Rejser til Bhutan

Rejser til Bhutan

Tusindårige traditioner og begrænset påvirkning udefra har gjort Bhutan-rejser til nogle af verdens mest fortryllende. Vores rejser til Bhutan er nænsomme besøg i et land indhyllet i sagn, legender og storslået natur. Rejser til Bhutan er ikke som rejser til resten af verden.

Det afsides beliggende bjergrige dyrker ikke forbrugs-samfundsmodellen, som vi andre, men bestræber sig på at indlejre den moderne udvikling i sin egen tusindårige kultur. Rejser til Bhutan er noget, man husker for evigt.

Horisonts rejser til Bhutan byder på det bedste fra dette fantastiske land. Vores Bhutan-rejser foregår således altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke viden og personlige forhold til destinationen.

Høj kundetilfredshed
I 2016 foretog vi en rundspørge blandt vores Bhutan-rejsende. Her bad vi dem om at bedømme deres oplevelse med Bhutan rejser, lige fra tilrettelæggelsen af selve rejsen og landet som rejsedestination til vores service før, under og efter rejsen. Vores rejser til Bhutan opnåede en gennemsnitlig score på 4,75 ud af 5 mulige, hvilket vi selvsagt er umådeligt tilfredse med.

Går du med overvejelser om at tage på en rejse til Bhutan? Så kan de rejsendes evalueringer under de enkelte rejser måske hjælpe dig på vej i beslutningsprocessen. Vi håber i hvert fald, at de vil kunne give dig i et indblik i, at vi hos Horisont Rejser tilbyder indsigtsfulde Bhutan rejser af høj kvalitet – og at vi rent faktisk kender Bhutan godt og lever op til vores gæsters forventninger.

Kort sagt:
Rejser til Bhutan – rejser, der rykker dig.

 

Se alle rundrejser til Bhutan

Information om Bhutan

Bhutans fascinerende hovedstad Thimphu.

Naturreservater med Bhutans nationaldyr, takinen. Fuglelivet.

Punakha – herunder klostret Punakha Dzong og en tur på Bhutans længste hængebro.

Trongsa og det smukke kloster, Trongsa Dzong, samt nationalmuseet.

Det famøse Taktsang Kloster i 3.100 m højde.

Spiritualitet – et land, hvor floder, bjerge daler er hjemsted for guder og myter.

Grønne teplantager, rismarker og små landsbyer.

Den traditionelle , farvestrålende festival, tshechu – og andre religiøse festivaler.

Bumthang-dalens gamle klostre og landsbyer.

Den smukke udsigt over Himalaya-bjergene.

Arkitektoniske mesterværker – dekorerede, religiøse, farvestrålende. Kedeligt – ikke i Bhutan.

En følelse af ro – oplev, at der er andre måder at leve og tænke på. Som tilsyneladende virker.

Bhutanerne spiser stærk mad, og chili er mere betragtet som en grøntsag end som et krydderi. De fleste steder, hvor der kommer turister, er bhutanerne så småt begyndt at forstå, at smagsløg kan være anderledes end deres egne.

Ris med stærkt krydrede grøntsager og kød i en karryblanding er den almindelige spise. Chili med ost er nationalretten. Tibetanske retter som momo (dejboller med fyld) og nudelsuppe er også populære.

Om vinteren spises yakkød, og frugter findes kun, når de er modne. Sød te med mælk er den mest udbredte drik. God på alle årstider. Rigtig kaffe findes ikke, kun instant-kaffe. Alkohol kan købes i landet, og der findes flere gode øl. I det sydøstlige Bhutan er maden mere indisk-nepalesisk inspireret, ofte baseret på linser og grøntsager.

Rejse- og faglitteratur: Bhutan: Himalayan Mountain Kingdom af Francoise Pommaret– god introduktion til landets geografi, historie, kultur og traditioner skrevet af en franskmand bosat i Bhutan siden 1970’erne.

 

Kort: Bhutan & Northern India, International Travel Maps
 

Artikler:

Find oversigt over vores artikler om Bhutan i vores bibliotek.

     

Om et par udfordringer Bhutan står over for:

 

Interessante bhutanske bloggere: