Rejser til Mongoliet

Rejser til Mongoliet

Rejser til Mongoliet byder på imponerende naturområder med bjerge, grønne sletter og Gobiørkenen. Få et indblik i nomadernes liv i de traditionelle telte og kom ud og oplev ørkenen. Du har også mulighed for at gå rundt i gaderne i den moderne storby, hovedstaden Ulan Bator, når du tager med Horisont Rejser til Mongoliet.

Læs mere om mulighederne for Mongoliet-rejser her på hjemmesiden, eller ring til os og hør mere om Mongoliet som rejsemål. Vi har stor erfaring med rejser til Mongoliet med dygtige og kyndige rejseguider. Bestil din rejse her og skab minder, du vil huske for livet.

Tilfredse rejsende
I 2016 gennemførte vi hos Horisont Rejser en rundspørgeundersøgelse blandt vores rejsende i blandt andet Mongoliet. De har svaret på deres tilfredshed med rejsemålet og med Horisont Rejser som rejsearrangør. Resultatet af undersøgelsen blev, at vores rejser til Mongoliet fik en score på 4,6 ud af 5 mulige.

Det er et resultat, vi stolte af. Og det kan give dig en fornemmelse af, at du kan være sikker på at få en god rejse til Mongoliet, når du bestiller din ferie hos os. Vi gør vores bedste for at levere personlig service og give dig den bedst mulige ferie, som du sent vil glemme.

Kort sagt:
Horisont Rejser – rejser, der rykker dig.

 

 

 

Se alle rundrejser til Mongoliet

Information om Mongoliet

Tag med Horisont Rejser til Mongoliet og få en enestående oplevelse. Mongoliet er især domineret af vidtstrakte højsletter bevokset med græs, mens en tredjedel af landet samtidig udgøres af Gobiørkenen, hvor der lever vilde kameler. På rejser til Mongoliet kommer du altså til et land fuld af kontraster og historie.

Tilbage i 1100-tallet forenede høvdingen Djengis Khan de mongolske nomadestammer, men i dag er landet demokratisk og kapitalistisk. Bo på moderne hoteller med behagelig vestlig standard, og oplev hovedstaden med parlamentet, børsen, opera, ballet, kunstmuseer og imponerende pladser. Besøg nomaderne og oplev deres liv i pagt med naturen, og bo i beskedne telte (ger), hvor det kan være rart med en ekstra trøje og en lommelygte.

Fakta om Mongoliet

 • Indbyggere: 2.830.000
 • Hovedstad: Ulan Bator
 • Areal: 1.600.000 km – dobbelt så stort som Frankrig
 • Valuta: Mongolske tugrik
 • Sprog: Mongolsk
 • Religion: Buddhisme
 • Elektricitet: 230 volt/50 hz. – stikkene er ligesom i Danmark
 • Bedste rejsetidspunkt: Den mest attraktive periode er fra juni og frem til begyndelsen af september. 

Den mest attraktive periode er fra juni og frem til begyndelsen af september. Mongoliet har udpræget fastlandsklima med meget lidt nedbør. Temperaturen kan svinge fra 30 grader på de varmeste sommerdage til mere end 30 minusgrader på de koldeste dage i vintermånederne.

Det kan være en god idé at medbringe:

 • Vindjakke
 • Gode sko
 • Lommelygte
 • Solbriller
 • Solcreme

Sukhbaatar pladsen omgivet af Parlamentet, Børsen, Teater og det kulturelle palads i hovedstaden Ulan Bator

Zaisan Hill er et højt landemærke med den bedste udsigt ud over hovedstaden og den nærliggende natur

Er du historisk interesseret, så besøg Museum of National HistoryUlan Bator

Tag på besøg hos nomadefamilier, hvor det er god stil at medbringe en lille gave såsom slik eller legetøj

Earth Stone – et helligt bjerg i Gobi-ørkenen

Gurvan Saikhan nationalpark med imponerende sandklitter, frosne kløfter og smukke udsigtssteder

Det smukke, store kloster Gandan Khiid i hovedstaden

Vinterpaladset for Bogd Khan med seks templer og udstillede skatte – også i hovedstaden Ulaanbaatar

Oplev Mongoliet fra hesteryg

Orkhon dalen med arkæologiske fund og tidligere hovedstad for Djengis Khans imperium er i dag på UNESCOS World Heritage liste