Derfor skal du vælge Horisont Rejser til Usbekistan

For Horisont Rejser hænger pris og kvalitet sammen. Du kan få billigere rejser til Usbekistan end det du finder hos os, men så får du ikke den samme kvalitet eller måske en meget kort og komprimeret rejse, der går ud over rejseoplevelsen. Hvis du sammenligner prisen per dag med andre rejsebureauers rejser til Usbekistan, får du meget for pengene hos Horisont Rejser. 

- For os er det vigtigt, at vores guider taler det sprog som er udbredt på destinationen. Vores rejseledere i Usbekistan taler russisk og kan derfor tale med alle usbekere, der lærer russisk fra barnsben. Det giver vores gæster mulighed for at komme tættere på befolkningen, deres skikke og hverdag.

- Vores guider har en særlig indsigt i Usbekistan og Centralasien, der baserer sig på mange ophold og stor viden om Centralasiens historie. Alle har de en enestående evne til at formidle landets historie og kultur.

- Vi har efter mange researchrejser rundt i landet nøje udvalgt de hoteller som vi benytter på rejserne. Hos Horisont lader vi ikke vores gæster overnatte i nedslidte hoteller, der ligger langt fra bycentrum.

- Vi lægger vægt på, at vores gæster spiser godt, og vi gør os derfor umage med at håndplukke de bedste restauranter. Det er ikke luksus, men vi ønsker at vores gæster får smagt hele det usbekiske køkken. Hos Horisont Rejser spiser vi ikke vores gæster af med aftensmad i en kedelig hotelrestaurant.

- På alle vores rejser til Usbekistan rejser vi i små grupper på mellem 10-15 personer. 

- På alle vores Usbekistan-rejser holder vi et informationsmøde ca. en måned inden afrejse, hvor du kan stille alle de praktiske spørgsmål.

Når du sammenligner priser med andre rejsebureauers rejser til Usbekistan, så kan en rejse se billigere ud, hvis du blot ser på prisen. Du får den bedste sammenligning ved at se på hvad rejsen koster per dag, så kan en rejse, der i udgangspunktet så billig ud, pludselig vise sig at være den dyreste. 

 

Se oversigten over vores rejser til Usbekistan