Rejser til Colombia

Rejser til Colombia

Colombia er den nye destination i Latinamerika. En rejse, der på mange måder kombinerer alt det en kulturrejse til Latinamerika skal indeholde. Din Colombia-rejse byder på en farverig kultur, en imødekommende befolkning, der glædeligt byder os indenfor, og en fascinerende historie, der levende bliver fortalt af vores danske ekspertrejseleder.

På rundrejser i Colombia besøger vi nogle af Latinamerikas bedst bevarede kolonibyer, der vidner om tiden under spansk herredømme. Colombia er et af de smukkeste lande i regionen og præges af den enorme Andes-bjergkæde, der skærer sig ned gennem landet. Solidt plantet mellem Stillehave og Atlanterhavet, ligger Colombia som døren til Latinamerika.

Mange danskere har længe ønsket at rejse til Colombia, men flere har afholdt sig fra Colombia-rejse pga uroligheder med FARC. Efter fredsaftalen mellem regeringen og guerillaen blomstrer turismen. En rundrejse til Colombia er derfor nu en sikker mulighed for din næste kulturrejse.

Colombia er en mosaik af store kontraster, fantastisk natur, en rig kulturarv og en stærk økonomi, hovedsageligt baseret på landbrug, hvor kaffen spiller en stor rolle.
Kort sagt: Colombia – rejser, der rykker dig.

Tilfredse rejsende i Colombia
Horisont Rejser gennemførte i 2016 en stor undersøgelse blandt vores rejsende, hvor vi spurgte ind til deres tilfredshed med deres rejser til Colombia. Vi bad dem svare på en række spørgsmål og blandt andet rangere vores rejser til Colombia fra 1 til 5, hvor 5 er bedst.

Resultatet af undersøgelsen er vi meget stolte af. Vores rejser til Colombia er nemlig blevet belønnet med en score på 4,8. Vi håber, at anmeldelserne fra vores rejsende kan hjælpe andre rejsende med deres beslutning om, hvor de vil hen på deres næste ferie.

Artikler om Colombia:
Find oversigt over vores artikler om Colombia i vores bibliotek. 

Se alle rundrejser til Colombia

Information om Colombia

  • Indbyggere: 42,1 mio. Colombianerne er racemæssigt og kulturelt en blanding af landets oprindelige befolkning, afrikanere og europæere. Ca. 1% er ren oprindelig befolkning.
  •  Hovedstad:Bogotá, 7.332.000 indbygger
  • Areal: 1.138.910 Km2
  • Styreform:
  • Valuta: Colombianske pesos
  • Sprog: Spansk
  • Religion: Katolsk (officiel, 93 %). Der er religionsfrihed.
  • Elektricitet: 110 volt.
  • Bedste rejsetidspunkt:Det mest behagelige tidspunkt at rejse på er i den tørre vinterperiode. Der er dog ingen store hindringer for at rejse i den mere våde sommerperiode, bortset fra at det til tider regner. Landet ligger tæt på ækvator, og der er varmt det meste af tiden.