Rejser til Indien

Rejser til Indien

Rejser til Indien er et sansebombardement af lyde, lugte og menneskelig aktivitet. For ikke at tale om de hellige køer i gaderne. Indernes religiøsitet og spiritualitet sætter din egen eksistens i perspektiv og giver således rejser til Indien en ekstra dimension.

På vores Indien-rejser vil du opleve en rig, energisk, sprudlende og meget gammel kultur, der byder på et væld af oldtidsminder, arkitektoniske mesterværker og spektakulære scenerier. Men også menneskelig lidelse og en indstilling hos inderne til tilværelsens grundvilkår, der afsætter dybe spor i erindringen og får rejser til Indien til at skabe varige minder.

Horisonts Indien-rejser byder på det bedste fra 'Verdens mest intense rejsemål' med den lange historie og energiske, stærkt religiøse befolkning. Vores rejser til Indien foregår altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes og lokale guiders unikke viden og personlige forhold til destinationen.

Glade rejsende
I 2016 gennemførte vi en undersøgelse blandt vores rejsende i Indien. Vi spurgte om deres oplevelser med landet, med rejsen, vores rejseguide, og hvordan de oplevede vores service, da de købte rejsen. Vores rejser til Indien har scoret 4,7 ud af 5 i kundetilfredshed. Og det er vi naturligvis stolte over.

Nedenfor kan du læse mere om vores gæsters vurdering af de forskellige rejse, som vi tilbyder. Læs kundernes anmeldelse og bliv bekræftet i, at du trygt kan bestille din drømmerejse til Indien hos os. Vi kender landet og arbejder med dygtige og søde rejseguider. Så book din rejse hos os og få god service og en uforglemmelig rejse.

Kort sagt:
Indien – rejser, der rykker dig.

 

Se hvad andre gæster synes om vores rejser til Inden

 

 

Se alle rundrejser til Indien

Information om Indien

vejrkort følger

Det overordnede ord i indisk madlavning er krydderi, og mange retter er temmelig stærkt krydrede. Det indiske køkken er verdensberømt og varierer fra region til region. Karry benyttes i en eller anden form i de fleste retter. Det er ikke karry, som vi kender det, men forskellige blandinger af en lang række planter og krydderier. Kød, især lam eller kylling, serveres mest i den nordlige del af landet. Over hele landet serveres mange retter som rene grønsagsretter, som er helt eminente. Ved kysten kan man desuden få fantastiske retter med fisk og skaldyr.

Rejselitteratur

  • India Handbook, Footprint
  • Turen går til Indien. Politikkens rejsebøger.
  • India. Lonely Planet travel guide books
  • Time Out Mumbai & Goa. Time Out Guides

Kort

  • Bhutan & Northern India, International Travel Maps

Romaner

  • ’Vejen til Indien’ af E.M. Forster
  • ‘Gandhi - Eller kunsten at vende verden op og ned’ af Zac O’Yeah
  • ’Og regnen kom’af Louis Bromfield

Film

  • Slumdog Mllionaire