Rejser med få pladser tilbage

Nedenfor ser du de rejser, der har få pladser tilbage. 

Vi tager forbehold for udsolgte pladser.

Grupperejser med dansk guide

Laos & Cambodja

16 dages rejse gennem to af Sydøstasiens mest uberørte lande. På rejsen besøger du Laos med de majestætiske paladser og Cambodja med de berømte jungletempler. Vi besøger flere steder, der er udpeget som unik verdensarv af UNESCO. På 16 dage får du såvel landenes højdepunkter som mere uberørte steder, hvor der ikke kommer mange turister.

Dage
Fra kr. 21.900
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 16-01-2018
Grupperejser med lokal guide

Argentina: Ildlandet, Patagonien & Iguazu

Drømmerejse til Argentinas højdepunkter: Patagonien, Ildlandet, Foz do Iguazu og tangoens fødested, Buenos Aires. Oplev Argentina med alt, hvad dette store land kan byde på. Rundrejsen inkluderer alt fra subtropisk junglelignende områder omkring Iguazu-vandfaldene i nord over tempererede højlandssletter i...

Dage
Fra kr. 28.900
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 16-02-2018
Grupperejser med dansk guide

Marokkos højdepunkter

Vi har sammensat en rundrejse, der forener alle Marokkos højdepunkter i én rejse. På denne 15 dages rejse oplever du Casablanca, Fes, Tanger, den blå by Chefchaouen, Essaouira og Marrakech. Vi tøver ikke med at kalde det Danmarks bedste Marokko rundrejse - og topper det med tidligere ambassadør Ole Wøhlers som rejseleder.

Dage
Fra kr. 16.900
2 Afrejsedatoer
Næste afrejse 14-03-2018
Grupperejser med dansk guide

Iran - Persisk kunst og kultur

Alsidig rundrejse med tid til fordybelse. Denne spændende rundrejse i Iran giver dig en grundig introduktion til Iran og kommer godt rundt i landet med en rejseleder, der taler persisk og kender Irans kultur og historie. Vi tøver ikke med at kalde denne rejse, den bedste Iran rundrejse på det danske rejsemarked.

Dage
Fra kr. 22.900
5 Afrejsedatoer
Næste afrejse 28-03-2018
Grupperejser med dansk guide

Det ukendte Sydfrankrig

På denne rundrejse oplever I det ægte Sydfrankrig og fortalt af en passioneret rejseleder. Rejsen er 8 dages eventyr i Katharernes Rige for foden af Pyrenæerne.

Dage
Fra kr. 14.990
2 Afrejsedatoer
Næste afrejse 10-04-2018
Grupperejser med dansk guide

Det ukendte Spanien

På denne rundrejse oplever I det ægte Spanien - langt væk fra charterturisme og tætpakkede strande – når I begiver jer gennem knap så kendte egne af Spanien i provinserne Castilla y Léon, Extremadura og Andalusien.

Dage
Fra kr. 14.990
2 Afrejsedatoer
Næste afrejse 02-05-2018
Vind rejsegavekort
Vind to flybilletter til New York


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om to flybilletter til New York.