Marokko familierejse

0
Bedømt af 1 person
70 20 27 79

Tal med en rejseekspert


Daglig afrejse 10 Dage CPH Familierejser Fra kr. 8.500
Vælg afrejse dato 10 Dage CPH Familierejser Fra kr. 8.500

Der er tænkt på det hele når jeres familie sammen med vores lokale guide skal på rejse i det sydlige Marokko. Marokko er et sikkert rejseland og vi har i tilrettelæggelsen taget højde for at I rejser med børn. Rejsen fokuserer på, at både børnene og de voksne skal have en kulturoplevelse som kan huskes i mange år frem. 

Rundrejse med ophold i Sahara
Vi har sammensat en meget alsidig Marokko-rejse, der kombinerer det farvestrålende Marrakech med ophold i den smukke Sahara-ørken. I ørkenen overnatter I under den stjerneklare himmel på et lille ørkenhotel med udsigt over det smukke ørkenlandskab.Der er mulighed for at forlænge rejsen med ophold i Agadir, hvor I kan nyde stranden og det varme klima. På hele rejsen har I vores lokale, engelsktalende familieguide, der sikre at alt det praktiske fungerer så hele familien kan nyde at være sammen om de mange spændende oplevelser, der venter jer.

I rejser med jeres egen guide og chauffør – og har god tid på egen hånd.
Vi har lavet rejser til Marokko siden 2008, og det er den erfaring, vi bruger, når vi tilrettelægger vores familierejser, hvor der er indlagt flere ting, der især retter sig mod børnene. Vores familierejser er tilrettelagt af forældre med børn, og rejserne bygger derfor på de mange erfaringer, vi har med at rejse med børn i hele verden. Der er derfor i programmet en del fritid, som vi kalder familietid, for på en rejse sammen gælder det også om at slappe af og dele de mange oplevelser i jeres helt eget tempo. 

De fleste dage er der program på hele dagen eller dele af dagen, men I bestemmer selv tempoet, og I kan undervejs på rejsen tilrettelægge, hvordan dagens skal stykkes sammen. Det er den fleksibilitet, som de fleste familier søger, og som i sidste ende gør rejsen til en god familieoplevelse. 

Fly på rejsen
Rejsen skræddersyes til jeres familie, og I bestemmer, hvornår I ønsker at rejse. Fly til og fra Marokko er derfor ikke inkluderet i rejsens pris, men så snart vi kender jeres afrejsedatoer, tilbyder vi jer de bedste flypriser. 

Læs mere om vores familierejser

Dagsprogram

Dag 1 København  Marrakech
Dag 2 Marrakech
Dag 3 Marrakech
Dag 4 Marrakech - Aït Ben Haddou - oasebyen Skoura
Dag 5 Skoura - Sahara
Dag 6 Sahara
Dag 7 Sahara - Nakob - Tamnougalt
Dag 8 Tamnougalt - Quarzazate
Dag 9 Quarzazate - Marrakech
Dag 10 Marrakech - afrejse

Rejsen kan forlænges med ophold ved stranden i Agadir. 

NYHED

Denne rejse er ny, men baserer sig på de mange rejser vi tidligere har lavet til Marokko med vores grupper og for familier på individuel basis. Rejsens indhold er med andre ord nøje afprøvet så den passer til vores familierejsekoncept.

Se flere anmeldelser

Afrejsedatoer

Daglig afrejse 10 Dage CPH Familierejseleder Fra kr. 8.500 Bestil rejsen

Dagsprogram

Dag 1 København – Marrakesh
Vi anbefaler at flyve med Norwegian til Marrakech direkte fra København. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2 Marrakech
Jeres guide henter jer på hotellet, og I skal på en halvdagstur rundt i Marrakech i det tempo, der passer til jeres familie. I besøger nogle af de de mest kendte monumenter fra Marrakech's storhedstid: Medersa Ben Youssef (den gamle koranskole), Koutoubia-moskeen (som ikke-musllimer dog ikke kan komme ind i) og Bahia-paladset - og selvfølgelig den store markedsplads, Jama El Fnaa. 

I skal udforske medinaen, der i de forskellige kvarterer er fyldt med fantastiske håndværk. Her findes blandt andet det gamle krydderimarked. I går indendøre og besøger en herbalist, hvor I hører om marokkanske krydderier, cremer til ansigt og krop og urtemedicin for alle lidelser. Her er noget både for børn og voksne. 

Dag 3 Marrakech
Familietid. Dagen er uden program, hvor familien selv sætter dagsordenen og bestemmer indholdet. Der er mulighed for at udflugter, hvis I har lyst til det. Kontakt os for muligheder. 

Dag 4 Marrakech - Aït Ben Haddou - oasebyen Skoura
I bliver hentet på hotellet og kørt over Atlas bjergkæden - undervejs gør I et stop i Tizi-m-Tichka, der ligger oppe i 2200 meters højde med en fantastisk udsigt. I fortsætter til ørkenlandsbyen Aït Ben Haddou. Aït Ben Haddou er en befæstet by – en såkaldt ksar, der beligger ved floden Ounila. I skal se ksaren og kan i øvrigt slentre rundt i landsbyen og nyde freden og det meget smukke sceneri, der er så indtagende, at stedet har været kulisse i utallige store filmproduktioner, bl.a. Lawrence of Arabia og Gladiator. Herfra fortsætter I til oasebyen Skoura, hvor I skal overnatte. 

Kørsel: ca. 250 km, varighed med stop ca. 5 timer. 

Dag 1 København – Marrakesh
Vi anbefaler at flyve med Norwegian til Marrakech direkte fra København. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2 Marrakech
Jeres guide henter jer på hotellet, og I skal på en halvdagstur rundt i Marrakech i det tempo, der passer til jeres familie. I besøger nogle af de de mest kendte monumenter fra Marrakech's storhedstid: Medersa Ben Youssef (den gamle koranskole), Koutoubia-moskeen (som ikke-musllimer dog ikke kan komme ind i) og Bahia-paladset - og selvfølgelig den store markedsplads, Jama El Fnaa. 

I skal udforske medinaen, der i de forskellige kvarterer er fyldt med fantastiske håndværk. Her findes blandt andet det gamle krydderimarked. I går indendøre og besøger en herbalist, hvor I hører om marokkanske krydderier, cremer til ansigt og krop og urtemedicin for alle lidelser. Her er noget både for børn og voksne. 

Dag 3 Marrakech
Familietid. Dagen er uden program, hvor familien selv sæter dagsordenen og bestemmer indholdet. Der er mulighed for at udflugter, hvis I har lyst til det. Fx kan I lærer at lave marokkansk mad i den traditionelle Tajine. 

Dag 4 Marrakech - Aït Ben Haddou - oasebyen Skoura
I bliver hentet på hotellet, og I bliver kørt over Atlas bjergkæden og gør undervejs et stop i Tizi-m-Tichka, der ligger oppe i 2200 meters højde med en fantastisk udsigt. I fortsætter til ørkenlandsbyen Aït Ben Haddou. Aït Ben Haddou er en befæstet by – en såkaldt ksar, der beligger ved floden Ounila. I skal se ksaren og kan i øvrigt slentre rundt i landsbyen og nyde freden og det meget smukke sceneri, der er så indtagende, at stedet har været kulisse i utallige store filmproduktioner, bl.a. Lawrence of Arabia og Gladiator. Herfra fortsætter vi til oasebyen Skoura, hvor I skal overnatte. 

Kørsel: ca. 250 km, varighed med stop ca. 5 timer. 

Dag 5 Skoura – Sahara
I forlader den lille oase, der ligger smukt med sine palmer på kanten til Sahara. I kører til Dadés Dalen, der også er kendt som dalen med de tusinde kashbaer, og skal vandre gennem Todra-køften, der er en smal kløft mellem 3oo meter høje bjerge. Denne del kan forkortes, hvis I ønsker det. I jeep bliver I kørt ud til et ørkenhotel ved kanten af den spektakulære sandklit Erg Chebbi. I slapper lidt af, evt. med en tur i poolen, inden I rider på dromedar ud i ørkenen for at se solnedgangen. I spiser middag på hotellet og nyder den smukke stjernehimmel. 

Kørsel: ca. 320 km, varighed med stop ca. 5 timer.

Dag 6 Sahara
I bruger dagen på at udforske ørkenlivet. I begynder med at ride på kamel gennem den smukke ørken, hvor I i roligt tempo lader jer transportere gennem de bløde sanddyner. I spiser frokost hos en berberfamilie, der byder jer velkommen i deres nomadetelt. Berbere er de oprindelige indbyggere i Nordafrika og blev fortrængt, da araberne invaderede det frugtbare land i det syvende århundrede, under hvad der er betegnet som de "islamiske erobringer". Efter I har spist frokost i ørkenen, rider I på kamel tilbage til jeres ørkenhotel. (Hvis I ikke ønsker at ride på kamel kan dette erstattes med 4x4-bil).
Resten af dagen er familietid på hotellet. 

Hvis I ønsker det, kan der arrangeres besøg i den lille landsby Rissani, hvor I skan spise middag i et nomadetelt. 

Dag 7 Sahara – Tamnougalt oasen
I står tidligt op for at se den flotte solopgang over ørkenen - eller måske sover børnene længe. I kan nyde den smukke solopgang fra hotellet. Derefter kører I langs med sydsiden af Atlasbjergene med et par afstikkere på en fantastisk smuk tur, hvor farverne i naturen og de arabiske huse er uovertruffen. I når ud på eftermiddagen frem til jeres økologiske lodge i oasenbyen Tamnougalt. Det er en skøn lille oase at nå frem til, hvor hotelområdet er omgivet af høje palmer, og der er en lille swimmingpool. Her nyder I resten af dagen. 

Kørsel: ca. 310 km, varighed med stop  ca. 4½ time.

Dag 8 Tamnaogalt – Quarzazate 

I tager en rolig start på dagen på jeres hyggelige hotel. Der er tid om formiddagen til at kigge lidt nærmere på den lille oaseby, der blev grundlagt helt tilbage i 1600-tallet. Ud på eftermiddagen - eller når det passer jer - kører I via Høje Atlas til Quarzazate, hvor I indkvarteres på jeres hotel. 

Kørsel: ca. 90 km, varighed med stop ca. 2 timer.

Dag 9 Quarzazate - Marrakech

I begynder dagen med at besøge Cinema Studio i Quarzazate. Her ser I de imponerende kulisser, der er brugt i en række storfilm produceret i Hollywood. Fx Gladiator, Prince of Persia og Kingdom of Heaven. Efter dette besøg spiser I frokost og kører til Marrakech. 

Den sidste aften nyder I i Marrakech. 

Kørsel: ca. 200 km, varighed ca. 4 timer.

Dag 10 Afrejse Marrakech
Afhængigt af jeres flyforbindelse tilbage til Danmark har I tid i Marrakech, inden I bliver kørt i lufthavnen. 

 

Der er mulighed for at forlænge rejsen med ophold ved stranden i Agadir længere mod syd. 

 


Download hele programmet

Kort over rejsen

{{title}}

{{options.labelContent}}

Rejseleder på rejsen

Familierejseleder

Familierejseleder

På vores familierejser benytter vi os af en lokal, engelsktalende rejseleder, der står for det praktiske men som også sikre, at rejsen bliver en oplevelse både for børnene og de voksne.


Prisinformation

Turistklasse hoteller: 8.500 kr per person, børn under 12 år (sammen med to voksne) 7.500 kr

Gode turistklassehoteller: 8.900 kr per person, børn under 12 år (sammen med to voksne) 7.900 kr

Prisen inkluderer: 

- Overnatning på hoteller inkl. morgenmad
- Alle måltider, dog undtaget frokost dag 1, 3 og 10, middag dag 10. 
- kørsel i bil/minibus
- engelsktalende lokal familieguide
- de i programmet nævnte arrangementer og entréer

Prisen inkluderer ikke:

- fly til og fra Marokko. Kontakt os for de bedste priser. 
- drikkepenge til guide og chauffør

Udflugter i og omkring Marrakech (dag 3): 

Madlavningskursus (3½ time): Pris 75 Euro per pers

 

 

I kan forlænge rejsen med fem dage (4 overnatninger) ved stranden i Agadir. 

Pris: 

Turistklasse hotel: 1.290 kr per voksen, børn under 12 år (sammen med to voksne) 890 kr. 

Godt turistklasse hotel: 1.790 kr per person, børn under 12 år (sammen med to voksne) 1.390 kr

Prisen inkluderer: 

- transport fra Marrakech til hotel i Agadir
- 4 overnatninger med morgenmad på hotel
- transport til lufthavnen i Agadir

Ønsker I transport fra Agadir til lufthavnen i Marrakech koster det 1.500 kr. (max 6 personer). 

Hoteller

Eksempler på turistklasse hoteller: 

Marrakech: Hotel 3 palmiers www.lestroispalmiers.com

Skoura: Chez Talout www.cheztalout.com

Merzouga (Sahara): Kanz Erramal www.kanzerremal.com

Tamnougalt: Bab El Oued www.babelouedmaroc.com

Ouarzazate: Karam Palace www.karampalace.com

 

Eksempler på gode turistklasse hoteller: 

Marrakech: Hotel Golden Tulip Farah www.goldentulipfarahmarrakech.com

Skoura: Sawadi www.sawadi.ma

Merzouga (Sahara): Xaluca Belle étoile www.xaluca.com

Tamnougalt : Bab El Oued www.babelouedmaroc.com

Ouarzazate: Kenzi Azghor www.kenzi-hotels.com/kenziazghor

 

Visum:

Der kræves ikke visum til denne rejse.

Vejret:

Marokko kan besøges året rundt. Markedspladserne summer altid af aktivitet. Men er man ikke glad for varme, bør man nok holde sig fra Marokko i sommermånederne, hvor temperaturen kan nå op over de 40 grader. Nordpå kan man dog blive kølet af i Middelhavet og vestpå i Atlanterhavet. Forår og efterår er gode årstider for et besøg i landet, især hvis man vil sydpå og besøge for eksempel Marrakesh.

Andre rejser til Marokko