Rejser til Frankrig

Oplev det personlige Frankrig på vores vidunderlige rejser, der går til mere ukendte egne af det store land. Vores Frankrigs-rejser er udviklet i tæt samarbejde med vores rejseleder, der kender dette område af landet bedre end de fleste. 

Vores rejseleders store kendskab til landet gør vores rejser til Frankrig til noget helt særligt - her er der tænkt på alle detaljer, hver en restaurant er nøje udvalgt, det samme gælder hoteller og de steder vi besøger. Det gøre vores rejser til Frankrig til forkælelsesrejser, der måske ikke er luksus i ordets egentlige forstand, men en oplevelse, der giver gæsterne på rejsen en helt vidunderlig rejse.

På rejserne kommer vi til at spise og opleve meget forskelligt. Vi sætter en ære i at kunne præsentere de bedste sider af det sydlige Frankrig. På rejserne opsøger vi den gode fortælling og spiser godt med blik for de gode råvarer og historien bag. 

Hos Horisont Rejser kalder vi vores rejser for “håndlavede rejser” og derved mener vi, at hver enkelte rejse er unik og tilrettelagt, så den matcher rejselederens profil. Vi laver ikke rundrejser på samlebånd. Vi lægger mange ressourcer i at udvikle hver enkelt rejse, og det er vores ønske, at vores rejsende har en pionerånd og er åbne overfor det uventede, hvor der tit ligge de allerstørste rejseoplevelser. 

Rejsen til dig, der elsker kvalitet

Frankrig er et enestående og spændende kulturland, og vores rejser til Frankrig afspejler dette, hvor du får et mix mellem kulturoplevelser, fine naturoplevelser og god mad og vin.

Tilfredse rejsende i Frankrig
Der findes mange rejsebureauer med rejser til Frankrig. Det kan derfor være en god idé at researche lidt for at vælge en rigtig god rejsearrangør til ferien. Spørg dine venner eller læs med, når de rejsende selv skriver anmeldelser af deres ferier. 

Hos Horisont Rejser har vi spurgt vores kunder om deres tilfredshed på deres rejser med os i 2016. På en skala fra 1-5 har vores rejser til Frankrig opnået samlet 4,6 vurderet på oplevelsen af rejsen, rejsemålet og rejseguiden på ferien. Denne score kan du bruge som en god indikator for, at du får fuld værdi for pengene, når du bestiller rejser til Spanien hos os.

Kort sagt: 
Vi giver dig, en kultur-rejse der rykker dig. 

 

Se alle rundrejser til Frankrig

Information om Frankrig

Rejser til Frankrig er mange ting, lige fra weekendturen til Paris til de store kulturrejser. Vi laver rejser til mere ukendte dele af Frankrig, hvor det giver mening at rejse i en mondre gruppe og med en rejseleder, der kan fortælle om området vi besøger.