Rejser til Bolivia

Rejser til Bolivia

En rundrejse til Bolivia er en rejse med smukke bjerge og skøn natur, krydret med farverige indianer i traditionelle dragter. Selvom denne bjergnation er fattig er en Bolivia-rejse rig på oplevelser. Bolivias hovedstad La Paz er en smuk by med brostensbelagte gader og smuk kolonialarkitektur. Omkring byen ligger de smukke sneklædte bjergtinder. Der er på rundrejsen i Bolivia god mulighed for at komme i kontakt med den lokale og imødekommende befolkning. Kniber det med det spanske hjælper vores ekspertrejseleder.

I den sydlige del, på vej mod Chile, ligger den enorme og imponerende saltørken, Salar De Uyuni. Det er en magisk oplevelse at besøge denne enorme, golde slette, der ligner en snedækket landskab, hvor solen reflekterer sit skarpe lys i det hvide salt.

Rejser til Bolivia indgår i vores store rundrejse til Latinamerikas højdepunkter. På denne rejse besøger vi Bolivias hovedstad La Paz.

Tilfredse evalueringer af vores rejser til Bolivia
Her på siden kan du klikke dig ind på vores rejser til Bolivia. Du kan læse mere om selve rejsens indhold dag for dag. Og så kan du finde anmeldelser fra vores rejsende fra tidligere rejser. Her kan du læse om deres tilfredshed med rejsen, guiderne og vores planlægning af turen fra den indledende booking af rejsen til endt rejse.

I 2016 adspurgte vi vores kunder i blandt andet Bolivia om deres tilfredshed med rejsen. Og vi er meget stolte over resultatet på 4,8 ud af 5. Hos Horisont Rejser leverer vi rejser til Bolivia i høj kvalitet med oplevelser, inspirerende rejseguider og styr på alt det praktiske.

Information om Bolivia

Klima og den bedste rejsetid

Bolivia har vinter fra maj til oktober og sommer fra november til april. Der er generelt vådt om sommeren og tørt om vinteren. Man kan nemt rejse hele året rundt i Bolivia, den eneste forhindring kan være regnvejret om sommeren, der kan oversvømme visse veje, og det kan være svært at komme rundt.

I Bolivia er der stor forskel på klimaet i de forskellige områder, og derfor byder landet på et stort udvalg af forskellige køkkener. I området omkring Lake Titicaca skal man smage ørreden fra søen, den er i absolut verdensklasse. Ellers er de dominerende kødretter med oksekød, kylling eller fisk. Tilbehør er som regel kartofler, som de dyrker i stor stil i Bolivia. Kartoflerne kan fås i et utal af forskellige variationer. Med hensyn til drikkevarer producerer de både øl og vin i Bolivia, men en af de mest kendte drikke er mate de coca, the lavet på kokablade.

Rejselitteratur

  • Turen går til Peru & Bolivia. Christian Martinez.
  • Lonely Planet Bolivia. Lonely Planet guide books
  • Peru, Bolivia, Ecuador. Ben Box

 

Parlør

  • Latin American Spanish Phrasebook & Dictionary, Lonely Planet (kan købes hos Horisont Rejser)

 

Romaner

  • ’Quechua’. Hillary Serafin M. Corenel-Molina