Bhutans højdepunkter med egen guide og chauffør

5
Bedømt af 31 personer
70 20 27 79

Tal med en rejseekspert


Daglig afrejse 12 Dage CPH/BLL Rejser med egen guide Fra kr. 21.900
Vælg afrejse dato 12 Dage CPH/BLL Rejser med egen guide Fra kr. 21.900

12 dages rundrejse i det vestlige Bhutan med jeres egen guide og privat chauffør. Rejsen er tilrettelagt, så I både har tid på egen hånd og med jeres guide. Rejsen følger i hovedtræk vores grupperejser, men I har flere dage på egen hånd. I denne rejse er alt inkluderet, I skal blot nyde dette smukke land. 

Dagligdagen i Bhutan er indhyllet i sagn og legender og traditioner, som i mange tilfælde kan føres tilbage til 700-tallet og Guru Rinpoche, den anden Buddha, som indførte buddhisme i Bhutan. Legenden fortæller, at Guru Rinpoche forvandlede en af sine kvindelige konsorter, Yeshe Tsogyal, til en tiger, som han fløj på fra Tibet til bjergene over Paro og landede, hvor Taktsang-klostret (Tiger’s Nest) – et af turens højdepunkter – nu ligger.

Vi har sammensat en rejse, der dækker det vestlige Bhutans højdepunkter, hvor I både oplever den smukke natur, som Bhutan er så kendt for, og de fantastiske templer og Dzonger, hvor I skal høre om Buddhisme og spiritualitet. Der er desuden god tid til at gå lange ture, nyde naturen og lade tankerne flyde i det tempo, der passer jer bedst.

I rejser med jeres egen guide og chauffør – og har god tid på egen hånd.
Rejsen tager udgangspunkt i vores grupperejse, men på de individuelle rejser har I flere dage på egen hånd, hvor I har tid til at gøre præcis, som I har lyst til. De fleste dage er der program for hele dagen eller dele af dagen. I har inkluderet al transport, der foregår I jeres egen bil/minibus, og alle overnatninger med morgenmad samt alle øvrige måltider. De seværdigheder, som I har inkluderet i programmet, er naturligvis også inkluderet i rejsens pris.

Fly på rejsen
For at give jer mest mulig frihed, kan I selv booke jeres flybilletter til denne rejse. Hvis I ønsker, at vi skal finde fly til jer, gør vi gerne det. I programmet tager vi udgangspunkt i de fly, som vi benytter på vores grupperejser, og som vi vil booke til jer, hvis I ønsker det, men finder I andre fly, der passer jer bedre, så justerer vi programmet i forhold til det.

Uanset om I vælger rejsen med eller uden fly, er de individuelle rejser omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, der er jeres sikkerhed som forbruger.

I skal være opmærksomme på, at indrejsen til Paro med fly kun flyves af det bhutanesiske Druk Air. Vi kan være behjælpelig med booking af disse flybilletter.

De religiøse festivaler
Hvert år afholdes der rundt om i landet religiøse festivaler, fx Tshechu-festival i Paro, der ligger i marts – april. Disse festivaler, der bl.a. skal sikre en god høst, er en ganske særlig oplevelse. Den giver et unikt indblik i bhutanesisk landsbyliv og de farverige og religiøse optrin, der bestemt ikke opføres til ære for de turister, der måtte komme forbi. Hvis I ønsker at overvære en af disse festivaler, skal I kontakte os, så vi kan afstemme jeres rejsedatoer herefter.

Dagsprogram
Dag 1 Afrejse fra Danmark
Dag 2 Ankomst til Paro, videre til Thimphu
Dag 3 Thimphu
Dag 4 Thimphu  Punakha
Dag 5 Punakha på egen hånd
Dag 6 Punakha  Trongsa
Dag 7 Trongsa på egen hånd
Dag 8 Trongsa  Wangdue
Dag 9 Wangdue på egen hånd
Dag 10 Wangdue - Paro
Dag 11 Paro   Taktsang
Dag 12 Hjemrejse til Danmark 

Carsten Flink

Fantastisk rejse! Bhutan er en oplevelse, især fordi man har muligheden for at komme uden for turiststrømmen. Vi havde en vældig dygtig, enormt vidende og meget godt engelsktalende guide, Tashi Choedup, som varmt kan anbefales. Han var fleksibel og lydhør over for vores ønsker og en rar fyr. Hotelstandarden var fin, og programmet var oplevelsesrigt og intenst. Vi, min kæreste og jeg, kunne nu godt have tænkt os at have haft et par dage indimellem til bare at bumle rundt, gå ture og snakke med folk. Bhutaneserne er jo utroligt søde.

Ib Maltesen

Vi prøvede først at tilrettelægge det hele selv, men det er ikke lige til i Bhutan, så da vi faldt over Horisont Rejsers Bhutan-rejse hoppe vi på. Det var godt tilrettelagt og alt ting klappede. God guide og god chauffør.

Hanne Rytter

Dejlig rejse med en meget god guide og en chauffør, der kørte godt og som gjorde mange stop undervejs når vi skulle fotografere. Vores guide var meget hjælpsom og vi nød godt af hans store viden. Vi ville gerne vandre og han arrangerede det hele for os, så der er også god plads til at ændre i programmet.

Se flere anmeldelser

Afrejsedatoer

Daglig afrejse 12 Dage CPH/BLL Lokal engelsktalende guide Fra kr. 21.900 Bestil rejsen

Dagsprogram

Dag 1 København - Delhi/Katmandu 
Man kan flyve til Bhutan via enten Delhi eller Katmandu med flere forskellige selskaber. Herfra skal man benytte det bhutanesiske Druk Air videre til Paro.

Dag 2 Ankomst til Paro - Thimphu (højde 2250 M)
I bliver hentet i Paro lufthavn og kørt til hotellet i Bhutans hovedstad Thimbu.

Thimbu vokser hurtigt i disse år, og her ser man tydeligt, hvordan tradition og modernitet mødes. Det er en fascinerende og anderledes hovedstad – her er kun lave bygninger, begrænset trafik (i starten af 2011 fik byen sit første trafiklys). Efter en kort introduktion er resten af dagen på egen hånd

Dag 3 Thimphu
I har jeres guide til rådighed hele dagen og kan selv bestemme tempoet. Vi anbefaler, at I besøger lokale kunsthåndværkere, der laver de karakteristiske buddhistiske thanka-malerier. I kan også besøge det traditionelle medicininstitut, hvor I kan høre om bhutanesisk lægekunst og se, hvordan bhutanesisk papir bliver fremstillet, og se et reservat med takiner – det bhutanesiske nationaldyr.

Dag 4 Thimphu – Punakha (77 km 3 timer, højde 1350 m)
I bliver hentet på jeres hotel og kører gennem den frodige dal, hvorfra I i godt vejr kan se de mere end 7000 meter høje Himalaya-bjergtoppe. I gør naturligvis ophold undervejs for at nyde den helt specielle ro, der er i dette pragtfulde landskab.

I når frem til byen Punakha, hvor I skal besøge en af landets vigtigste og i øvrigt mest imponerende dzong’er, Punakha Dzong, der stammer tilbage til 1600-tallet.

Efter besøget i dzong’en går I en tur over Bhutans længste hængebro (100 meter) inden I har tid på egen hånd.

Bhutan munk

Der er inkluderet fuld pension i rejsen pris.

Dag 1 København – Delhi/Katmandu 
Man kan flyve til Bhutan via Delhi eller Katmandu med flere forskellige selskaber. Herfra skal man benytte det bhutanesiske Druk Air videre til Paro.

Dag 2 Ankomst til Paro - Thimphu (højde 2250 M)
I bliver hentet i Paro lufthavn og kørt til hotellet i Bhutans hovedstad Thimbu.

Thimbu vokser hurtigt i disse år, og her ser man tydeligt, hvordan tradition og modernitet mødes. Det er en fascinerende og anderledes hovedstad – her er kun lave bygninger, begrænset trafik (i starten af 2011 fik byen sit første trafiklys). Efter en kort introduktion er resten af dagen på egen hånd

Dag 3 Thimphu
I har jeres guide til rådighed hele dagen og kan selv bestemme tempoet. Vi anbefaler, at I besøger lokale kunsthåndværkere, der laver de karakteristiske buddhistiske thanka-malerier. I kan også besøge det traditionelle medicininstitut, hvor I kan høre om bhutanesisk lægekunst og se, hvordan bhutanesisk papir bliver fremstillet, og ser et reservat med takiner – det bhutanesiske nationaldyr.

Dag 4 Thimphu – Punakha (77 km 3 timer, højde 1350 m)
I bliver hentet på jeres hotel og kører gennem den frodige dal, hvorfra I i godt vejr kan se de mere end 7000 meter høje Himalaya-bjergtoppe. I gør naturligvis ophold undervejs for at nyde den helt specielle ro, der er i dette pragtfulde landskab.

I når frem til byen Punakha, hvor I skal besøge en af landets vigtigste og i øvrigt mest imponerende dzong’er, Punakha Dzong, der stammer tilbage til 1600-tallet.

Efter besøget i dzong’en går I en tur over Bhutans længste hængebro (100 meter), inden I har tid på egen hånd.

Dag 5 Punakha på egen hånd
Dagen er på egen hånd, hvor vi anbefaler at gå lange ture og nyde den smukke natur.

Dag 6 Punakha – Trongsa
I bliver hentet på hotellet og kører til Trongsa, det østligste punkt på rejsen. Undervejs stopper I og får frokost, og I standser flere steder for at nyde den smukke udsigt og fantastiske landskaber.

Dag 7 Trongsa på egen hånd
Dagen er på egen hånd, hvor vi anbefaler at gå lange ture, nyde naturen og besøge det imponerende Trongsa Dzong, der ligger på en bjergvæg. Hvis I har lyst, anbefaler vi desuden at besøge nationalmuseet, der er placeret i vagttårnet ved Trongsa Dzong. Trongza Dzong husede engang kongefamilien og regnes i dag for det smukkeste og vigtigste kloster i Bhutan.

Dag 8 Trongsa – Wangdue
I bliver hentet og kører vestpå tilbage imod Wangdue. På køreturen kan I nyde den smukke udsigt, og I holder naturligvis nogle gange undervejs for at strække benene, spise frokost og se nærmere på nogle af de ting, I opdager på vejen.

Dag 9 Wangdue på egen hånd
Dagen er på egen hånd, hvor vi anbefaler at gå lange ture og nyde den smukke udsigt. Planlægger du din rejse i foråret, er der mulighed for at opleve en religiøs festival i Wandue.

Dag 10 Wangdue – Paro
I bliver hentet på hotellet og kører til Paro, hvor I skal nyde rejsens sidste dage. På trods af at Paro ikke er meget større end en mindre dansk provinsby, huser byen Bhutans eneste internationale lufthavn. Paro er også hyggelig med mange bygninger, der er flot udsmykket på traditionel vis og med flere interessante butikker og hyggelige restauranter. I bruger eftermiddagen til at slappe af inden morgendagens gåtur til Tigers Nest.

Dag 11 Paro – Tigers Nest
Efter morgenmaden tager I af sted for (langsomt) at gå op til det berømte Taktsangkloster. Taktsang betyder noget i retningen af ”tigerreden” og kaldes derfor oftest for ”Tiger’s Nest”. Klosteret ligger i 3100 m højde som limet til klippevæggen på en smal klippeafsats på det sted, hvor Guru Rinpoche landede på ryggen af sin flyvende tiger.

Klostret er en fantastisk oplevelse, men opstigningen/vandreturen er også i sig selv en oplevelse med en fantastik natur og udsigt over Paro-dalen. Turen tager i langsomt tempo ca. 3 op og 3 timer ned. Det er muligt at leje en hest til opstigningen op til et cafeteria/udsigtspunkt, hvor man kan købe sig en kop kaffe og nyde udsigten, inden man begynder på den sidste tredjedel af turen.

I er atter tilbage i Paro ud på eftermiddagen.

Dag 12 Paro afrejse
I kører til lufthavnen i Paro tidligt om morgenen for at flyve til enten Katmandu i Nepal eller Delhi i Indien. Herfra fly videre til Danmark.


Download hele programmet

Kort over rejsen

{{title}}

{{options.labelContent}}

Rejseleder på rejsen

Lokal engelsktalende guide

Lokal engelsktalende guide

Rejserne med engelsktalende rejseleder er til dig, der vil have en lokal vinkel og en rejseleder, der er vant til at håndtere grupper og har en stor viden om landets kultur, natur og historie. Vores engelsktalende rejseledere er nøje udvalgt og taler alle godt engelsk, er uddannede guider og har stor viden, som de er stolte over at formidle.


Prisinformation

Prisen gælder pr. person i delt dobbeltværelse ved minimum 2 personer:

Turistklasse hoteller, uden fly: fra kr. 21.900 per person

 

Prisen er uden fly. Kontakt os for pris på fly. 

- Overnatning på tursitklassehoteller
- kørsel i bil/minibus
- bhutanesisk lokalguide på hele rejsen
- fuld forplejning
- de i programmet nævnte arrangementer og entréer

- Fly Danmark-Delhi t/r - kan arrangeres på forespørgsel
- Turistskat i Bhutan (30 USD per dag)

- visum til Indien - dobbelt indrejse (ca. 450 kr.) og Bhutan (ca. 500 kr.)
- drikkepenge

Hotel: På denne rejse bruger vi lokale turistklasse hoteller

Visum: Der kræves visum til denne rejse.

Visum til Bhutan kan du som rejsende ikke selv søge. Vi står derfor for visumproceduren til Bhutan.

Du skal sammen med din rejsebestilling sørge for at sende os kopi af dit pas, der skal være gyldigt senest 6 måneder efter endt rejse. På baggrund af denne kopi sørger vi for visum til Bhutan til dig.

Visum til Indien skal du selv sørge for - vi anbefaler, at du søger om visum med dobbelt indrejse, da du skal skifte fly og checke ind i Delhi to gange.

Rejsen kan købes med og uden fly. Køber I rejsen uden fly, sørger I selv for at flyve til og fra destinationen.

Ønsker I, at vi booker fly til jer, bedes I kontakte os, så finder vi den bedste flyforbindelse til jer.

Det er ikke altid muligt at flyve til/fra Bhutan uden overnatning i enten Kathmandu eller Delhi. Når dette er tilfælde, tilbyder Horisont Rejser at hjælpe med den nødvendige hotelovernatning og transport til/fra hotellet. 

Uanset om I vælger at købe rejsen med eller uden fly, er de individuelle rejser omfattet af pakkerejseloven og rejsegarantifonden, der er din sikkerhed som forbruger.

Andre rejser til Bhutan