Rejser til Kirgistan

Rejser til Kirgisistan

Har du lyst til at rejse i et område væk fra de typiske turistområder? Gerne i et område med smukke bjerglandskaber, besøg hos traditionelle nomader og historiske vingesus fra Silkevejen til Kina? Så tag på Horisont Rejsers rundrejse til Kirgisistan. Horisont Rejsers kulturrejser og rundrejser i Kirgisistan byder på snedækkede bjergtoppe, dybe bjergsøer, gletsjere, vandfald og vidtstrakte sletter. Holder du af byliv, så tilbyder vi også kulturrejse til Kirgisistan med mulighed for at handle i basarerne, besøge museer eller opleve resterne af landets kommunistiske fortid.

Tag med på en af vores rejser til Kirgisistan og oplev, hvad denne nye rejsedestination har at byde på af smagsoplevelser, kultur og smukke landskaber højt over havet.

Rejs med lokale guider, der er håndplukket og taler godt engelsk
På vores rejser til Kirgisistan rejser du entnen med din egen guide eller i en dansk gruppe, der består af max. 12 gæster, som alle har bestilt rejsen hos Horisont Rejser. Gruppen og guiden rejser på egen hånd og bliver aldrig slået sammen med andre turistgrupper. Når du bestiller rejsen gennem Horisont Rejser er du sikret vores vanlige kvalitet og du er dækket af Rejsepakkeloven og Rejsegarantifonden (hvilket du ikke er, hvis du køber en rejse gennem et udenlandsk rejsebureau). Vi har gennemprøvet rejsen og håndplukket den lokale engelsktalende rejseleder i samarbejde med vores samarbejdspartner. Alt sammen for at give dig tryghed på rejsen. 

Du får en lokal guide på rejsen, der naturligvis er håndplukket og taler godt engelsk, og som kan føre dig der hen, hvor selv ikke en god dansk guide kan tage sine gæster hen. Det mener vi giver dig en autentisk rejseoplevelse. 

Bliv en af vores tilfredse kunder
I løbet af år 2016 har vi hos Horisont Rejser spurgt vores kunder om deres tilfredshed med Kirgisistan som rejsemål. Vi spurgte ind til deres opfattelse af landet, og hvordan det har været at rejse med os – fra den første kontakt og booking af rejsen og helt til flyveturen hjem til Danmark. Og vi er stolte af resultatet. På en skala fra 1 til 5 har vores kunder i 2016 givet vores rejser til Kirgisistan 4,85.

Her på siden kan du læse nogle af vores kunders anmeldelser af deres rejseoplevelser. Klik ind på de rejser, du vil vide mere om, og få en god fornemmelse af, hvordan ferien har været for tidligere rejsende.

Grupperejser med lokal guide

Kirgisistan – det ukendte Centralasien

Oplev det lille land i Centralasien, Kirgisistan, med de fantastiske bjerglandskaber og nomadesamfund. Landene i Centralasien tilhørte tidligere Sovjetunionen og er nu som selvstændige stater ved at åbne op for turisme. Vi har længe haft rejser til Usbekistan og Turkmenistan, og nu tilbyder vi en rundrejse i det bjergrige Kirgisistan.

14 Dage
Fra kr. 12.900
2 Afrejsedatoer
Næste afrejse 04-07-2018
Rejser med egen guide

Kirgisistan med egen guide

Oplev det lille land i Centralasien, Kirgisistan, med de fantastiske bjerglandskaber og nomadesamfund. Landene i Centralasien tilhørte tidligere Sovjetunionen og er nu som selvstændige stater ved at åbne op for turisme. Vi har længe haft rejser til Usbekistan og Turkmenistan, og nu tilbyder vi en rundrejse i det bjergrige Kirgisistan.

14 Dage
Kontakt os for pris
Daglig afrejse
Daglig afrejse
Se alle rundrejser til Kirgisistan

Information om Kirgisistan

Hovedstaden Bishkek, der også er landets største by – herunder Sejrspladsen (Pobeda Square), Egeparken (Duboviy Park), Central Ala-Too-pladsen og det historiske museum m.m. Desuden den farverige basar med tekstiler, fødevarer, og brugskunst.

Chui Valley, Burana tårnet og det naturskønne område Chon-Kemin.

Issyk-Kul søen, smukt omkranset af Tian Shan-bjergkæden.

Karakol by – herunder Dungan moskeen og en gammel ortodoks trækirke.

Varme kilder i dalen ved Terskey Ala-Too.

Indlogering i traditionelle telte (Yurt).

Den 10 km lange Barskuan-kløft, berømt for sine vandfald.

Nationalparken Eki-Naryn, hvor der lever bjørne, vildsvin, stenbukke og sneleoparder.

Landets største flod, Naryn-floden. I Naryn holdes de gamle kirgisiske traditioner stadig i hævd.

Det over tusinde år gamle fort, Koshoi Korgon.

Karavanseraiet Tash Rabat.

Den smukke Song Kul sø, landsbyerne Kyzyl Oi og Kyzyl Korgon, og det 3.000 meter høje Tue Ashuu Pas.

Vil du med på en af vores rundrejser til Kirgisistan? Så kontakt en af vores rejseagenter på 7020 2779 og hør meget mere om dette smukke, uspolerede bjergland.

Uspoleret skønhed

Landet er uspoleret og langt under halvdelen af befolkningen er på internettet. Her leves livet traditionelt med lokal mad, en glæde for heste og aner tilbage til de mongolske nomader. På grund af landets mange bjerge kan det være besværligt at komme rundt på egen hånd. Med Horisont Rejsers rundrejser i Kirgisistan bliver det enkelt at udforske det smukke land.

 

Fakta om Kirgisistan

  • Indbyggere:5.210.000
  • Hovedstad: Bisjkek
  • Areal: 198.500 km2
  • Valuta: SOM
  • Sprog: kirgisisk og russisk
  • Religion: 75% muslimer, 20% russisk ortodokse, 5% andre
  • Elektricitet: Kirgisistan har stikkontakter og strømkilder som i Danmark
  • Bedste rejsetidspunkt: Bjergområderne har typisk fastlandsklima med kolde vintre og varme somre (25-30 grader). Bedste rejsetidspunkter er fra maj til oktober

Det bedste rejsetidspunkt er generelt i sommerhalvåret. Bjergområderne har typisk fastlandsklima med ganske kolde vintre og varme somre (25-30 grader). Bedste rejsetidspunkter er fra maj til oktober