Rejser til Nepal

Rejser til Nepal

Nepal kaldes ofte Verdens Tag og er det højest beliggende land i verden. Tag med på en rundrejse til Nepal og oplev Himalayas bjerge forsvinde ind i skyerne, som en trappe til himmelen. Rejser til Nepal er andet end bjerge, selvom Mount Everest er kendt af de fleste.

Oplev eksempelvis det gamle tempelområde Lumbini, hvor selveste Buddha blev født. Tag på ture til junglen i Chitwan Nationalpark, der er hjem for næsehorn, tigre, krokodiller og et utal af fuglearter. Eller tag med til Katmandu, hvor Indien og Kina påvirker arkitekturen og den velsmagende madkultur.

Tilfredse rejsende i Nepal
Under de forskellige rejser til Nepal kan du se vores kunders anmeldelser af tidligere rejser. Svarene stammer fra 2016, hvor vi gennemførte en rundspørge blandt vores rejsende til blandt andet Nepal. Vi bad dem rangere vores service, Nepal som rejsemål, vores rejseguide og selve rejsen som helhed. Og på en skala fra 1-5 har vores kunder givet deres oplevelse en score på 4,8.

Få mere information om rejserne til Nepal herunder – og læs evalueringerne fra vores gæster på samme rejse, som du selv overvejer. Det kan forhåbentlig give dig et ekstra indblik i, hvad du får for pengene, når du bestiller en rejse til Nepal hos os.

Kort sagt:
Rejser, der rykker dig.

 

Se alle rundrejser til Nepal

Information om Nepal

Er du til vandring i Himalaya, storslåede naturoplevelser i nationalparker eller gamle templer med buddhistisk historie? Uanset hvor din rejse til Nepal bringer dig hen, så vil du opleve et smilende og venligt folkefærd. Nepaleserne er kendt for at være nogle af verdens venligste, og det er ikke uset, at turister bliver inviteret indenfor i private hjem.

Hovedstaden Kathmandu er en smeltedigel af gammel arkitektur, templer, hellige køer, markeder med billigt tingel-tangel og masser af folk i biler og på cykler. En oplevelse ud over det sædvanlige. Tag rundt i landet og oplev, hvordan nogle egne er mere indisk inspireret, mens andre har fået mere indflydelse fra Kina.

Du får hele pakken, når du bestiller din rejse til Nepal hos os.

Fakta om Nepal

  • Indbyggere: 26.490.000
  • Hovedstad:. Kathmandu
  • Areal: 147.200 km2
  • Valuta:  Nepalesiske rupees
  • Sprog: Det officielle sprog er nepali, men herudover tales mere end 100 andre sprog
  • Religion: Størstedelen af befolkningen er hinduer
  • Elektricitet: 220 volt. De lokale stik kan variere fra den danske standard

Det er ideelt at besøge Nepal i foråret (april-maj) og i efteråret (september-oktober), hvor luften er klar og udsigten fra bjergene er bedst.

Mount Everest er landets ultimative attraktion i op til 8.848 meters højde

Lumbini (Buddhas fødested) er på listen over UNESCOS World Heritage og et populært pilgrimsmål

Chitwan nationalpark med bengalske tigre og næsehorn med kun ét horn

Phewa søen med det religiøse monument Tal Barahi templet, der er helliget guden Vishnu

Det gyldne tempel Kwa Bahal i Kathmandu er et imponerende syn med udskårne figurer og skulpturer

Er du interesseret i fotografi, så tag forbi Fotoudstillingen Peace Gallery i Patan, der viser vigtig fotojournalistik fra Nepals lange borgerkrig

Tæt ved Kathmandus mest turistede område ligger Garden of Dreams, hvor du kan nyde de afslappende omgivelser