Rejser til Ecuador

Rejser til Ecuador

Rundrejse til Ecuador er uløseligt forbundet med Galapagos. Det var her Charles Darwin gjorde sine studier, der blev lagt til grund for hans evolutionsteori. En rejse til Ecuador og Galapagos er derfor også en rejse i Darwins fodspor og en helt igennem unik mangfoldighed af dyreliv og smuk natur. Det oplever du på Horisonts Galapagos-rejser, men Ecuador er naturligvis også andet end Galapagos.

Fastlands Ecuador har ligeledes et mangfoldigt dyreliv takket være Amazon-junglen, der strækker sig ind over store dele af Ecuador. En Ecuador-rejse er derfor også uløseligt forbundet med Amazonas og de indianerstammer som fortsat lever i junglen.

Landet, der er opkaldt efter Ækvator, er ikke særligt stort, hvilket gør en rundrejse til Ecuador overkommeligt med hensyn til transport. Her når man nemt fra Stillehavets tropiske kyst til de store vulkaner og den frodige jungle. Og med en rejseleder, der kender og har boet i Ecuador, får du på vores Ecuador-rejser mulighed for at komme tæt på den farverige kultur og den imødekommende befolkning.

Glade rejsende i Ecuador
I 2016 adspurgte vi hos Horisont Rejser vores kunder om deres oplevelse med vores rejser til Ecuador og os som rejsearrangør. Vi bad dem om at give deres tilfredshed med vores rejseguides, indkvarteringen, bookingen af rejsen og selv rejsemålet karakterer fra 1 til 5, hvoraf 5 var bedst. Og vi er meget stolte og glade for vurderingen, der for vores rejser i Ecuador ligger på hele 4,8.

Hele vores eksistens bygger på tilfredse kunder – uden jer, ingen os. Du kan læse vores kunders anmeldelser af deres rejser under de enkelte rejser til Ecuador.

Kort sagt: Ecuador-rejser, der rykker dig.

Se alle rundrejser til Ecuador

Information om Ecuador

Klima og den bedste rejsetid

Højsæsonen går fra juni til august og fra december til januar, men Ecuador kan besøges året rundt. Fra maj til september regner det meget i lavlandet, og transport kan være umulig. På samme tidspunkt holder det tørt i bjergene.

Der bliver serveret masser af god fisk og skaldyr i Ecuador. Prøv retten ceviche, der er rå fisk marineret i limesaft. Mange steder kan man stadig få serveret marsvin, der har været en delikatesse siden inkatiden. Frugtjuicerne er mangfoldige og enormt velsmagende og friske.

Rejselitteratur

  • Lonely Planet Ecuador and the Galapagos Islands. Lonely Planet guide books
  • Footprint Cuzco & the Inca Heartland. Ben Box
  • Peru, Bolivia, Ecuador. Ben Box

 

Parlør

  • Latin American Spanish Phrasebook & Dictionary, Lonely Planet (kan købes hos Horisont Rejser)

 

Romaner

  • ’Huasipungo’ (Villagers). Jorge Icaza
  • ‘Jaguarens datter. Christian Mørk
  • ’Inkalandet’. Hans Gregersen
  • ’Quechua’. Hillary Serafin M. Corenel-Molina