På denne rejse benytter vi gode turistklasse hoteller - sehotelklassificering

Nordkorea: Der kræves visum til denne rejse, som du som rejsende ikke selv kan søge. Vi står derfor for visumproceduren. Du skal sammen med din rejsebestilling sørge for at sende os kopi af dit pas, der skal være gyldigt senest 6 måneder efter endt rejse. På baggrund af denne kopi sørger vi for visum til dig. Du skal ikke foretage dig noget mht. visumproceduren med mindre vi giver besked herom. Dit visum til Nordkorea får du i Beijing og du får dit visum på et separat papir. Du modtager dit visum af vores lokale repræsentant, der afleverer visum til jer på jeres hotel.

Kina: Du skal selv optage visum forud for din rejse - husk at søge om visum med dobbelt indrejse.

Her finder du visumformularer: Du finder mere information om visum her:http://www.fmprc.gov.cn/ce/cedk/eng/Consular/hzlxz/ Her kan du downloade og printe visumformularer samt læse om ansøgningsprocedurer for danske statsborgere. Hvis du er dansk statsborger men bosiddende uden for Danmark, udenlandsk statsborger eller har dansk flygtningepas eller fremmedpas, opfordrer I dig til at søge oplysning ved en ambassade eller et konsulat for det land, du ønsker at besøge. Du skal ikke søge visum, før du har fået vejledningen fra os.

Andre rejser til Nordkorea