Rejser til Italien

Rejser til Italien

Oplev det personlige Italien på vores kulturrejser til det sydlige Italien. Vores Italiens-rejser er bygget op omkring vores samarbejde med dels Peter Kauffeldt og Bente Brünner, der har rejst Syditalien tyndt de sidste 25 år, og dels vores unikke samarbejde med Alfredo Franco og May-Britt Koed Franco, der ejer de to restauranter Il Grappolo Blu og Osteria del Grappolo Blu i København. 

Samarbejde mellem Horisont Rejser og Il Grappolo Blu
Man skulle ikke tro, at en restaurant og et rejsebureau havde meget tilfælles, men i vores tilfælde er det helt naturligt. Ejerne af hhv Horisont og Il Grappolo har kendt hinanden i mange år og deler filosofi, både på det personlige og forretningsmæssige plan. 

Vores idé med vores mad, vin og kulturrejser tager udgangspunkt i ønsket om at give vores gæster unikke, personlige oplevelser. På vores kulinariske rejser til Italien byder vi indenfor hos vores egne familier og deler ud af vores passion omkring mad og vin. Samme passion, som driver os på rejserne og i Il Grappolo Blu’s to restauranter.

På rejserne kommer vi til at spise og opleve meget forskelligt. Vi sætter en ære i at kunne præsentere de bedste sider af Italien. På rejserne opsøger vi både Michelin stjernerestauranter og street food, da begge dele besidder store kvaliteter. Det vigtigste er som altid de gode råvarer og historien bag. Også her har vi meget tilfælles.

På vores rejse til Napoli og Pietrastornina kommer du med på en helt speciel tur. Napoli er Alfredo Francos hjemstavn, og han kender området, råvarerne og producenterne indgående. Napoli er en unik by med en intens, pulserende nerve. Mentaliteten er skøn og spektakulær, og kontrasten med det efterfølgende besøg hos Alfredo Franco’s familie i bjergene sætter tingene på spidsen. Mad, vin, lokalitet og personlighed samles i et stort farvestrålende billede – bestemt heller ikke uden humor. Besøget hos Alfredo Francos ’Mamma’ er et højdepunkt, og hun viser velsmagende beviser for, hvorfor molekylær gastronomi ikke er en del af Franco-familiens repertoire. Hele familien står klar til at byde vores gæster indenfor i stuerne, og vi kommer også ned i kælderen og smager på sidste nye årgange af familiens hjemmelavede vin.

Hos Horisont Rejser kalder vi vores rejser for “håndlavede rejser” og det er her, vores match med Il Grappolo smelter sammen. Med ’håndlavet’ mener vi, at hver enkelte rejse er unik og tilrettelagt, så den matcher rejselederens profil. Vores rundrejser laves ikke på samlebånd. Vi lægger mange ressourcer i at udvikle hver enkelt rejse, og det er vores ønsker, at vores rejsende har en pionerånd og er åbne overfor det uventede. Muligheder kan opstå undervejs, og så griber vi dem. Det gør bare rejsen endnu bedre. Som et af de få rejsebureauer i Danmark bedriver vi vidensturisme, hvor vi lægger stor vægt på, at vores rejse-ledere giver vores gæster en særlig indsigt på rejsen. Derfor passer samarbejdet mellem Il Grappolo Blu og Horisont Rejser så godt.

Rejsen til dig, der elsker kvalitet
For os er Italien en spændende madkultur, der knytter sig til landets traditioner og historie. På vores Italien-madrejser byder vi vores grupper velkommen hos  familien Franco i Pietrastornina, en lille landsby undenfor Napoli. Det gør vores kulturrejser til Italien til noget meget specielt, hvor du nyder den italienske vin og udsøgt mad, som får englene til at synge. 

På vores Italiens-madrejser kommer vi helt ind under huden på italienerne, takket være vores passionerede italiensktalende danske rejseleder May-Britt Franco Koed. 

Skriv til os, hvis I er en gruppe på minimum 5 personer, der er interesseret i en madrejse til Italien, så sammensætter vi en rejse til jer. Og vi lover at I vil høre englene synge. Rejserne bliver ikke længere udbudt som grupperejser på vores hjemmeside, men arrangeres for private grupper fra 5-25 personer. Kontakt os for yderligere oplysninger. 

Oplev det ukendte Syditalien med Bente Brünner som rejseleder
I samarbejde med Peter Kauffeldt og Bente Brünner tilbyder vi en meget spændende rejse til det ukendte Syditalien med Bente Brünner som rejseleder. Her er der tale om en rejse for dig, der vil noget helt særligt og hvor der er kælet for den mindste detalje. På disse rejser kommer du til steder, der ikke besøges så hyppigt af andre turister og også her spiller maden og den gode vin en stor rolle - omend ikke i samme omfang som på vores madrejser. 

Tilfredse rejsende i Italien

Der findes mange rejsebureauer med rejser til Italien. Det kan derfor være en god idé at researche lidt for at vælge en rigtig god rejsearrangør til ferien. Spørg dine venner eller læs med, når de rejsende selv skriver anmeldelser af deres ferier. 

Hos Horisont Rejser har vi spurgt vores kunder om deres tilfredshed på deres rejser med os i 2016. På en skala fra 1-5 har vores rejser til Italien opnået samlet 4,8 vurderet på oplevelsen af rejsen, rejsemålet og rejseguiden på ferien. Denne score kan du bruge som en god indikator for, at du får fuld værdi for pengene, når du bestiller rejser til Italien hos os.

Kort sagt: 
Vi giver dig, en kultur-rejse der rykker dig. 

Se alle rundrejser til Italien

Information om Italien

  • Indbyggere: Ca. 57,5 mio. Ca. 94 % Italienere, 3% sardere, 3% andre.
  • Hovedstad: Rom 2.744.000 indb.
  • Areal: 301.270 Km2
  • Valuta: Euro
  • Sprog: Italiensk
  • Religion: Overvejende katolsk
  • Elektricitet: 230 volt – europæiske standard stik
  • Bedste rejsetidspunkt: Italien kan besøges hele året rundt.