Tennis på det legendariske anlæg i Wimbledon

Wimbledon står for de fleste tennisspillere som den ultimative turnering. På dette anlæg har tennissportens legender udkæmpet kampe, der betegnes som tennissportens fineste. Hvem husker ikke Bjørn Borgs fantastiske 5 sejre i træk eller da hjemmebanehelten Andy Murray løb med titlen sidste år, hvor Serena Williams slog Angelique Kerber.  

Wimbledon er blevet afviklet siden 1877 og har lange, stolte traditioner - og er som bekendt den eneste Grand Slam, der bliver spillet på græs.

Anlægget i Wimbledon indeholder 19 græsbaner, hvoraf kronjuvelen naturligvis er Centre Court med plads til 15.000 tilskuere. På denne bane og på Court No. 1 og No. 2 spilles alle de store kampe, selvom Court No. 2 er mindre er der her mulighed for at komme tæt på de store spillere. 

I 2017 vil Andy Murray igen være blandt favoritterne, og efter sejren i årets første Grand Slam i Australien vil legenden Roger Federer stå stærkt, mens Caroline Wozniacki forhåbentlig kan være med fremme i turneringen. 

Du har nu muligheden for at opleve den særlige stemning ved Wimbledon. Vi har et begrænset antal billetter til turneringen, men skynd dig for de bliver revet væk.

Rejsen er på tre dage, hvor der er inkluderet én dag med tennis, men du har mulighed for at købe adgang så du ser tennis to fulde dage.

 

Specialrejser

Wimbledon

Du har nu muligheden for at få adgang til årets tredje Grand Slam turnering - og vel nok tennissportens mest eksklusive og prestigefyldte turnering. Billetterne til Wimbledon er normalt ikke til at få fat i, derfor anbefales det at være hurtig. Oveni de store oplevelser på tennisanlægget kan du nyde London.

5 Dage
Kontakt os for pris
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 30-06-2018
Se alle rundrejser til England

Vi rejser kun med de bedste rejseledere

Information om England

Billetter til Wimbledon

Der er forskellige kategorier af billetter til Wimbledon. Du kan købe billet til Centre Court, Court No. 1 og Court No. 2. En billet til en af disse baner betyder at I har en fast siddeplads hele dagen, men kan gå til og fra, og ligeledes få adgang til alle øvrige baner.