Rejser til Marokko

Rejser til Marokko

Marokko-rejser er magiske rejseoplevelser. En moderne verden indhyllet i en fjern, eksotisk aura, lige rundt om hjørnet fra Europa. Her eksisterer storslået natur side om side med spektakulær og farvestrålende kulturel rigdom. Og så er det sikkert at rejse til Marokko, her finder du ikke de uroligheder, der har præget Tunesien, Libyen og Egypten. Du kan trygt rejse til Marokko. 

På rejser til Marokko har sanserne frit slag. Du vil opleve suset fra myldrende markedspladser, duften af krydderier og læder og fornemmelsen af tæppernes hemmelige kodeks i basaren på rejser til Marokko.

Horisonts rejser til Marokko byder på det bedste fra dette fantastiske land. Vores rejser til Marokko foregår som altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke viden og personlige forhold til destinationen.
 

Marokko rejser i høj kvalitet
I 2016 lavede vi en undersøgelse blandt de af vores kunder, som har været med på en af vores Marokko rejser. Her spurgte vi ind til deres tilfredshed med rejsen – lige fra destination og rejseguide til vores service i forbindelse med selve købet af rejsen. Vores rejser til Marokko scorede 4,75 på en skala fra 1-5, hvor 5 var bedst. Det vækker naturligvis stor glæde og stolthed hos os. 

Du kan læse mere om vores gæsters rejseevalueringer under de enkelte rejser. Vi håber, at det kan være med til at give dig en idé om, at vores rejser til Marokko er bygget på et stort kendskab til og indsigt i landet. Hos Horisont Rejser kan du være tryg – vi leverer rejser i høj kvalitet. Køb din næste Marokko-rejse hos os og vær sikret god service og en rejse, som er lidt ud over det sædvanlige.

Kort sagt:
Marokko – rejser, der rykker dig.

Grupperejser med dansk guide

Jul i Marrakech og Essaouira

Tag med til Marokko i juleferien, hvor vi besøger magiske Marrakech, Marokkos gamle hovedstad, og den maleriske kystby Essaouira. Marrakesh er også kendt under navnet ”sydens perle”, fordi den ligger smukt i landets nordligste palmeoase og tæt ved de mægtige Atlasbjerge.

8 Dage
Fra kr. 11.900
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Grupperejser med dansk guide

Nytår i Marrakech og Essaouira

Tag med til Marokko over nytåret, hvor vi besøger magiske Marrakech, Marokkos gamle hovedstad, og den maleriske kystby Essaouira. Marrakesh er også kendt under navnet ”sydens perle”, fordi den ligger smukt i landets nordligste palmeoase og tæt ved de mægtige Atlasbjerge.

8 Dage
Fra kr. 11.900
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Grupperejser med dansk guide

Marrakech langtidsophold

Tre ugers ophold i Marokko, væk fra den danske vinter og med mulighed for at udforske arabisk sprog og kultur. Vi har sammensat en tre ugers rejse til nogle af de dejligste steder i Marokko. Det er en langtidsrejse, der både giver tid til fordybelse og til en række oplevelser i det inciterende land.

22 Dage
Fra kr. 16.500
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 27-02-2016
Se alle rundrejser til Marokko

Vi rejser kun med de bedste rejseledere

Information om Marokko

Hoteller og dyrere restauranter serverer normalt retter med inspiration fra det franske køkken. Men på de mindre spisesteder er der et rigt udbud af traditionel marokkansk mad.
Prøv for eksempel harira, en krydret suppe eller couscous med æg, kylling eller lam. Tajine er en sammekogt ret ofte med marineret kylling eller lam.

Rejsebøger:
Morocco, Footprint Handbook (kan købes gennem Horisont Rejser)

Parlør:
Moroccan Arabic Phrasebook, Lonely Planet (kan købes gennem Horisont Rejser)

Kort:
Morocco, Freytag & Berndt World Compact (kan købes gennem Horisont Rejser)

Faglitteratur:
Arne Bengtson: Marokko. Det Udenrigspolitiske selskab, 2000. Introduktion til Marokkos samfundsliv
Thomas Boberg: Marokkansk motiv. Lindhardt og Ringhof, 1998. Rejsebilleder og minder
Henny Harald Hansen: Islams kvindeslør. Borgen, 1992. Kvindeliv i den islamiske verden
Douglas Porch: The Conquest of Morocco. Farrar, Straus and Giroux, 2005 (Engelsk). Om franskmændenes erobring og kolonisering af Marokko.