Tennis i forårsfyldte Paris

French Open har lange traditioner og de fleste tennisfans og tennisspillere har nok set nogle af de fantastiske kampe fra Stade Roland Garros anlægget i Paris. French Open er mest af alt kendt for de dramatiske kampe på det røde grus og den fantastiske stemning på Court Philippe Chatrier eller Court Suzanne Lenglen, som er de to største baner på Stade Roland Garros anlægget, med plads til næsten 15.000 tilskuere.

Du har nu muligheden for at opleve den særlige stemning ved en Grand Slam-turnering, hvor du kan opleve alle de store stjerne helt tæt på. Vi har et begrænset antal billetter til turneringens 2. og 3. runde, men skynd dig for de bliver revet væk.

Oveni de store oplevelser på tennisanlægget kan du nyde Paris og foråret i byernes by. Rejsen er på tre dage, fra onsdag aften til fredag aften. I rejsen er inkluderet én dag med tennis, men du har mulighed for at købe adgang så du ser tennis to fulde dage.

 

Se alle rundrejser til Frankrig

Information om Frankrig

Billetter til Roland Garros

Der er forskellige kategorier af billetter til Roland Garros. Der er faste siddepladser på de to store baner (Philippe Chatrier og Suzanne Lenglen). En billet til en af disse baner betyder at I har en fast sideplads hele dagen, men kan gå til og fra, og ligeledes få adgang til alle øvrige baner. I kan også købe en billet, der gælder til alle baner undtagen til Court Philippe og Court Suzanne.