Cambodja 'Go local'

70 20 27 79

Tal med en rejseekspert


14-11-2018 16 Dage CPH Grupperejser med lokal guide (Max 12 deltagere) Fra kr. 16.900
Vælg afrejse dato 16 Dage CPH Grupperejser med lokal guide (Max 12 deltagere) Fra kr. 16.900

NYHED 2018

Rejsen til Cambodja er et indblik i en af Sydøstasiens mest fascinerende kulturer. Landet rummer store kontraster i form af fantastiske fortidsminder i absolut verdensklasse og Pol Pots rædselsregime, som i 1970erne satte et uhyggeligt ar på folkesjælen. På rejsen møder vi den cambodjanske befolkning, som kæmper en brav kamp for at opbygge deres land, og vi betages af den smukke natur, som agerer baggrundstæppe for rejsen. Fra jungle, til strand, til storby og – ikke mindst – magiske Mekong, som er livsnerven igennem hele Indokina. På denne rejse får vi de klassiske seværdigheder og templer med, vævet sammen med de unikke oplevelser, hvor vi kommer bag facaden og får en større indsigt i det lokale liv.

Der er mulighed for at forlænge rejsen med et par dages ekstra strandtid på øen Koh Tonsay.

 

Go local

Denne rejse er en ’Go local’-rejse, hvor du som rejsende lærer mere om de lokale livsvilkår og hverdagens gang i Cambodja. Dette indebærer bl.a., at vi til sightseeing i byerne bevæger os rundt ved hjælp af tuktuks, cykeltaxaer eller scootere så vidt muligt. Vi har også en overnatning på et homestay, hvilket er et gæstehus med private værelser, som de lokale driver i deres eget hjem. På denne måde kommer vi nærmere befolkningen og får mulighed for at tale med flere lokale indbyggere og snuse til deres hverdag og levevis. Samtidig giver det os mulighed for at bevæge os lidt væk fra de gængse turistruter og opleve landet bag facaden.

 

Rejsens stjernestunder

Undervejs på rejsen vil du opleve mange forunderlige ting, men nogle vil sandsynligvis indprente sig bedre i hukommelsen end andre – det vil måske være disse ting, du fremhæver, når du bagefter fortæller familie og venner om rejsen og de mest særlige øjeblikke.

 

Solopgang over Angkor Wat

I vågner tidligt om morgenen før daggry. Den sidste søvn gnides ud af øjnene på den korte køretur ud til tempelområdet, hvor I ser solen langsomt stige og oplyse det enorme tempelkompleks fra det 12. århundrede. Oplevelsen vækker eventyrlysten og I er klar til at bruge dagen på at udforske de ældgamle templers kroge og hjørner.

 

Overnatning nær Banteay Chhmar-templet

Det afsides beliggende tempel er langt mindre besøgt end Angkor Wat og ligger et par timers kørsel væk. Derfor kan vi stort set på egen hånd udforske de smukke templer og detaljerede udskæringer. Flere steder har naturens kræfter fået overtaget og junglen snor sig omkring og igennem bygningsværkerne flere steder.

 

Strandtid på øen Koh Tonsay

Den lille ø ud for Cambodjas kyst er et perfekt åndehul at afslutte turen med og begynde at fordøje de mange indtryk. Hvide strande, friskfanget frokost og ren afslapning med mulighed for en dukkert i det lune vand eller en lur under et palmetræ.

 

 

Rejs i dansk gruppe - det giver dig tryghed på rejsen
På denne rejse til Cambodja rejser du en i en dansk gruppe, der består af max. 12 gæster, som alle har bestilt rejsen hos Horisont Rejser. Gruppen rejser på egen hånd og bliver aldrig slået sammen med andre turistgrupper. Du rejser med andre ord i en dansk rejsegruppe på hele rejsen. 

Når du bestiller rejsen gennem Horisont Rejser er du sikret vores vanlige kvalitet og du er dækket af Rejsepakkeloven og Rejsegarantifonden (hvilket du ikke er, hvis du køber en rejse gennem et udenlandsk rejsebureau). Vi har gennemprøvet rejsen og håndplukket de lokale engelsktalende rejseledere i samarbejde med vores samarbejdspartner. Alt sammen for at give dig tryghed på rejsen. 

 

Rute

Dag 1: Afgang fra København

Dag 2: Ankomst til Siem Reap

Dag 3: Siem Reap: Angkor-templerne

Dag 4: Siem Reap: Ta Phrom-templet mm.

Dag 5: Siem Reap: Besøg på landbrug

Dag 6: Siem Reap – Banteay Chhmar: Tempel i junglen

Dag 7: Banteay Chhmar – Battambang

Dag 8: Battambang: Udflugt til landsby og tempel i smuk natur

Dag 9: Battambang – Phnom Penh: Besøg til flydende landsby

Dag 10: Phnom Penh: Sightseeing

Dag 11: Phnom Penh: De Røde Khmerer

Dag 12: Phnom Penh – Kep: Udflugt og sejltur undervejs

Dag 13: Kep: Udflugt til Bokor Nationalpark

Dag 14: Koh Tonsay/Rabbit Island: Strandtid og afslapning

Dag 15: Afrejse eller forlængelse på Koh Tonsay/Rabbit Island

Dag 16: Ankomst til København

 

(Forlængelse:)

(Dag 16: Koh Tonsay/Rabbit Island)

(Dag 17: Afrejse)

 

Tilslutning fra Billund eller Ålborg

På alle vores rejser tilbyder vi tilslutningsfly fra enten Billund eller Ålborg. Ønsker du dette bedes du give os besked ved bestilling af rejsen.

Der er ingen testimonials på denne tur

Se flere anmeldelser

Afrejsedatoer

14-11-2018 16 Dage CPH Lokal engelsktalende guide Fra kr. 16.900 Udsolgt

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Afrejse fra København til Siem Reap, Cambodja.

 

Dag 2: Ankomst til Siem Reap

Vi ankommer til Siem Reap og bliver kørt til vores hotel. Vi bruger resten af dagen i et stille og roligt tempo, hvor vi kan gå en tur i området eller slappe af oven på rejsen.

 

Dag 3: Siem Reap – Angkor Wat

Vi står op før solen og ser den spektakulære solopgang over tempelkomplekset Angkor. Hele dagen opholder vi os i tempelområdet, hvor vi ser de største og mest fascinerende templer. Med vores lokale guide starter vi vores udforskning af Angkor i det største og mest pragtfulde af alle templerne, nemlig Angkor Wat. Dernæst bevæger vi os videre til den befæstede by Angkor Thom med det berømte tempel Bayon.

 Vi vil også se på de vandreservoirer og kanalsystemer, der muliggjorde opretholdelsen af Angkor, den rige civilisation, der opstod i den nordvestlige del af nutidens Cambodja. Civilisationen nåede sit højdepunkt i årene 1000-1200 og var i høj grad baseret på beliggenheden ved Tonle Sap, også kaldet ”Den Store Sø”. Fra søen førtes vandet gennem kanaler ind i Angkor-området, og ad disse vandveje foregik en livlig handel – også med varer, der kom langvejs fra. Kanalerne var også nødvendige for at opretholde det sindrige overrislingssystem til risdyrkning, der sammen med fiskeriet i søen gjorde det muligt at opretholde et samfund med hundrede tusinder af mennesker – mennesker, hvis hovedbeskæftigelse var at bygge først hindu-inspirerede og senere buddhistiske templer for den ene konge efter den anden. Men udviklingen gik i stå. Man var truet af fjender udefra. Kongedømmet blev svagt og dekadent. Befolkningen var slidt op af krige og konstant tempelbyggeri. Et par hundrede år senere var Angkor helt forladt og blev først genopdaget i 1859.

(M, F)

 

Dag 4: Siem Reap – Templerne Ta Phrom, Banteay Srei m.fl

Denne dag står også i templernes tegn, og vi starter dagen med at besøge templet Ta Phrom. I Ta Prohm er der ikke gjort forsøg på at restaurere og man kan derfor forestille sig, hvordan også Angkor så ud, da den franske opdagelsesrejsende Henri Mouhot og hans følge genopdagede det i 1859, hvor hele området var overtaget af junglen og vegetationen – hvilket stadigvæk er tilfældet for Ta Phrom.

Efter besøget ved Ta Phrom begiver vi os videre til Takeo, en meget stor pyramide fra Angkor-tiden. Takeo er et af de højeste bygningsværker fra denne tid, men pyramiden blev af ukendte årsager aldrig bygget færdig.

Resten af dagen betages vi af flere templer, som udmærker sig på forskellig vis, herunder Banteay Samre og Banteay Srei, kronjuvelen i samlingen af Angkor-templer.

Dagen afsluttes med solnedgang over templet Pre Rup, hvor dagens mange indtryk fordøjes og roen indfinder sig. Herefter begiver vi os tilbage til Siem Reap.

(M, F)

 

Dag 5: Siem Reap – Besøg på landbrug

Efter morgenmaden mødes vi med guiden. Vi skal bruge formiddagen på at besøge et cambodjansk landbrug lidt udenfor byen. Her får vi indblik i de traditionelle landbrugsmetoder, hvilke afgrøder der dyrkes og kan nyde det flotte landskab. Landbruget skaber uddannelses- og ansættelsesmuligheder for de lokale, giver økonomisk værdi lokalt og et unikt indblik i det cambodjanske landbrug for besøgende. 

Vores korte transport ud til landbruget klarer vi med scootere. Scooterne er lette at køre og vi starter naturligvis med en grunding introduktion og mulighed for at stille spørgsmål og køre en lille prøvetur.

Vi er tilbage i Siem Reap omkring middagstid og eftermiddagen står til fri disposition.

(M, F)

Laos smilende munke

Munke i Siem Reap

Det berømte Angkor Wat

Marked i Phnom Penh

Måltider indeholdt i prisen (M,F,A)

 

Dag 1: Afrejse fra København

Afrejse fra København til Siem Reap, Cambodja.

 

Dag 2: Ankomst til Siem Reap

Vi ankommer til Siem Reap og bliver kørt til vores hotel. Vi bruger resten af dagen i et stille og roligt tempo, hvor vi kan gå en tur i området eller slappe af oven på rejsen.

 

Dag 3: Siem Reap – Angkor Wat

Vi står op før solen og ser den spektakulære solopgang over tempelkomplekset Angkor. Hele dagen opholder vi os i tempelområdet, hvor vi ser de største og mest fascinerende templer. Med vores lokale guide starter vi vores udforskning af Angkor i det største og mest pragtfulde af alle templerne, nemlig Angkor Wat. Dernæst bevæger vi os videre til den befæstede by Angkor Thom med det berømte tempel Bayon.

Vi vil også se på de vandreservoirer og kanalsystemer, der muliggjorde opretholdelsen af Angkor, den rige civilisation, der opstod i den nordvestlige del af nutidens Cambodja. Civilisationen nåede sit højdepunkt i årene 1000-1200 og var i høj grad baseret på beliggenheden ved Tonle Sap, også kaldet ”Den Store Sø”. Fra søen førtes vandet gennem kanaler ind i Angkor-området, og ad disse vandveje foregik en livlig handel – også med varer, der kom langvejs fra. Kanalerne var også nødvendige for at opretholde det sindrige overrislingssystem til risdyrkning, der sammen med fiskeriet i søen gjorde det muligt at opretholde et samfund med hundrede tusinder af mennesker – mennesker, hvis hovedbeskæftigelse var at bygge først hindu-inspirerede og senere buddhistiske templer for den ene konge efter den anden. Men udviklingen gik i stå. Man var truet af fjender udefra. Kongedømmet blev svagt og dekadent. Befolkningen var slidt op af krige og konstant tempelbyggeri. Et par hundrede år senere var Angkor helt forladt og blev først genopdaget i 1859.

(M, F)

 

Dag 4: Siem Reap – Templerne Ta Phrom, Banteay Srei m.fl

Denne dag står også i templernes tegn, og vi starter dagen med at besøge templet Ta Phrom. I Ta Prohm er der ikke gjort forsøg på at restaurere og man kan derfor forestille sig, hvordan også Angkor så ud, da den franske opdagelsesrejsende Henri Mouhot og hans følge genopdagede det i 1859, hvor hele området var overtaget af junglen og vegetationen – hvilket stadigvæk er tilfældet for Ta Phrom. Efter besøget ved Ta Phrom begiver vi os videre til Takeo, en meget stor pyramide fra Angkor-tiden. Takeo er et af de højeste bygningsværker fra denne tid, men pyramiden blev af ukendte årsager aldrig bygget færdig.

Resten af dagen betages vi af flere templer, som udmærker sig på forskellig vis, herunder Banteay Samre og Banteay Srei, kronjuvelen i samlingen af Angkor-templer.

Dagen afsluttes med solnedgang over templet Pre Rup, hvor dagens mange indtryk fordøjes og roen indfinder sig. Herefter begiver vi os tilbage til Siem Reap.

(M, F)

 

Dag 5: Siem Reap – Besøg på landbrug

Efter morgenmaden mødes vi med guiden. Vi skal bruge formiddagen på at besøge et cambodjansk landbrug lidt udenfor byen. Her får vi indblik i de traditionelle landbrugsmetoder, hvilke afgrøder der dyrkes og kan nyde det flotte landskab. Landbruget skaber uddannelses- og ansættelsesmuligheder for de lokale, giver økonomisk værdi lokalt og et unikt indblik i det cambodjanske landbrug for besøgende. 

Vores korte transport ud til landbruget klarer vi med scootere. Scooterne er lette at køre og vi starter naturligvis med en grunding introduktion og mulighed for at stille spørgsmål og køre en lille prøvetur.

Vi er tilbage i Siem Reap omkring middagstid og eftermiddagen står til fri disposition.

(M, F)

 

Dag 6: Siem Reap – Banteay Chhmar: Tempel i junglen

I dag forlader vi Siem Reap og kører et par timer nordvest imod junglen. Destinationen er det afsides beliggende tempel Banteay Chhmar, hvor vegetation og majestætiske træer snor sig omkring imponerende bygningsværker, detaljerede udskæringer og ruiner af dele af tempelbyggeriet. Ved Banteay Chhmar føler man sig derfor hensat til en forsvunden og glemt by, som naturen langsomt har få magten over. Templet er bl.a. kendt for udskæringerne af Khmer-kongen Jayarvarman II’s ansigt, Lokesvara-figuren med 32 arme og den smukke Hall of Dancers.  Vi har god tid til at udforske tempelområdet og se den omgivende voldgrav og porten Ta Phrom, før vi begiver os i mod det gæstehus, som vi skal overnatte på. Gæstehuset er et lokalt homestay, som ligger i umiddelbar nærhed af templet og vi kan således fortsat nyde den flotte natur og junglen resten af eftermiddagen og aftenen. Homestay betyder, at vi indlogeres på private værelser hos cambodjanske familier, som tager venligt imod os. Familierne supplerer deres indkomst som fx skolelærere og landmænd ved at drive små bed and breakfasts i et par værelser i deres hus. Oplevelsen giver os mulighed for at møde og tale med cambodjanere, som ofte er lige så interesserede i vores levevis, som vi er i deres. Værelserne er pæne og rene, men af en beskeden standard.

(M, F, A)

 

Dag 7: Banteay Chhmar – Battambang

Dagen er en kort rejsedag, hvor nogle af de allerede mange indtryk kan begynde at blive bearbejdet. Vi skal sydpå til byen Battambang og undervejs på turen stopper vi i handelsbyen Svay Sisophon, hvor vi besøger det lokale marked og nyder en frokost. Herefter fortsætter vi turen mod Battambang.

Efter indlogering på hotellet står resten af dagen til fri afbenyttelse og udforskning af byen, som ligger ned til en flod.

(M)

 

Dag 8: Battambang: Udflugt til landsby og tempel i smuk natur

Efter en god nats søvn og et morgenmåltid venter dagens oplevelser. Disse oplever du på første hånd fra førersædet på en scooter, hvilket er vores transportmiddel i dag. Vi skal på udflugt til Wat Koh-distriktet, hvor vi besøger en landsby og bliver præsenteret for, hvordan dyrkningen af ris og frugt foregår, og hvordan sukkerpalmen anvendes i det lokale landbrug. Efter frokost begiver vi os videre af den snoede vej langs Sangker-floden og passerer undervejs en del private huse og får dermed et lille indblik i, hvordan folk bor i det landlige Cambodja. Vi når til templet Wat Banan, som ligger på en bakketop – og har man først klaret trappetrinene op, kan man nyde den smukke udsigt over de omkringliggende områder og, naturligvis, det flotte tempel fra det 11. århundrede. Dagens sidste stop er det hellige bjerg Phnom Sampeau med stupaer og pagoder fordelt henover bjerget. Foruden disse bygningsværker er der også et mindesmærke for de Khmer Rouge-ofre, som på tragisk vis mistede livet i en af de mange grotter, som findes i bjergsiderne.

(M, F)

 

Dag 9: Battambang – Phnom Penh: Besøg en flydende landsby

Rejsen går i dag vest på med destinationen Phnom Penh. Undervejs drejer vi fra hovedvejen og besøger den imponerende by Kompong Luong – den største flydende by på Tonle Sap-søen med knapt 10.000 indbyggere. Hele byen er bygget på tømmerflåder og således flyder huse, skoler, lægeklinik, butikker og alt hvad man ellers kan forestille sig, at indbyggerne har brug for til hverdag. Vi stiger ombord på en båd og oplever den flydende landsby på den eneste rigtige måde – fra vandsiden.

Efter vores oplevelse her går turen videre til Phnom Penh, Cambodjas hovedstad, hvor vi indlogerer os på vores hotel. Aftenen er derefter fri til at udforske byen og finde et måltid aftensmad.

(M, F)

 

Dag 10: Phnom Penh: Sightseeing

De franske kolonialister kaldte Phnom Penh ”Orientens Perle”, da byen kunne bryste sig af smukke brolagte promenader og raffinerede koloniarkitektur. I begyndelsen af 1900-tallet valfartede folk fra hele Indokina til Phnom Penh for at rekreere langs Mekong-floden og for at nyde godt af byens særlige charme. I dag har Phnom Penh genvundet en stor del af sin charme – årtier med borgerkrig og folkemord er nu fortid, og byen blomstrer på ny. De gamle kolonibygninger er blevet restaurerede, de smukke gamle parker er atter grønne, og byen syder af liv og optimisme. Den stemning oplever vi med det samme.

Vi starter dagens sightseeing med en times rundtur i en ’cyclo’, den klassiske cambodjanske cykeltaxa. Første stop er det kongelige palads, som er en samling fantastisk smukke bygninger med himmelstræbende tagkonstruktioner. Her besøger vi også Sølvpagoden, hvis gulv er dækket af mere end 5000 sølvfliser, der hver vejer over et kg. I Sølvpagoden kan man også beundre to forskellige Buddha-figurer; den ene er dækket af 9.584 diamanter, mens den anden er udført i baccarat-krystal. Vi fortsætter sightseeingen i tuktuk og besøger Nationalmuseet, som bl.a. huser verdens førende samling af kunst fra Angkor-perioden.

Efter frokost fortsætter vi i tuktuk. Eftermiddagen bruger vi på at udforske det Russiske Marked og Centralmarkedet. Her findes alt mellem himmel og jord, fra motorcykeldele til silkesjaler, og her er rig mulighed for at få en souvenir med hjem.

Om aftenen er der tid til en slentretur på egen hånd i byen.

(M, F)

 

Dag 11: Phnom Penh: De Røde Khmerer

Formiddagens program står i De Røde Khmerers tegn.  Det brutale styre blev ledet af Pol Pot fra 1975 til 1979, og folkemordet krævede over 2 mio. liv, hvilket stadig kan mærkes i befolkningen. Alle har en rædselshistorie fra den tid, og retsopgøret er kun lige gået i gang.

Vi starter med S-21 eller Tuol Sleng, det tidligere gymnasium, som blev omdannet til torturfængsel. Kun meget få slap levende herfra. Det er for mange en stærk oplevelse, som gør dybt indtryk på de besøgende. Men det er også en vigtig del af Cambodjas historie, som præger landet den dag i dag. Herefter kører vi ud af byen ad samme vej, som fangerne fra S-21 blev ført under Pol Pots regime. Choeng Ek er en tidligere kinesisk kirkegård, som blev omdannet til udryddelseslejr og de jordiske rester af 8.985 mennesker er blevet udgravet her. Stedet er i dag kendt som Killing Fields of Choeng Ek og der er bl.a. et mindesmærke for de mange dræbte. De mange indtryk fordøjes så småt over frokosten og dernæst tager vi til stupaen Wat Phnom, symbolet for Phnom Penh. Den første stupa her blev bygget i 1373 for at huse en række Buddha-statuer, som en kvinde ved navn Penh havde fundet i Mekongfloden. ’Phnom’ betyder ’bakke’ på khmer og kvinden lagde dermed navn til byen: Phnom Penh, eller Penhs Bakke.

Vi slutter dagen på fredfyldt vis med solnedgangssejltur på den mægtige sø, Tonle Sap. Her sejler vi forbi det kongelige palads, små landsbyer og lokale fiskere, som ordner deres fangst.

(M, F)

 

Dag 12: Phnom Penh – Kep: Udflugt og sejltur undervejs

I dag rejser vi sydpå fra Phnom Penh mod kystbyen Kep. Undervejs drejer vi fra hovedvejen for at besøge det smukke tempel Ta Phrom, som blev opført i det 12. århundrede af Kong Jayavarman VII. Efter at have udforsket templet og fået strakt benene fortsætter vi mod Takeo, hvor vi har mulighed for at nyde en frokost med udsigt over vandet. Fra Takeo sejler vi en tur i speedbåd til Phnom Da, et ældgammelt tempel bygget på en bakketop. I regntiden er området omkring bakketoppen oversvømmet, så templet ligger på en ø, mens området i den tørre tid er dækket af smukke risterrasser. Uanset årstiden er udsigten derfor meget smuk. Efter en kort gåtur i området sejler vi tilbage til Takeo og kører det sidste stykke til Kep.

(M)

 

Dag 13: Kep: Udflugt til Bokor Nationalpark

Kep er en kystby, som særligt blomstrede op under den franske kolonitid, hvor den franske elite i Cambodja holdt ferie langs kysten og der blev investeret i luksuriøse hoteller, et kasino og smukke villaer. Efter kolonitiden var Kep et yndet feriested for velhavende cambodjanere i 1960erne og i dag tiltrækker Kep et lidt mere modent publikum end andre nærliggende strandbyer, som præges af natteliv og vilde fester.

Vi bruger dagen på en udflugt til Bokor Nationalpark, som strækker sig over bjergene, der udgør Keps grønne bagtæppe. På scootere påbegynder vi opstigningen langs den snoede bjergvej og begiver os længere ind i den grønne jungle og højere op over havniveau. Vores første stop er på et plateau, hvor vi gør holdt for at beundre den fantastiske udsigt over junglen og kystlinjen nedenfor samt den forfaldne tidligere royale residens, Det Sorte Palads. Vi fortsætter herefter turen og standser næste gang ved en række bygninger, som blev brugt af de franske kolonifolk, når de søgte op på det kølige bjerg for at slippe væk fra varmen ved stranden. Vi ser bl.a. resterne af en katolsk kirke, et kasino og Bokor Palace Hotel, som var en af byens fineste adresser under Keps storhedstid. Sidste stop er Popokvil-vandfaldene, hvor vi spiser picnic. Vandfaldenes størrelse varierer meget efter årstiden og i den tørre tid kan det være knapt med vand. Kommer man til gengæld i regnsæsonen kan der være mulighed for en svømmetur.

Om aftenen er der tid til på egen hånd at spise en lækker aftensmad på det berømte krabbemarked og gå en tur i den lille by.

(M, F)

 

Dag 14: Koh Tonsay/Rabbit Island: Strandtid og afslapning

Dagen står på komplet afslapning og strandtid. Fra havnen i Kep stiger vi ombord i en mindre båd og har en rolig sejltur ud til øen Koh Tonsay. Den lille ø ud for Cambodjas kyst er et perfekt åndehul at afslutte turen med og begynde at fordøje de mange indtryk. Hvide strande, friskfanget frokost og ren afslapning med mulighed for en dukkert i det lune vand eller en lur under et palmetræ.

(M, F)

 

Dag 15: Afrejse eller forlængelse på Koh Tonsay/Rabbit Island

Efter morgenmad og en sidste slentretur langs den dejlige strand på Koh Tonsay sejler vi tilbage til Kep, hvorfra vi bliver kørt til lufthavnen Phnom Penh og sætter kurs mod Danmark.

(M)

 

Dag 16: Ankomst i København

Vi er tilbage i Danmark igen.

 

 

Forlængelse

Har du lyst til mere strandtid er der mulighed for at forlænge rejsen med et par dage ekstra på Koh Tonsay. Vælger du at tilkøbe forlængelsen vil du således have to overnatninger mere på Koh Tonsay, med afrejse efter morgenmaden på Dag 17.

 


Download hele programmet

Kort over rejsen

{{title}}

{{options.labelContent}}

Lokal guide på rejsen

Lokal engelsktalende guide

Lokal engelsktalende guide

Rejserne med engelsktalende rejseleder er til dig, der vil have en lokal vinkel og en rejseleder, der er vant til at håndtere grupper og har en stor viden om landets kultur, natur og historie. Vores engelsktalende rejseledere er nøje udvalgt og taler alle godt engelsk, er uddannede guider og har stor viden, som de er stolte over at formidle.


Prisinformation

Tillæg enkeltværelse: 1.900 kr. per person

  • Fly København - Siem Reap // Phnom Penh - København
  • Indkvartering på turistklassehotel - se hotelklassificering
  • Morgenmad alle dage
  • Øvrige måltider som angivet i programmet
  • Lokal engelsktalende guide på hele rejsen
  • Al landtransport
  • De i programmet nævnte punkter og evt. entréer
  • Visum til Cambodja (se nedenfor)
  • Drikkepenge
  • Tilslutning fra Aalborg eller Billund 850,- kr. pr. person t/r

Visum:
Der kræves visum til denne rejse. Du får visum ved ankomst til Phnom Penh. Det koster ca. 50 USD, og du skal medbringe beløbet i kontanter sammen med to pasbilleder.

Visumprocedurer ændrer sig løbende, og det er den rejsendes ansvar at holde sig opdateret med disse samt sikre sig et visum inden afrejse.

Hvis du har brug for assistance, så anbefaler vi, at du kontakter Visum Service, som vi samarbejder med.

 

Guider på rejsen: 

På denne rejse rejser I i en dansk gruppe bestående af gæster fra Horisont Rejser. I rejser med lokale guider og møder den første lokale guide, når I ankommer til Siem Reap. Jeres guide følger jer indtil I kommer til Phnom Penh, hvor en ny guide står klar til at modtage jer. På denne måde får I en ekspertrejseleder med stort lokalt kendskab alle de steder I er. Dette sikrer jer den bedste rejseoplevelse og muligheden for, at hvert steds kultur og historie formidles af en lokal, så I for alvor kan 'go local'. 

Andre rejser til Cambodja