Rejser til Argentina

Argentina-rejser handler om store armbevægelser, latinske temperamenter og modsætningsfyldte kontraster.

Argentinernes selvforståelse er legendarisk og kommer til udtryk på to forskellige måder. Vi oplever dem begge på vores rejser til Argentina.

Buenos Aires er den ene og et højdepunkt på rejser til Argentina. En utrolig flot storby med boulevarder, cafeer, tangoklubber, restauranter, teatre, fodboldkultur og ikke mindst de teatralske porteños, som hovedstadens indbyggere kaldes.

’Udkants’-Argentina er den anden og har sin helt egen storhed. Der venter dig store oplevelser på vores rejser til Argentina i mødet med de uendelige Pampas-stepper, Patagoniens gaucho-kultur, Ildlandet, på hvalsafarien og i Andesbjergene, hvor nogle af verdens bedste vingårde og Latinamerikas bedste skisportsterræn ligger.

Horisonts Argentina-rejser foregår altid i små grupper med hovedvægt på vores rejselederes unikke ekspertviden og personlige forhold til destinationen. 

Glade rejsende i Argentina
Horisont Rejser har gennemført en stor rundspørge blandt vores rejsende i blandt andet Argentina om deres tilfredshed med rejsen. På en skala fra 1-5 har vores kunder vurderet vores rejseguides, Argentina som rejsemål og Horisont Rejser som rejsearrangør. Og vi er meget stolte af resultatet. Vores rejser til Argentina har nemlig opnået en score på 4,8.

Det viser os, at vi gør et godt stykke arbejde med at sammensætte og gennemføre drømmerejser til Argentina. Forhåbentlig viser det også dig, som overvejer en rejse til Argentina, at rejser med Horisont Rejser kan anbefales og er alle pengene værd.

Kort sagt:
Tag med os på Argentina-rejser, der rykker dig.

Se alle rundrejser til Argentina

Information om Argentina

Bedste rejsetid
Argentina er stort, og det optimale tidspunkt for et besøg afhænger af, hvor man vil hen. De store byer kan besøges året rundt, mens udendørsoplevelser i Patagonien er mest udbytterige om sommeren, der i Argentina varer fra oktober til februar.

Mad og drikke
Kød, kød og atter kød. Det er ikke hele sandheden, men bestemt en del af sandheden om det argentinske køkken. Landets gode kød er verdensberømt, og du bør ikke snyde dig selv for en asado eller en parillada, mens du er i Argentina. På kødrestauranterne grilles bøffer, pølser og andet godt på en rist over glødende trækul og serveres med salat og pommes frites. Og så er der den fantastiske argentinske rødvin, der er af udsøgt kvalitet.

Et andet særkende er urteteen mate, der nydes stille og roligt af alle argentinere. Den drikkes af et metalsugerør af en besynderligt formet lille kop og bør prøves mindst én gang ved et besøg i landet.