Rejser med få pladser tilbage

Nedenfor ser du de rejser, der har få pladser tilbage. 

Vi tager forbehold for udsolgte pladser.

Grupperejser med dansk guide

Usbekistan: Silkevejen, Ørkenens Louvre og Ferganadalen

Dette er den store rundrejse i Usbekistan, der både har de berømte silkevejsbyer men også besøger den smukke Ferganadal i øst og Nukus med det berømte Oleg Savitskijs Museum, også kaldet Ørkenens Louvre, i vest.

Dage
Fra kr. 19.800
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 23-08-2017
Grupperejser med dansk guide

Usbekistan rundrejse

Indholdsmættet rundrejse med tid til fordybelse. Denne rejse giver en grundig introduktion til den gamle silkevejs mange seværdigheder, som binder karavanebyerne i Usbekistan sammen, men du får også indblik i det moderne Usbekistan.

Dage
Fra kr. 15.900
2 Afrejsedatoer
Næste afrejse 04-09-2017
Grupperejser med dansk guide

Irans hemmeligheder

Rundrejse til dig, der vil væk fra alfarvej eller har besøgt Iran før Tag med på vores nye Iran-rejse, der binder det østlige og centrale Iran sammen. Rejsen kombinerer de store turistattraktioner med de mere ukendte dele af Iran, hvor der ikke kommer mange turister.

Dage
Fra kr. 22.900
1 Afrejsedatoer
Næste afrejse 16-09-2017
Grupperejser med lokal guide

Argentina: Ildlandet, Patagonien & Iguazu

Drømmerejse til Argentinas højdepunkter: Patagonien, Ildlandet, Foz do Iguazu og tangoens fødested, Buenos Aires. Oplev Argentina med alt, hvad dette store land kan byde på. Rundrejsen inkluderer alt fra subtropisk junglelignende områder omkring Iguazu-vandfaldene i nord over tempererede højlandssletter i...

Dage
Fra kr. 28.900
2 Afrejsedatoer
Næste afrejse 16-11-2017
Vind rejsegavekort
Vind rejsegavekort på 5.000 kr


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om rejsegavekort på 5.000 kr. Gavekortet kan bruges på en af vores rejser frem til 31/12 2017.