Rejser til Chile

Rejser til Chile

Alene Chiles geografiske udseende vidner om et særligt land, hvor naturen er meget forskelligt fra nord til syd. Chile udgør en smal stribe land mere end 4000 km langt og med kun få steder mere end 200 km bredt mellem Andesbjergene og Stillehavet. En rundrejse i Chile skal derfor tage højde for disse store geografiske forhold.

Vores rundrejser til Chile er i kombination med Argentina. Derved bliver kulturrejsen til Chile en rejse der kombinerer Stillehavskysten med Atlanterhavet, og du får indianerkulturerne i Chile og vinlandet inden vi krydser Andesbjergene og Santiago de Chile ligger smukt bag os.

Tilfredshed med vores rejser til Chile
Det kan være en stor beslutning at skulle bestille en rejse til Chile. Vi ved fra os selv, at det kan give en ekstra tryghed og øge forventningerne til rejsen at læse andre kunders vurdering af den samme rejse til Chile som den, du måske selv har i tankerne.

I 2016 spurgte vi vores rejsende til Chile om deres tilfredshed med Horisont Rejser. Og resultatet er vi meget stolte af. Vores rejser til Chile bliver af vores kunder rangeret til 4,8 ud af 5 mulige. Du kan læse anmeldelserne under de enkelte rejser.

Se alle rundrejser til Chile

Information om Chile

Klima og den bedste rejsetid

Chile kan besøges året rundt på grund af den varierende geografi. Om sommeren er de mange sø-regioner og kystlinjen populære, mens bjergene omkring Santiago tiltrækker mange skisportsinteresserede om vinteren. I den nordlige del af landet med ørkenområder kan der om vinteren blive meget koldt, minus 20 grader, mens der om dagen er 25 grader.

Chile er med den lange kyststrækning kendt for fremragende fisk og skaldyr. Deres tilberedning af fisk og skaldyr hører til blandt det bedste i verden. Som rejsende er det dog en god ide at sikre sig, at maden bliver godt kogt på grund af maveinfektioner. En anden ret man vil stifte bekendtskab med i Chile er Lomo a lo pobre. Det er en enorm bøf, der er stegt, og ovenpå er der to spejlæg og masser af pommes frites.

I forhold til drikkevarer har Chile mange vinproducenter og chilensk vin bliver betragtet som Sydamerikas bedste vin kvalitetsmæssigt - de laver virkelig fremragende vine. Udover vin drikkes der meget Pisco i Chile. Det er spiritus, en slags cognac, som de ynder at blande op med blandt andet cola. Den kan være lidt sur, men smager lidt som rom og cola.